Gugcio Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 I kto to mowi :lol: ja poprpstu oddalem butelki z kaucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 I kto to mowi :lol: ja poprpstu oddalem butelki z kaucja W takim razie sory : SZTAJMES !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Idz cos w koncu zlap bo sie sprzet w twoich rekach jakos nie napracuje :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Rafal...Kamil krzyczy abys zlowil rybe...Tommy krzyczy abyś odkurzył brzeszczot...Mifek jeszcze nie krzyczy ale może zacznie...Jak Ty mozesz żyć w takim napieciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Rafal... Kamil krzyczy abys zlowil rybe... Tommy krzyczy abyś odkurzył brzeszczot... Mifek jeszcze nie krzyczy ale może zacznie... Jak Ty mozesz żyć w takim napieciu ? Daje rade w pracy mam jeszcze wiekszy stres i napięcie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Michal bo po cholere mu sprzecior najwyzszej klasy zalatwiam :lol: Dopoki nie bedzie wynikow kolejnych zabawek nie bedzie :D Dobra zmykam w kime za 5h wstawac musze. Zdr Maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja na razie nie mogę przekroczyć 180 cm małe łowisko i jak większy sum obierze kierunek na zwalone do wody drzewa jest nie do zatrzymania . Ale nawet porażka przy takim łowieniu sprawia przyjemność i wiele emocji , szczególnie w nocy Musisz sobie silnik do plywadelka przytroczyć - chociaż jakiś elektryczny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 albo wieksze płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 no mifek jeszcze nie krzyczy... ale jeszcze troch ei przeniose ten temat do cafe jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 no mifek jeszcze nie krzyczy... ale jeszcze troch ei przeniose ten temat do cafe jerkbait.pl Przepraszam bardzo tu są omawiane poważne zagadnienia castingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 przeciez wszystko na temat Ktos uzywal nowego toro ncl ? Ma ten madel dziwna przypadlos z spustem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 przeciez wszystko na temat Ktos uzywal nowego toro ncl ? Ma ten madel dziwna przypadlos z spustem ? Widziałem na giełdzie jeden zapytaj sprzedającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Mam nowe toro NaCl i żadnych problemów z nim związanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) A jest jakaś możliwość zwiekszenia mocy hamulca w takich konstrukcjach jak np RYOGA 2020 ? Nie wiem jakieś grubsze podkładki czy coś w tym stylu ? Edytowane 19 Listopada 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zwiększyć można ale czy nie uszkodzi się jakiś inny element ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zwiększyć można ale czy nie uszkodzi się jakiś inny element ? Miałem RYOGE 1016 i jakiś wierzyć mi sie nie chce ze 5kg to jej max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 podkładki typu smooth drag itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 a może po prostu podszedł Ci smar pod niego lub oliwka i się ślizga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 podkładki typu smooth drag itp Ile można na tym wydusić dodatkowych kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 a może po prostu podszedł Ci smar pod niego lub oliwka i się ślizga 5kg tyle podaje producent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zeby nie bylo OffTopa i nam sie Mifek nie denerwowal wrzuce fotki nowej zabawki i mojego skromnego stojaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Co Ty sie tu moja Impalka chwalisz - wysyłaj do mnie migusiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie ma takiej opcji :D jest moja i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie ma takiej opcji :D jest moja i koniec Pamiętaj co mówiłem o Twoim bezpieczenstwie zwiazanym z zatyczką i miejscem Twojego zamieszkania - zebym nie musial mowic "a nie mowilem" jak coś to przelew robie i wiesz gdzie wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nic sie nie boj, damy rade :D:D Dam ci dotknac jak bede we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi