Novis Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Swego czasu uniwersał ( teraz też), tyle, że ciężko dorwać. Rzuca od dychy+przynęta a i stówy się nie boi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Panowie, orientuje się ktoś która to seria Beastmastera? Bo nie potrafię znaleźć info o tym kijku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Zerknij w ten wątek, może coś znajdziesz:http://jerkbait.pl/topic/50756-shimano-beastmaster/page-17#entry2199442 Mi wygląda na serię pierwszą serię.http://jerkbait.pl/topic/6768-shimano-beast-master-spinning/#entry1005954 Edytowane 20 Maja 2019 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Okej, dziękuje Ci bardzo. Mogłem użyć wyszukiwarki. [emoji31] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 A to nie druga seria? Pierwsza chyba cała w bronzie była głównie - Blanki zajebi...te były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Druga i trzecia seria miały chyba brązowe omotki. Czyli AX i BX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) To jest druga seria... oczywiście wiem że to nie cast Edytowane 21 Maja 2019 przez Mirek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dzisiaj był debiut z castem w wersji Light (2-7g+ ES3”). Sprzęt to kołowrotek Lurestar C9- Air z plecionką Egi Metal PE0.8 oraz kij od kol. Mekamil. Spisuje się to wyśmienicie, lżej niż 2g i guma nie łowię. Rzuca tak samo daleko jak zwykły spin, bród mimo wiatru nie uświadczyłem. Kołowrotek chodzi płynnie, jest bardzo dobrze wykonany. Okoni nie było ale za to przyłowiło się 10 szczupaków w przedziale 45-55 cm i muszę przyznać że kijek od Kamila dał pięknie radę. Generalnie, do spina raczej nie wrócę (no chyba że wiślany sandacz w nocy na woblery). [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) No i żeś mnie kuźwa namówił na kolejny eksperyment, ale szukać trza Zważ mi kolego szpulę, może być z linką Magnetyk działa sensownie ? Edytowane 25 Maja 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Bardzo sensownie, przypomina hamulec z Tatuli. 7g z gumą na magnetyku na 8 i szpuli skręconej na minimalny luz lata jak z procy, bez brody. Wagi ni mom, wybacz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Ja na sandała chce zrobić właśnie Matagiego i do tego dać curado DC właśnie na wieczorne i nocne łowienie.Mam ndzieje ze ten kręcioł poradzi sobie.Okonióweczke tez juz mam w planie do zrobienia na lekko :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (...) Generalnie, do spina raczej nie wrócę (no chyba że wiślany sandacz w nocy na woblery).Tak 3maj! :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Fajny kijek z młynkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Gdy zaczynałem ponad 60 lat temu, też miałem wędzisko z pędu leszczynowego, kołowrotek ze szpuli po niciach, żyłkę Stilon 0,50 i ryby brały jak opętane nawet w takim strumyku jak Dobrzynka, ale BYŁY RYBY... Edytowane 10 Lipca 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Ryby są tylko trzeba umieć je podjeść????????. Samo już polowanie daje przyjemność wymarzonymi zestawami???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Kolejna osoba zarażona castingiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 ...bo casting wciąga 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dzisiaj był debiut z castem w wersji Light (2-7g+ ES3”). Sprzęt to kołowrotek Lurestar C9- Air z plecionką Egi Metal PE0.8 oraz kij od kol. Mekamil.Pooglądałem wczoraj ten multiplikator, jest bardzo zachęcający, a i cena nie jest porażająca. Prześpię się z tematem i chyba się skuszę.https://pl.aliexpress.com/item/1941659742.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Ma go jeden z naszych forumowiczów i jest bardzo zadowolony. Przez chwilę sam go na celowniku miałem, ale inne wydatki sprawiły, że kwestia zakupu się rozpłynęła w odmętach wód Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Trala lala na wieczór 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Całkiem ciekawy instruktaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Uwielbiam takie historie choć tutaj zabrakło finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Najbardziej podobała mi się ta "kaczka" przynętą w 17'50"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Chciałoby się powiedzieć, wywalił cały hajs na steeza wiec kij musiał ogarnąć z bambusa ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Panowie, mam pytanko odnośnie CC 51DC, posiada ktoś może? I mógłby wyrazić swoją opinie na temat tego okrąglaczka? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć w jakich gramaturach działała by ta maszynka? Pozdrawiam, Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi