meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 a to wujek google mi podpowiedzial - do niego o prawa autorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 radzisz cos ? Korca mnie morrumy www.google.com/search?q=abu+garcia+morrum+1601+ivcb&client=ms-opera-mobile&channel=new&hl=pl&prmd=ivnso&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ij-CUoa3FcLIyAGcq4CwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=4 Im wiecej sprzętu przerobisz tym lepiej dla mnie - jak coś nowego będę chciał kupić to bedzie kogo pytać o opinie Tylko nie kupuj ABU - wole SHIMANO , DAIWA haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 moze sprzedaz cc ? szczerze to marzy mi sie tica caimam 101m plytka szpula niczym w cc51 tylko brak jakichkolwiek opini... i tu strach bo w cebie tici mozna wyrwac uzywke cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To już bym wolał moruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 A tak przy okazji nowa cenka na Blaasa - 400 zł : http://jerkbait.pl/topic/30328-s-wędke-castingową-na-blanku-fishingart-blaas-f-10lb-4-15g-26m-400-zł/?p=1321502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 CC51, Daiwa MILLIONAIRE HL103L, The Daiwa Millionaire I'ZE Light, M-Ito 103 to by byly moje propozycje na porzadne Roundy. Ewentualnie jakis Monoblock Megabassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 CC51, Daiwa MILLIONAIRE HL103L, The Daiwa Millionaire I'ZE Light, M-Ito 103 to by byly moje propozycje na porzadne Roundy. Ewentualnie jakis Monoblock Megabassa A Daiwa Millionaire Ringa SSS ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jakis dlugi ten blass Zeby bylo 1.9-2.1 to bym lyknął jeszcze cradif sc, ringa ss, i powinna dolaczyc luna 103 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jakis dlugi ten blass Zeby bylo 1.9-2.1 to bym lyknął jeszcze cradif sc, ringa ss, i powinna dolaczyc luna 103 ? za 400 zł to sobie przytniesz te 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Polecilem konstrukcje w miare dostepne luna odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Rafał ale z góry czy z dołu ? a może po obu koncach ... tylko wtedy kij bedzie mial akcje ? Tak myślałem ze jednak luna 103 nie lubi 5 gram ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Rafał ale z góry czy z dołu ? a może po obu koncach ... tylko wtedy kij bedzie mial akcje ? Tak myślałem ze jednak luna 103 nie lubi 5 gram ^^ Jak kupisz to mi wszystko jedno z której strony haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 http://www.tackletour.com/reviewdaiwahlsssringa103l.html Piękna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 z tym sie zgodze Choc ta podoba mi sie bardziej http://picclick.com/RARE-REEL-Daiwa-Millionaire-251248760149.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To bierz jedyne 800$ i człowiek jest w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 jeszcze nie zwariowałem Choć jakbym 6 trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 meme puść kaskade... tam 6tki trafiają się bardzo często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Taaaa Wole lotto jak grac to o duze sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 meme puść kaskade... tam 6tki trafiają się bardzo często... Kaskade puszczałem ostatnio po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 bys na ryby poszedl a nie na impreze Jak cc sie sprawuje ? nie wolisz magnetyka daiwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 jeszcze nie zwariowałem Choć jakbym 6 trafił Za drogo? Zawsze można spróbować zarwać nockę i policytować. http://www.fromjapan.co.jp/auction/yahoo/input?item_addr=http%3A%2F%2Fpage6.auctions.yahoo.co.jp%2Fjp%2Fauction%2Ff128573814&bid_count=1 http://www.fromjapan.co.jp/auction/yahoo/input?item_addr=http%3A%2F%2Fpage9.auctions.yahoo.co.jp%2Fjp%2Fauction%2Fk171260193&bid_count=1 http://www.fromjapan.co.jp/auction/yahoo/input?item_addr=http%3A%2F%2Fpage4.auctions.yahoo.co.jp%2Fjp%2Fauction%2Fd146863172&bid_count=1 A nóż widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) bys na ryby poszedl a nie na impreze Jak cc sie sprawuje ? nie wolisz magnetyka daiwy ? Właśnie magnetyk daiwy troche uśpił czujność i musze na nowo uczyć się SVS - jak miałe RYOGE i ALDEBARANA na raz to wolałem SVS , pozniej sprzedałem Aldika i tak sie do magnetyka przyzwyczaiłem ze na nowo musze się uczyć rzucac (szczególnie lekkie rzuty gdzie szpula nie kreci sie mocno) - ale dobrze jest - dzisiaj próbowałem skippingu kilka mega brod zaliczyłem . Panowie bo nie daje mi to spokoju - chce bardziej zagłębić się w tajniki hamulca odśrodkowego mam 3 rodzaje bloczków w zestawie , są jeszcze bloczki do dokupienia (np Avail) jak optymalnie dobrać rodzaj bloczków do "warunków nad woda" - pogoda , ciezar wabika itp - jest tu jakiś ekspert od SVS ?? Edytowane 13 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Musisz spróbować. Nie ma jednej reguły. Nie wiem ile tam masz pinów. Załóż sobie jeden ciężki, dwa średnie i dwa lekkie np. albo inne kombinacje. Generalnie jest tak, że jak w danych warunkach brakuje siły hamowania, dodajesz jej więcej stosując cięższe bloczki. Ja lubię mieć połówę albo 1 więcej lekkich i 1 lub 2 cięższe. Jeśli chodzi o wiatr, wolę docisk niż zabawę bloczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Mam 6 pinów to zrobie po dwa bloczki z kazdego koloru i bede probowal Myślisz ze jest sens stosowac dwabloczki o roznych kolorch czy tylko parami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 A jak włączysz 6 najlżejszych bloczków, to czy są sytuacje że brakuje siły hamowania? Jest bardzo duża liczba kombinacji samych bloczków, a do tego jeszcze dochodzi docisk. Idź nad wodę i próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi