Radbraw Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 No to zaryzykuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Byłbym ostrożny, lepiej wcześniej sprawdzić czy ma synchronizację wodzika ze szpulą. A szpula szeroka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cześć Panowie, posiada może ktoś jedną z tych szpul? I mógłby podzielić się informacjami jakie plecionki na nie nawija (tzn. ile lb?) i ile danej plecionki realnie wchodzi na szpulkę? Najchętniej dowiedziałbym się ile wejdzie realnie jakiejś japońskiej plecionki 25lb. Dokładnie chodzi mi o te szpulki: - RCS 1012 SV Spool G1https://www.hedgehog-studio.co.jp/product/3762 - RCS 1016 SV Spool G1https://www.hedgehog-studio.co.jp/product/3763 Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Cześć Panowie, posiada może ktoś jedną z tych szpul? I mógłby podzielić się informacjami jakie plecionki na nie nawija (tzn. ile lb?) i ile danej plecionki realnie wchodzi na szpulkę? Najchętniej dowiedziałbym się ile wejdzie realnie jakiejś japońskiej plecionki 25lb. Dokładnie chodzi mi o te szpulki: - RCS 1012 SV Spool G1https://www.hedgehog-studio.co.jp/product/3762 - RCS 1016 SV Spool G1https://www.hedgehog-studio.co.jp/product/3763 Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nikt nic? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Nikt nic? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzecież maja w opisach ile wchodzi linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compare70 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam, pytanie do bardziej doświadczonych kolegów, jaką max wagę przynęty (jerka) obsłuży Curado 101D, tak żeby rzucać komfortowo i nie zniszczyć sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Przecież maja w opisach ile wchodzi linkiTo co w opisach często rozmija się z rzeczywistością. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Co tam dzikusy ???? Ja troche odbudowalem arsenal po tym jak wszystko po za Zilionem sprzedalem. Zonda jest do wziecia, jak ktos chetny zapraszam na priw. Teraz szukam kijkow bo lowiska mi sie troche zmienily. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 No ładnie, Kamilku. Postaraj się wrzucić foty ryb, złowionych jakże tym zacnym sprzętem. P.S. Pakujesz nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 No ładnie, Kamilku. Postaraj się wrzucić foty ryb, złowionych jakże tym zacnym sprzętem. P.S. Pakujesz nadal?Dzieki Piotrze, stara milosc nie rdzewieje. Mam niestety tylko na koncie kilka Rap, Sandacza i pare okoni z zeszlego sezonu. Fotki jakies podeslalem Rafalowi jak sie nie myle. W tym roku bylem dopiero raz nad woda i jak pogoda bedzie w miare ok chce jechac znow w niedziele. Narazie place frycowe na nowej wodzie i szukam jakis dobrych met. co do silki to naturalnie dalej cwicze i probuje sie rozwijac :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ło Panie! Super kolekcja! Zillion, Steez, megabass.... Sama śmietanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 A jednak stało się... hehe, tytuł idealnie pasuje. Pamiętam jak wzbraniałem się przed castem, "na co mi", "drogie to", "korbą też się da" - najcięższego spina miałem do 140g, po spróbowaniu castingu wiedziałem że nie ma odwrotu. Przygodę z multikami zacząłem w 2019. Dzisiaj trochę sprzęty przeglądałem, do szczęści brakuje mi jeszcze lexy 400HD, do wakacj się ogarnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) A jednak stało się... hehe, tytuł idealnie pasuje. Pamiętam jak wzbraniałem się przed castem, "na co mi", "drogie to", "korbą też się da" - najcięższego spina miałem do 140g, po spróbowaniu castingu wiedziałem że nie ma odwrotu. Przygodę z multikami zacząłem w 2019. Dzisiaj trochę sprzęty przeglądałem, do szczęści brakuje mi jeszcze lexy 400HD, do wakacj się ogarnie Brakuję to tu czegoś na leciutko Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Niczego Sławciu nie brakuje. Po prostu nie znasz Michała. Jak Go poznałem, to stwierdziłem, iż łowię w caście na lajta. A wiesz jak łowię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Niczego Sławciu nie brakuje. Po prostu nie znasz Michała. Jak Go poznałem, to stwierdziłem, iż łowię w caście na lajta. A wiesz jak łowię. Znam Michała, nawet chwile porozmawialiśmy Fakt, to człowiek, który lubi ciężko Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 A faktycznie. Sorry. Zeszłoroczny Żarnowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 ... wyjątkowo agresywna odmiana choroby... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 I tu się z Tobą zgadzam, Robercik. Agresywność w tym przypadku jest uzasadniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W tym roku na Żarnowcu będzie konkurs na największą rybę złowioną na przynętę ........XXXXL>300g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W tym roku na Żarnowcu będzie konkurs na największą rybę złowioną na przynętę ........XXXXL>300g ... chyba otumanioną falą uderzeniową ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Choroba nie uluczelna i C…. to pikus. Jade z ranca odebrac witke UL pod Alphasa stream custom ale nie everek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Karnalem sie przed praca w sumie 300km po kijek a teraz do pracy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Pytanie do praktyków O ile procentowo zwiększy się zasięg rzutu w steez sv zamieniając szpulę na lekką przy przynętach 8-10 g ? Oczywiście plus minus jestem świadom rozbieżności wynikających z doboru wędki czy grubości plecionki Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Mam 103 Hl i lekka szpulka I jest roznica. Kolega mial 3m Karg'a czy jak zwal te piekelne blanki i rzucal minimalnie dalej. Sam byl w szoku i nie umial uwierzyc. Nie mierzylem ale bylo z pewnoscia 50m+. Kijek wtedy byl to EG Kaleido Black raven, linka 8lb sunline x4, 10gr bullet do texasa + "3 rak. Szpulka to tanszy zamiennik nie originalny Honeycomb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Mam 103 Hl i lekka szpulka I jest roznica. Kolega mial 3m Karg'a czy jak zwal te piekelne blanki i rzucal minimalnie dalej. Sam byl w szoku i nie umial uwierzyc. Nie mierzylem ale bylo z pewnoscia 50m+. Kijek wtedy byl to EG Kaleido Black raven, linka 8lb sunline x4, 10gr bullet do texasa + "3 rak. Szpulka to tanszy zamiennik nie originalny Honeycomb.Szpulka od 103 HL waży jednak trochę więcej niż od sv tw 1016…Osobiście uważam, że przy przynęcie 9-10gr w zupełności starczy oryginalna szpulka, żeby latało jak trzeba. Piszę o steeze sv tw 1016.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez koval75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi