Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No jak tak bardzo Ci się znudziła to mogę uwolnić Cię od problemu. Nie szukam okazji ale w rozsądnej cenie chętnie multik nabędę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No jak tak bardzo Ci się znudziła to mogę uwolnić Cię od problemu. Nie szukam okazji ale w rozsądnej cenie chętnie multik nabędę... Pan na lekko już nie łowi a zajechać jej nie pozwole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to szanuj "cukiereczka" tak na niego mówiono. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jeszcze musi ją Pan obfotografować bo zasługuje na najlepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie widzę problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie widzę problemu... To poczekamy aż przyjadą graty z Availa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To poczekamy aż przyjadą graty z Availa Jak chcesz, nie wiem tylko czy mój Nikoś to wytrzyma... Będzie umajony jak choinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak chcesz, nie wiem tylko czy mój Nikoś to wytrzyma... Będzie umajony jak choinka... Sam aparat zdjęć nie robi liczy się "oko" a panu go nie brakuje . Kiedyś jak sprzedawałem lustrzanki to zawsze rozbijało mnie jak przychodziła blondynka z bogatym tatusiem (chyba tatusiem) i przy body za pare tyś znanej renomowanej firmy na "N" czy "C" padało stwierdzenie : "lipa nie ma trybu auto i wbudowanej lampy błyskowej" MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Rafał tak juz jest Po co komuś porsche 911 jak nie umie jezdzic ? Chcesz się lansować kup se Pan merca Edytowane 10 Stycznia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Do tego cacuszka CC 51S pasuje mi autko jak z fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na ryby raczej takim nie dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na ryby raczej takim nie dojade Rafał, jak będziesz miał taki wóz, to i drogę Ci ułożą do samej wody z kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ba, kupisz sobie spory kawal rzeczki na OS;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Rafał, jak będziesz miał taki wóz, to i drogę Ci ułożą do samej wody z kostki Niestety już układają - wyjeb... wszystkie drzewa i jakiś kur... deptak robia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Coś dla koneserów. Jedna z kilku prawdziwych manufaktur JDM. Eleganckie, ponadczasowe, piękne. Marka Brighliver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Takie troche ABU podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Racja , ten znaczek do zludzenia przypomina Abu Ambassadeur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ziomek chcial tu w niemczech jednego opchac za jakos 300€, aczkolwiek old school w przypadku wedkarstwa to nie dla mnie. Jest tez jeszcze marka Isuzu, swojego w DE bardzo popularna ale jak to w zyciu bywa, sprawdzone konstrukcje i tak biora gore.<br />Jako ciekawostke wrzuce fotki Aldka ktorego jeden ze znajomych sobie "upiekszyl". Dla mnie osobiscie cos ten mlynek w sobie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 szczerze... nie wybrałbym się z takim nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mogłyby być jeszcze knoby w kolorze body i byłoby cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 PINK POWER !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pokazałem narzeczonej mówię, że jej taki sprawie podsumowała to stwierdzeniem: "strasznie pedalski" ale wydaje mi się, że powiedziała tak tylko dlatego, żebym przypadkiem nie wydał znowu pieniędzy na kolejny kręcioł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Im bardziej mu sie przygladam tym bardziej mi sie podoba Koles wszystkie maszynki tak przerabia. Ma jeszcze biala i czarny mat. To taki crazy japan style. A Björn bo tak ma na imie to prawdziwy fanatyk, w tamtym roku startowal nawet w Mercury cup we wloszech. Do tego to jest czlonkiem w S.W.A.T team, jedynego dystrubutora na niemcy sprzetu marki, Evergreen, duo, major craft, imakatsu, nogales, varivas i kilku innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 szczerze... nie wybrałbym się z takim nad wodę on by sie wybral :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi