Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

no tak : D i zaraz sie okaze ze japonczyki nie takie prawdomowne sa.... :D do mnie juz tatula leci : D a cellna juz 2 tydzien trzyma paczke z japoni... masakra jakas :/

P.S.

za ostatnie posty powiniem chyba otrzymac zlota laure spamera :D

To co Ty zamawiałeś ;> ? Kokaine ;> ?

2 x nylon nogalesa dead or alive 16 lb i 14 lb + woblerem lucky crafta... poprzednio po 6 dniach mialem... ale to jeszcze nic jak sprowadzalem shimano scorpiona 1001 trzynali miesiac .... chyba nie lubia mnie... :/

2 x nylon nogalesa dead or alive 16 lb i 14 lb + woblerem lucky crafta... poprzednio po 6 dniach mialem... ale to jeszcze nic jak sprowadzalem shimano scorpiona 1001 trzynali miesiac .... chyba nie lubia mnie... :/

Ta pewnie nograsslesa :D haha 

sa chyba z 3 albo z 4 teraz do wziecia za 300 - 400zl ? U mnie ma jak na razie dozywocie w polaczeniu z szpula avail + magnetykiem :)

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Baitcasting-Reel-From-Japan-USED-/300977341876?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4613a5c5b4

www.ebay.pl/itm/Left-Handed-Shimano-Scorpion-1001-/321218314005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aca1a7f15

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Reel-Japan-Used-/141076602445?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d8d21e4d

i to co tygryski lubia najbardziej czyli scorpion mg

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-Mg1001-Japan-Core-51Mg-Baitcasting-Reel-Left-Handle-Very-Good-/111177030167?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e2aada17

Edytowane przez meme174

sa chyba z 3 albo z 4 teraz do wziecia za 300 - 400zl ? U mnie ma jak na razie dozywocie w polaczeniu z szpula avail + magnetykiem :)

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Baitcasting-Reel-From-Japan-USED-/300977341876?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4613a5c5b4

www.ebay.pl/itm/Left-Handed-Shimano-Scorpion-1001-/321218314005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aca1a7f15

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-1001-Curado-Left-Hand-Reel-Japan-Used-/141076602445?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d8d21e4d

i to co tygryski lubia najbardziej czyli scorpion mg

www.ebay.pl/itm/Shimano-Scorpion-Mg1001-Japan-Core-51Mg-Baitcasting-Reel-Left-Handle-Very-Good-/111177030167?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e2aada17

Witam, mam pytanko czy za uzywane zeczy z usa badz japoni tez sie placi clo i vat?

pozdr

Czesc

Wie ktos moze, co cechuje blanki Megabassa z seri "EVOLUZION" np. w porownaniu ze standartowymi blankami "DESTROYER" ?

Dokladniej piszac, chodzi mi o - BASS EVOLUZION BIGTAPER---F5.1/2 70Xti---Length 7`0`´---Sub name SUPER DIABOLO---Action REGULAR---Lure capa 1/4-1oz

Line Capa 8-22 lbpost-46156-0-50116000-1381332210_thumb.jpg

Panowie ostatnio chodzi mi po głowie młynek Shimano Metanium Mg DC - dostał by u mnie posade przy kiju do woblerków od 6 do max 17-18g od 5 do 14cm z czego tej najdluższe to głównie płytko nurkujace minowy mniejsze to barylki kleniowe DR . Ogarnie taki temat ?? Miał ktoś z was ten multik i może wyrazić swoja opinie ? 

http://www.mefistofishing.pl/shimano-metanium-mg-dc-left-p-278.html

Z góry dzięki za pomoc :) 

Ja miałem.Nie jestem pewny w 100% bo dawno to było ale przekładnia zdaje się z lekkich stopów tam była.Nie mówię że to źle w Steez też taka jest a multik działa jak trzeba.Wołałbym Steeza i pewnie sobie ten multik kiedyś kupię.Miałem już dwa razy i sprzedałem.Podstawa Rafał to Ryoga a ta mała bez problemu rzuca już od 6g.

post-46714-0-56601100-1381813894_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Tomku z calym szacunkiem ale jaki jest przypinania Ryogi do kijka max do 3/4oz? Kijek warzy jakos 120gr a ryoga 2 x tyle. Do tego Ryoga musi miec szpulke i lozyska aby ogarnac te 6gr a konstrukcje jak stary Aldebaran, core, cc51 i tak ogarna te 6gr z pelnym komfortem. Ja wiem o jakim kiju Rafal pisze bo najpierw przeszedl on przez moje lapki.

Za kilka miesięcy będziesz go odkupywał, no może za rok. Katastrofa - miałem Cię za poważnego Gościa...  ;)  :D

No zobaczy sie jak nie pojdzie to zostanie a Aldika kupie tak czy siak :P Ryoga mimo wszystko raczej mało pasuje do Kleni z małej rzeki prawda ;> ? 

Edytowane przez RafałWrocław