SID Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Palma bije coraz mocniej ,dzięki Adrianowi który znalazł i ustrzelił czekam na następną zabawkę .I jak tu nie casting...Piękny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 https://www.ebay.com/itm/Vintage-Daiwa-Procaster-Magforce-Baitcasting-Reel/172716178676?hash=item2836afbcf4:g:6nAAAOSwsW9Y1WRZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Super fajna maszynka i oryginalna konstrukcja wodzika. Lata z tego na prawdę przyzwoicie.Z tej oferty najchętniej wyrwał bym instrukcję ... bo multik już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Jeśli się nie sprzeda to go kupię.Pewnie nie odbiega od nowszych plastik fantastic.On ma łożyska na szpulce ?Można dać mu drugie życie i założyć ceramiczne.Jakie wagi przynęt obsłuży ? Edytowane 9 Listopada 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 W oryginale jest tuleja. Multik na niej pracował cichutko i ładnie latało. Jako że czasami go używam, podkusiło mnie i mieniłem na łożyska. Lata może lepiej ale jest głośniejszy i trochę stracił "klimat autentyku"Obsłuży bez problemu 10-40 ale można zejść niżej z dobrym kijkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Panowie - ktoś coś, wady, zalety, komfort, porównanie z innymi itp... - Megabass Monoblock:)? Nie pytam o te nowe ponieważ nie te barwy oraz "wybite" potężne ITO na budzie nie dla mnie. Ja poluję na - Racing Condition Bespoke Limited ten: Edytowane 16 Listopada 2017 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 ...jak zwykle, knoby popsute od nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Knoby już czekają inne na wymianę tylko multika brak:), ale do rzeczy;)! Edytowane 16 Listopada 2017 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dokładam knoby i prawie jak moja Ringa 103L HL-SSS tyle że nie jest czarna Panowie - ktoś coś, wady, zalety, komfort, porównanie z innymi itp... - Megabass Monoblock:)? Nie pytam o te nowe ponieważ nie te barwy oraz "wybite" potężne ITO na budzie nie dla mnie. Ja poluję na - Racing Condition Bespoke Limited ten: https://www.youtube.com/watch?v=HYoXYq4XeRc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Mało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ma ktoś na zbyciu Abu 2501 lub 2601?? Chętnie odkupię....jeśli ktokolwiek zna kogoś, kto ma i być może chce się pozbyć, to wszelkie info mile widziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Przemo, no proszę...skąd tyle szalonego optymizmu?! Choć jak ktoś złoży ci ofertę to przestanę Cię lubić Ale co tam. Poznaj dobrego kolegę ... masz namiar. Kup https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/j400861357 Edytowane 17 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Bob a jak Ci te chinole się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tetton do 4gr i krótki Royal do 6gr: super frajda za śmieszną kasęTrzeci w stajni, długi Royal będzie miał premierę 26-go ale raczej na kontakt z ryba bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Koledzy, co sądzicie o multiplikatorze OKUMA Cerros 266 LX? Miał ktoś z nim jakieś doświadczenia? Edytowane 23 Listopada 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Za podobne pieniądze kupisz tatulę i o wiele zdrowszy będziesz wracał znad wody 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Za podobne pieniądze kupisz tatulę i o wiele zdrowszy będziesz wracał znad wody Wypowiedź godna nagrody ???? nic dodać nic ująć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Thx Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) OK Adrian, dzięki, wyleczyłeś mnie... Miałem co prawda okazję kupić nówkę za 200 zł, ale zrezygnowałem.Na marginesie - mam już dwie Tatule i są faktycznie bardzo przyzwoite. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nareszcie w domu,Adi działa bezbłędnie. Brand new trafia na półkę ,grzechem będzie próba łowienia. Chyba trzeba zacząć polowanie na czerwonego . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Rodzinka się rozrasta[emoji106][emoji123]Śliczniutkie te Morrumki [emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Maniek czerwony do kompletu i zbieractwa ciąg dalszy. Jak znam siebie to zaraz trzeba będzie kij jakiś zbudować żeby komplet był. I tak oto jak rzekła moja Pani cytując klasyka "sufit z rana na łeb mi się spier.....ł" A sunset orange to już bajka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Pany ktoś posiada Abu 2500C ? Ja posiadam 2500 c i 2500 CDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Sunset mnie rozwalił. Mógłbym mieć takiego ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja posiadam 2500 c i 2500 CDLNo, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi