Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

A jak włączysz 6 najlżejszych bloczków, to czy są sytuacje że brakuje siły hamowania? Jest bardzo duża liczba kombinacji samych bloczków, a do tego jeszcze dochodzi docisk. Idź nad wodę i próbuj. 

Chodze chodze ale jak już w domu jestem to poczytać moge coś mądrego :) 

Właśnie magnetyk daiwy troche uśpił czujność i musze na nowo uczyć się SVS - jak miałe RYOGE i ALDEBARANA na raz to wolałem SVS , pozniej sprzedałem Aldika i tak sie do magnetyka przyzwyczaiłem ze na nowo musze się uczyć rzucac (szczególnie lekkie rzuty gdzie szpula nie kreci sie mocno) - ale dobrze jest -  dzisiaj próbowałem skippingu kilka mega brod zaliczyłem .

Jest necking,petting i skipping.Tego ostaniego nie znam pewnie nowy "trynd".Ale czytając to "kilka bród zaliczyłem" czuję się zaniepokojony.Myśli w głowie po prostu szaleją.

Edytowane przez Tomy

Jest necking,petting i skipping.Tego ostaniego nie znam pewnie nowy "trynd".Ale czytając to "kilka bród zaliczyłem" czuję się zaniepokojony.

Hahaha Tomek żeby nie było : 

Edytowane przez RafałWrocław
  • Like 2

Fajna zabawa ale trenować dużo trzeba :)

Dokładnie ostatnio tez to trenowalem :D Nie taki wilk straszny jak go maluja, kciuk na szpuli i można łowić :D no i jakiś jig / przynęta z duza powierzchnia baczna aby ładnie się odbijała :D

Edytowane przez meme174

o skippingu już było kiedyś . Fajny filmik jest na youtubie jak to francuzi robią albo ten z mistrzem.

http://www.youtube.com/watch?v=6DmJSmROhNc

Nie jest trudna technika mimo wszystko, o ile ma sie umiejętności panowania nad obrotami szpuli.

Nie lubie takich określeń - trudna nie jest bo odbić przynete od wody to w zasadzie nie jest ciezko tak ? Ale odbij ja tak zeby poleciala tam gdzie ty chcesz a nie tam gdzie ona sama sie odbije . 

pisalem wczesniej :D Cos w miare ciezkiego, i plaskiego, moze byc nawet slider :D Ja staram uzywac sie gum typu twister, ripeer a ostatnio nawet casterem bigbait dawalem rade :D

Planuje kupić ośmiornice bo one się nadaja do tego jak cholera :D