Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

jaką średnice miałeś i jakimi wabikami rzucałeś ? 

Wroce do domu to zobacze ale chyba taki sama srednice mialem. Na jerkabajcie kupowalem :) a rzucalem wszystkim od gum po wobki i wachadlowki kolega Minencjusz widzial co sie dzialo na szpuli :)

Wroce do domu to zobacze ale chyba taki sama srednice mialem. Na jerkabajcie kupowalem :) a rzucalem wszystkim od gum po wobki i wachadlowki kolega Minencjusz widzial co sie dzialo na szpuli :)

Osłabiłeś moje pozytywne nastawienie do niego :P ... jak coś to bede szukał dalej :)

W piątek ide przetestować je na moich łowiskach :)

Pytałem, bo skoro oceniłeś je na 10x lepsze od Dragonów, to myślałem, że już "kilka" ryb złowiły, a one jeszcze nawet na agrafce nie były ;)

Chyba, ze 10x lepiej śmierdzą, to może zgoda :D

Pytałem, bo skoro oceniłeś je na 10x lepsze od Dragonów, to myślałem, że już "kilka" ryb złowiły, a one jeszcze nawet na agrafce nie były ;)

Chyba, ze 10x lepiej śmierdzą, to może zgoda :D

Ocena opierała się na macanku - i nie napisałem "kupujcie wszyscy bo są 10X lepsze od Dragona" - to moje odczucie i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać zeby myślał tak samo - jak przetestuje je nad wodą to może dopisze "wydawały się 10X lepsze" albo "jednak są 100X lepsze" :)

Rafal to nie tak ... Ty pytasz ja odpowiadam w miare kulturanie bo inne okreslenia Cisna mi sie na mysl o tym fluo :) chyba ze ja rzucac nie potrafie z fluorocarbonem.... nylon rulez ! :D

mam fajny nylon ale szukam dobrego FC - po Daiwie widać że wysoka cena nie jest wyznacznikiem jakości wiec kupiłem tego Duela jak sie nim rozczaruje to mniej to boli niz w przypadku Daiwy :P hehe

Edytowane przez RafałWrocław

no na pewno mnie w tyn fluo zmylola nazwa soft... myslalem ze bedzie niczym zylka ... Minencjusz okreslil mi to tak jak patrzylem jak rzucasz to flio puch na 3 krotna wysokosc multika :D

Dobrze że mam wysoki multik może spuchnie mniej :D hehe - jedno jest pewne po Twoich postach wezme na ryby dugą szpule z nylonem :D

zrezygnowalem na rzecz nylonu :) choc widzialem fluo nogalesa z tej samej seri co nylon czyli dead or alive i w nastepnym zamowieniu skusze sie na niego tez :) A noz bedzie cud malina :P

Jak coś to daj znać czy jest cud malina czy dupa zbita :)

Oj puchło, strasznie puchło na tym FC....Jak patrzyłem z boku to nie wiedziałem jak tym dajesz radę tym rzucać....zresztą próbowałem i miałem potem luźne zwoje pod spodem....znaczy się Ty miałeś :lol: :lol:  bo oddałem Ci wędeczkę :P

PS Poza tym FC jest trochę cięższy od nylonu.....więc pewnie trochę dociążał availa ;)

Ocena opierała się na macanku - i nie napisałem "kupujcie wszyscy bo są 10X lepsze od Dragona" - to moje odczucie i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać zeby myślał tak samo - jak przetestuje je nad wodą to może dopisze "wydawały się 10X lepsze" albo "jednak są 100X lepsze" :)

Dla mnie guma "lepsza od innej" to taka, która dała mi więcej ryb(zależnie od gatunku i warunków oczywiście), a nie dlatego, że mi się wizualnie podoba :D

Choć oczywiście aspekt wiary w przynętę jest ogromnie istotny :)

Pozdrówka

Kamil

Dla mnie guma "lepsza od innej" to taka, która dała mi więcej ryb(zależnie od gatunku i warunków oczywiście), a nie dlatego, że mi się wizualnie podoba :D

Choć oczywiście aspekt wiary w przynętę jest ogromnie istotny :)

Pozdrówka

Kamil

Może faktycznie mało sprecyzowana moja wypowiedz ale tak czy inaczej nie napisałem że jest łowniejsza - dla jasności :

Gumy Keitecha są 10X lepiej wykonane niż gumy Dragona - a czy łowniejsze postaram się przekonać w przyszłości :)

Pozdo Rafał

Oj puchło, strasznie puchło na tym FC....Jak patrzyłem z boku to nie wiedziałem jak tym dajesz radę tym rzucać....zresztą próbowałem i miałem potem luźne zwoje pod spodem....znaczy się Ty miałeś :lol: :lol:  bo oddałem Ci wędeczkę :P

PS Poza tym FC jest trochę cięższy od nylonu.....więc pewnie trochę dociążał availa ;)

Luzne zwoje zrobiły mi sie od cztania na temat tych wszystkich FC , nylonów i pletek - teraz kupuje i testuje - posuniecie nieco drozsze ale za to mózg odpoczywa :P

Edytowane przez RafałWrocław