Durzy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Calcutta Conquest 200 DC to nie jest multiplikator do 200 gramów.Wg mojej opinii 100, może 120 gramów to max.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Chcę łowić na gumy 9 cali rzucając je lub w trollingu. Chodzi mi po głowie dłuższy kij, około 2,6m. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Przeglądam forum i chyba trzeba będzie kupić dedykowany multiplikator do takich zastosowań, np Shimano Tranx 300. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Właściwa decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Właściwa decyzjaOrientujesz się, gdzie kupię w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Krzyś, widzę, ze wzięło Cię na ciężki casting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Krzyś, widzę, ze wzięło Cię na ciężki casting. Od trzech lat się za niego zabierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 No i wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tranx 301a, yasei pike do 170g 2,5m i teraz zostaje linka. Chcę kupić ygk x8 g-soul upgrade. Będzie lepsza 3,0 czy 4,0 pe? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 4.0Gdzieś pisałem na temat tej plecionki. Testowałem w listopadzie. Nie jestem jej fanem , ale może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, xulbaitcasting ma swojego ducha Ten duch zaklinany przez wędkarzy spełnia życzenie zarzucania najlżejszych ciężarków. Zaklinany przez Shimano, Daiwa, Hodgehog, Ktf itp. spełnia życzenie minimalizacji bezwładności szpulki i szpeju wyjętych z gniazda łożyska multiplikatora. To dobry duch ale podobnie jak niektóre magiczne, jeszcze przed religią , chyba uwięziony. Taki może spełnić trzy życzenia i koniec. Trzecim życzeniem może być zysk tego zajęcia. Tak działa chyba duch więziony w lampie albo nabijany w butelkę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 4.0Gdzieś pisałem na temat tej plecionki. Testowałem w listopadzie. Nie jestem jej fanem , ale może byćPo konsultacji z kolegą BOB kupiłem Shimano Yasei Pike do 100g. Wędka że sporym zapasem mocy, wykonanie schludne. Coś więcej napiszę po testach nad wodą z CC 200 DC. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam, xulbaitcasting ma swojego ducha Ten duch zaklinany przez wędkarzy spełnia życzenie zarzucania najlżejszych ciężarków. Zaklinany przez Shimano, Daiwa, Hodgehog, Ktf itp. spełnia życzenie minimalizacji bezwładności szpulki i szpeju wyjętych z gniazda łożyska multiplikatora. To dobry duch ale podobnie jak niektóre magiczne, jeszcze przed religią , chyba uwięziony. Taki może spełnić trzy życzenia i koniec. Trzecim życzeniem może być zysk tego zajęcia.Tak działa chyba duch więziony w lampie albo nabijany w butelkę. Pozdrawiam Zna ktoś może link do translatora? Trudno to rozkminić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zna ktoś może link do translatora? Trudno to rozkminić... Czytaj między wierszami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 ... lub jak za Klasykiem... wężykiem, wężykiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Witam, trzecim życzeniem może być Zysk - oczywiście jak w banku , plus VAT - obowiązujący (a niektórych od niedawna nieobowiązujący ), plus Cło - fiskalne, plus Narzuty - drobne wcześniej ukryte w Kosztach ale czasami wprost skandaliczne.Skandaliczne to łapówki, zawyżone Koszty, nieistniejące a księgowane Koszty itp. z ł o d z i e j s t w o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Haaaaj???? Japonia nie wysyła nic od 3 kwietnia. Potwierdzicie, że przesyłki zostały wstrzymane? Do tego przesyłki wysłane przed tym terminem nie są aktualizowane w PL. Jedynie, że wysłane z Japonii i na tym kończy się aktualizacj:(????????♂️????????♂️ Pzdr! Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Potwierdzam, jedyna opcja to wysyłka DHL/UPS/Fedex, przesyłki EMS i Airmail wstrzymane do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaya Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam, nie wiem, czy to właściwe miejsce jednak spróbuję. Mianowicie proszę o konsultację techniczną. Na korbce w steezie 105xhl ltd. wyczuwam niewielki luz (ok. 1mm). Dodam, że w dwóch innych nsteezach luzu tego nie ma. Proszę o informację, czy to coś groźnego:), i czy można to zlikwidować. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Haaaaj Japonia nie wysyła nic od 3 kwietnia. Potwierdzicie, że przesyłki zostały wstrzymane? Do tego przesyłki wysłane przed tym terminem nie są aktualizowane w PL. Jedynie, że wysłane z Japonii i na tym kończy się aktualizacj:(♂♂ Pzdr!Pilot coś znowu pozamawiał ? Pozdro Wesołych świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal86GDA Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Cześć, mam pytanie czy ktoś jest posiadaczem Stc LBC710HF. Jestem bardzo ciekawy tego kija pod kątem dużych przynęt (gumy 20 - 25cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju91 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 W tym tygodniu przyszedł mój pierwszy w życiu multik: Lurestar air c9. Kijka jeszcze nie mam ale na pierwsze testy zalozylem do spina 5-20g i porzucałem na sucho na ogrodzie, mimo starej żyłki pierwsze rzuty nawet bez tragedi Ale jeszcze daleka droga przedemną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Pilot coś znowu pozamawiał ? Pozdro Wesołych świąt ...a znów zamówiłem „wszystko” Dziękuję i wzajemnie:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witajcie koledzy, proszę Was o pomoc w ustaleniu wartości multiplikatora Daiwa Tatula 103HL-TW w wersji jdm. Mechanicznie jest wszystko w porządku, kołowrotek posiada obtarcia na zdejmowanej pokrywie, które starałem się uwidocznić na zdjęciach. Zamieszczam jego zdjęcia do wglądu, będę wdzięczny za odpowiedzi, pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi