PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Współczuje takich decyzji - sam swego czasu pozbyłem się w 99% swojego sprzętu taka była sytuacja przymusowa, ale na szczęście teraz przyszedł czas tylko na kupowanie:) i 60% tego co jest w planach - już jest a na resztę czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Życie to nie jest bajka , przyjda lepsze czasy to kupię sobie drugiego Aldka tym czasem oddam swojego w dobre ręce - nowy właściciel na bank bedzie zadowolony młynek jest jak marzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aż mi sie przykro zrobiło.... Nos do góry . Zawsze po dołku musi być górka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Aż mi sie przykro zrobiło.... Nos do góry . Zawsze po dołku musi być górka. Oby bo ostatnio wszystko sie do du.. układa hehe ale już niedługo na prosta wyjde i wtedy znowu coś sobie od skośnych kupie na poprawe humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kolego ile kosztowała Cię korba RCS 90 mm. ???// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kolego ile kosztowała Cię korba RCS 90 mm. ???// Kupiłem ją razem z białymi knobami ZPI u nas na giełdzie za 200 zł od @fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Oby bo ostatnio wszystko sie do du.. układa hehe ale już niedługo na prosta wyjde i wtedy znowu coś sobie od skośnych kupie na poprawe humoru Na przykład płytką szpulę SV do Ryogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na przykład płytką szpulę SV do Ryogi Już się nie moge doczekać - szkoda tylko ze nie robią w kilku kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to nawiniesz se czerwoną plećkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Jaką szpulę SV do Ryogi? Jakaś nowsza lżejsza od RCSB 1012? Edytowane 13 Czerwca 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to nawiniesz se czerwoną plećkę. Niech już bedzie złota T-Knoby przebolałem to złotą szpulke też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Ona jest bardziej pomarańczowo złota.Namieszali tą szpulką oj namieszali,ale dobrze że będzie.Ryogę już zamówiłem no i dwa patyki pod nią. . Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ona jest bardziej pomarańczowo złota.Namieszali tą szpulką oj namieszali,ale dobrze że będzie.Ryogę już zamówiłem no i dwa patyki pod nią. . Szkoda ze nie ma Ztki w rozmiarze małej RYOGI też mogła by być ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Miałem dużą ale to nie to.Ryoga to ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Miałem dużą ale to nie to.Ryoga to ryoga Ryoga jest piękna , mocna , metalowa - idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) hehe no! Jest piękna w swojej prostocie.Czasem trzeba zatoczyć spore koło żeby wrócić do rzeczy właściwych.Podobnie jak w życiu.Moja pierwsza laska to była właśnie taka Ryoga.Silna kobieta i wielka z 1,90 i taka fest.Same zalety-no prawie!-świetna kuchnia w wyrku nie trzeba było tego szukać a jak się człowiek sponiewierał w barze to do domu przyniosła.Jedynie strach było podskoczyć bo jak przycedziła to ino roz!a że ćwiczyła kick boxing to potrafiła dobrze cylnąć. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Moim zdaniem jednym patykiem bez problemu ogarniesz ten temat.Co do CC51 miałem z Availem i jest to dobry wybór choc są lepsze alternatywy.PICT0439.JPGPICT0440.JPGPICT0445.JPGPICT0447.JPG Albo czerwona szpulka RCS + te uchwyty - wczoraj mi nakręciłeś banie na taki zestaw xD hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Tak z tymi rurkami Ryoga wygląda fantastycznie.Pasuje to do jej dość prostego designu.Po za tym mają jeszcze inna zaletę a mianowicie świetnie przekazują co przynętą.Działają na zasadzie rezonansu.To że są nie wygodne to bzdura. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tak z tymi rurkami Ryoga wygląda fantastycznie.Pasuje to do jej dość prostego designu.Po za tym mają jeszcze inna zaletę a mianowicie świetnie przekazują co przynętą.Działają na zasadzie rezonansu.To że są nie wygodne to bzdura. Napisałęm już do Mefiego ile by mnie taki zestawik kosztował , musze tylko sprzedać Aldka Jak by ktoś był chętny to moge nawet zjecać z ceny zależ mi na czesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak u Ciebie tak z kasą krucho to mogę Cię wesprzeć i odkupić ją od Ciebie Co Ty na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak u Ciebie tak z kasą krucho to mogę Cię wesprzeć i odkupić ją od Ciebie Co Ty na to ??? Możesz mnie wesprzeć i kupić Aldka - RYOGI i korby RCS nie oddam żebym miał tynk ze ściany wpie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Możesz mnie wesprzeć i kupić Aldka - RYOGI i korby RCS nie oddam żebym miał tynk ze ściany wpie.... ..a ja bym się tynku mógł nawpierniczać za ryogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ..a ja bym się tynku mógł nawpierniczać za ryogę Szkoda że sie tak nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Ryogomania nastała... Kiedy Japończyk do mnie napisze kiedy, kiedy, kiedy..! Edytowane 13 Czerwca 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 napisze jak będzie miał co napisać, spokojnie to porządna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi