Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

ehh ja jeszcze na swojego japonca musze poczekac do grudnia / stycznia za to dzisiaj doszła sakura ktora bardzo chcialem miec ( lubie jakos ich kije ) a mianowice sakura rookie 1.9 m 4-12 lb 5-20 ( 1/4-3/4) :D w sobote w wyjscie nad kanałek aby przetestowac sakurke - jak sie okaze niedoszacowana to pojdzie w duat z tatula a jak nie to bedzie z scorpionem bez availi :D

15pi.jpg

0vlg.jpg

bmk8.jpg

Fajny patyk :P maja złote to se jebne pod CC taki :D hehe :)

hmm maja pomarańczowe  :ph34r:  ... pasi ? :D

@meme174 nie bedziesz przypadkiem we Wrocku bo bym zmacał tego Twojego Scorpiona :D

Do wrocka z checia, nie byłem jeszcze a lubie zwiedzac inne miasta :D Ale kiedy bym miał czas ... :P Zapraszamy do Warszawy :D

Fajny design Michal, tak jak lubie nie przeladowany. Milej zabawy.

No własnie za to lubie ich kije - japan style ale tak z umiarem :)

Ja byłem :D Ale siara na całego .. 3 wyjscia po 4 - 5 h i jeden klenik, jeden jazik, i parenasci okonkow ^^ ale za to postetowałem sakurke :D Kijek jak dla mnie ok, cw opisane w sam raz, moze z lekim zapasaem w gornym w ?( jakies 23-24 grama) Fajnie sie lowi i prowadzi zestawy typu texas / carolina rig w polaczeniu z scoorpionem 1001 i Nogalesem DoA 14 lb ( oryginalana szpula na multi ) lowilo sie bardzo komfortowo :D Fajny kijek do twich-czenia i wszelkiej masi obrotowek - dosyc twardy szczyt pozwala nadac fajnej pracy dla wobkow :)

I teraz mam zagowstke... czy parowac kijek z ztatula i gorzej obslugiwac dolny zakres ( 5-6 gram) czy moze kupic cos noowego.. moze jakis okraglak ....

Edytowane przez meme174

Ja byłem :D Ale siara na całego .. 3 wyjscia po 4 - 5 h i jeden klenik, jeden jazik, i parenasci okonkow ^^ ale za to postetowałem sakurke :D Kijek jak dla mnie ok, cw opisane w sam raz, moze z lekim zapasaem w gornym w ?( jakies 23-24 grama) Fajnie sie lowi i prowadzi zestawy typu texas / carolina rig w polaczeniu z scoorpionem 1001 i Nogalesem DoA 14 lb ( oryginalana szpula na multi ) lowilo sie bardzo komfortowo :D Fajny kijek do twich-czenia i wszelkiej masi obrotowek - dosyc twardy szczyt pozwala nadac fajnej pracy dla wobkow :)

I teraz mam zagowstke... czy parowac kijek z ztatula i gorzej obslugiwac dolny zakres ( 5-6 gram) czy moze kupic cos noowego.. moze jakis okraglak ....

Kupuj coś nowego :D

radzisz cos ? :P Korca mnie morrumy

www.google.com/search?q=abu+garcia+morrum+1601+ivcb&client=ms-opera-mobile&channel=new&hl=pl&prmd=ivnso&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ij-CUoa3FcLIyAGcq4CwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=4

Edytowane przez meme174
  • Like 1