RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 podobno nie wchodzi sie do tej samej rzeki 2 razy Jak w rzece jest dobrze to mozna wchodzic i setki razy , do niektorych decyzji trzeba dorosnac pa za tym Shimano chyba nie ma nic ciekawszego do ULa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 rozumiem ze bez avail ...to zostaje chyba tylko cardif dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 rozumiem ze bez avail ...to zostaje chyba tylko cardif dc Wole Aldika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 teraz tak poogladałem tego aldka - ma cos w sobie skurkowaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wracam do Aldika moze kupie mu Availa Przecie napisałem, że stara miłość nie rdzewieje -czyli Aldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 teraz tak poogladałem tego aldka - ma cos w sobie skurkowaniec Ojjj maaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przecie napisałem, że stara miłość nie rdzewieje -czyli Aldek Za Ryoga tez troche tesknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Rafał, właśnie kila dni temu wróciła ze SPA(wymyta,wyczyszczona,naoliwiona,nasmarowana) Kręci jak nówka, no i terkotka w końcu terkocze Nie wiem czemu, ale lubię ten dzwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 teraz tak poogladałem tego aldka - ma cos w sobie skurkowaniec Też o nim myślałem, jest nawet na All.... w dobrych pln-ach i ponoć w super stanie, ale zdecydowałem się na Cu51+Avail+magnetyk dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Rafał, właśnie kila dni temu wróciła ze SPA(wymyta,wyczyszczona,naoliwiona,nasmarowana) Kręci jak nówka, no i terkotka w końcu terkocze Nie wiem czemu, ale lubię ten dzwięk Nie ma co po Odrze SPA sie jej nalezy ale czemu sam nie robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Za Ryoga tez troche tesknie Rafał ,a ja przegryzłem wszystko za i przeciw i zamówiłem Ryogę 1016HL do mojego boleniowego casta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie ma co po Odrze SPA sie jej nalezy ale czemu sam nie robisz ? Kurde, jak sobie nawet pomyślę że moge coś pogubić, zle poskładać,albo nie daj Boże coś zepsuć w niej to mi odchodzą myśli dobierania się do niej Narazie niech robią to fachowcy, raz w roku po ciężkiej pracy to i ku..........e się SPA należy metafora taka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Chodzi mi po głowie zestaw do UL , MgXa mogę mieć na momencie , jak myślicie opłaca się pakować do niego tuningową szpulkę od Abu Works? Jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Kurde, jak sobie nawet pomyślę że moge coś pogubić, zle poskładać,albo nie daj Boże coś zepsuć w niej to mi odchodzą myśli dobierania się do niej Narazie niech robią to fachowcy, raz w roku po ciężkiej pracy to i ku..........e się SPA należy metafora taka Prawda, Wisła jeszcze gorsza jeżeli chodzi o czystość,więc jest po czym czyścić.Jak dobry rok i woda nie szaleje to idzie wytrzymać . Jak odwrotnie, to co łowienie to czyszczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Chodzi mi po głowie zestaw do UL , MgXa mogę mieć na momencie , jak myślicie opłaca się pakować do niego tuningową szpulkę od Abu Works? Jakaś alternatywa? jeżeli UL to LT lub LTX + wymiana łożysk będzie OK. MGX to bardziej L(miałem, mi nie podszedł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 LT lub LTX odpada na dzień dzisiejszy. Właśnie zastanawiam się czy tuningowa szpulka + wymiana łożysk to gra warta warta świeczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 LT na standardowych łożyskach wypłukanych + rzadka oliwka i tak szaleje. Przy tak niskiej bezwładności jak ma szpulka LT/LTX na łożyskach dużo więcej się nie ugra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Krzysiek , ale to w modelu MgX a nie LT/LTX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wtedy tym bardziej bo przy głębszej szpuli bezwładność całości będzie jeszcze większa. Ergo, znaczenie łożysk mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Coś dla koneserów. Jedna z kilku prawdziwych manufaktur JDM. Eleganckie, ponadczasowe, piękne. Marka Brighliver. Tu bantama sobie na pełnym wypasie mozesz zrobić ale krecic musisz prawą http://www.youtube.com/watch?v=5u5wisJhVWA#t=82 Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Tomislawus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Rafał ,a ja przegryzłem wszystko za i przeciw i zamówiłem Ryogę 1016HL do mojego boleniowego casta... Żałować nie bedziesz to młynek nie do zajechania Chociaż przy długich wypadach i machaniu dosyć cięzkimi wabikami (bezstery) wydaje mi się ze doceniłbyś ergonomie niskiego profilu , jak cały dzien pomachałem Ryoga to potrafiła "dać w kość" - a mam dosyć duże dłonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie jest aż tak zle Rafał, po całym dniu z Morrumem SX3601 to już odczuwałem rekę, po Ryodze jeszcze nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie jest aż tak zle Rafał, po całym dniu z Morrumem SX3601 to już odczuwałem rekę, po Ryodze jeszcze nie Bo Ty ją kochasz a jak wiadomo miłość jest ślepa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Żałować nie bedziesz to młynek nie do zajechania Chociaż przy długich wypadach i machaniu dosyć cięzkimi wabikami (bezstery) wydaje mi się ze doceniłbyś ergonomie niskiego profilu , jak cały dzien pomachałem Ryoga to potrafiła "dać w kość" - a mam dosyć duże dłonie Ćwiczy się trochę to da się radę Ja jakościowo ,nie ilościowo ,moje bez stery to ok.6-28 gr. max ,nie taki ciężkie .Chciałem do tego młynka boronka ,ale Krzysztof nie ma w jedno składzie ,to wystruga może XF- a albo Herrs-a ,czy jak...Chciałem tego Megabassa ale po zastanowieniu ,coś mocniejszego jednak.Jak będzie za mocno to sobie w przyszłym roku i tak uzbroję lżejszego cascika i dopnę tego Scorpiona ,a co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pięknie to ująłeś, jakoś ostatnio mam zboczenia azjatyckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi