Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał, właśnie kila dni temu wróciła ze SPA(wymyta,wyczyszczona,naoliwiona,nasmarowana) Kręci jak nówka, no i terkotka w końcu terkocze :)   Nie wiem czemu, ale lubię ten dzwięk :D

Nie ma co po Odrze SPA sie jej nalezy :) ale czemu sam nie robisz :)?

Nie ma co po Odrze SPA sie jej nalezy :) ale czemu sam nie robisz :)?

Kurde, jak sobie nawet pomyślę że moge coś pogubić, zle poskładać,albo nie daj Boże coś zepsuć w niej to mi odchodzą myśli dobierania się do niej :)

Narazie niech robią to fachowcy, raz w roku po ciężkiej pracy to i ku..........e się SPA należy ;) metafora taka :P

• Like 1

Kurde, jak sobie nawet pomyślę że moge coś pogubić, zle poskładać,albo nie daj Boże coś zepsuć w niej to mi odchodzą myśli dobierania się do niej :)

Narazie niech robią to fachowcy, raz w roku po ciężkiej pracy to i ku..........e się SPA należy ;) metafora taka :P

Prawda, Wisła jeszcze gorsza jeżeli chodzi o czystość,więc jest po czym czyścić.

Jak dobry rok i woda nie szaleje to idzie wytrzymać . Jak odwrotnie, to co łowienie to czyszczenie :o .

Chodzi mi po głowie zestaw do UL , MgXa mogę mieć na momencie , jak myślicie opłaca się pakować do niego tuningową szpulkę od Abu Works? Jakaś alternatywa? 

jeżeli UL to LT lub LTX + wymiana łożysk będzie OK.  MGX to bardziej L(miałem, mi nie podszedł :( )

Coś dla koneserów. Jedna z kilku prawdziwych manufaktur JDM. Eleganckie, ponadczasowe, piękne.  :)

Marka Brighliver.

Tu bantama sobie na pełnym wypasie mozesz zrobić ale krecic musisz prawą :D

http://www.youtube.com/watch?v=5u5wisJhVWA#t=82

Edytowane przez Tomislawus

Rafał ,a ja przegryzłem wszystko za i przeciw i zamówiłem Ryogę 1016HL do mojego boleniowego casta...

Żałować nie bedziesz to młynek nie do zajechania :) Chociaż przy długich wypadach i machaniu dosyć cięzkimi wabikami (bezstery) wydaje mi się ze doceniłbyś ergonomie niskiego profilu , jak cały dzien pomachałem Ryoga to potrafiła "dać w kość" - a mam dosyć duże dłonie :) 

• Like 1

Żałować nie bedziesz to młynek nie do zajechania :) Chociaż przy długich wypadach i machaniu dosyć cięzkimi wabikami (bezstery) wydaje mi się ze doceniłbyś ergonomie niskiego profilu , jak cały dzien pomachałem Ryoga to potrafiła "dać w kość" - a mam dosyć duże dłonie :)

Ćwiczy się trochę ;) :P :D :lol: to da się radę :)

Ja jakościowo ,nie ilościowo :P ,moje bez stery to ok.6-28 gr. max ,nie taki ciężkie .

Chciałem do tego młynka boronka ,ale Krzysztof nie ma w jedno składzie ,to wystruga może  XF- a  albo Herrs-a ,czy jak...

Chciałem tego Megabassa ale po zastanowieniu ,coś mocniejszego jednak.Jak będzie za mocno to sobie w przyszłym roku i tak uzbroję lżejszego cascika i dopnę tego Scorpiona ,a co .