Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcesz, nie wiem tylko czy mój Nikoś to wytrzyma... Będzie umajony jak choinka... :D

Sam aparat zdjęć nie robi liczy się "oko" a panu go nie brakuje . Kiedyś jak sprzedawałem lustrzanki to zawsze rozbijało mnie jak przychodziła blondynka z bogatym tatusiem (chyba tatusiem) i przy body za pare tyś znanej renomowanej firmy na "N" czy "C" padało stwierdzenie : "lipa nie ma trybu auto i wbudowanej lampy błyskowej" MASAKRA 

Ziomek chcial tu w niemczech jednego opchac za jakos 300€, aczkolwiek old school w przypadku wedkarstwa to nie dla mnie. Jest tez jeszcze marka Isuzu, swojego w DE bardzo popularna ale jak to w zyciu bywa, sprawdzone konstrukcje i tak biora gore.<br />Jako ciekawostke wrzuce fotki Aldka ktorego jeden ze znajomych sobie "upiekszyl". Dla mnie osobiscie cos ten mlynek w sobie ma ;)

post-48077-13896847852917_thumb.jpg

post-48077-13896847945523_thumb.jpg

post-48077-13896848033884_thumb.jpg

• Like 1

Im bardziej mu sie przygladam tym bardziej mi sie podoba :D Koles wszystkie maszynki tak przerabia. Ma jeszcze biala i czarny mat. To taki crazy japan style. A Björn bo tak ma na imie to prawdziwy fanatyk, w tamtym roku startowal nawet w Mercury cup we wloszech. Do tego to jest czlonkiem w S.W.A.T team, jedynego dystrubutora na niemcy sprzetu marki, Evergreen, duo, major craft, imakatsu, nogales, varivas i kilku innych.