Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Krystian - bez przesady... Lucką rzeczą jest się mylić ;)

No oczywiście ,tylko dlaczego im człek starszy to częściej się myli :) ;) .

Spamujemy ,spamujemy -zaraz punkty będą ... :lol: :lol: :lol:

A Rafał chciał tylko podpowiedzieć ,doradzić co zrobić żeby było lżej ,lepiej ... :D :lol: :lol: :lol:

Ten kolowrotek niema nic wspolnego z Ito...jest to produkcja abu i imakatsu(katsutaka imae)...ewentualnie tez ZPI jesli ma ktos ochote go tam wyslac i ulepszyc..
  • Like 1

Panowie bo mlynek trzeba umiec dobrac do swoich potrzeb a nie brac co inni polecaja ;-) czy Rafal zaluje to nie wiem, ale ja doradzilem mu sprzet pod jego lowisko, metody i wabiki a nie tylko co dobre. Ma i mysle ze jest zadowolony ;-) Ryoga niezly mlynek, ale nie do kleni czy 4gr wobkow. Bedzie mial potrzebe i lowisko to juz bedzie wiedzial co brac ;-) aktualnie sa inne plany, krece mu UL'a na szklaka batsona do 5gr wiec trzeba szukac cos innego :-D post-48077-1391103260706_thumb.jpg

Panowie bo mlynek trzeba umiec dobrac do swoich potrzeb a nie brac co inni polecaja ;-) czy Rafal zaluje to nie wiem, ale ja doradzilem mu sprzet pod jego lowisko, metody i wabiki a nie tylko co dobre. Ma i mysle ze jest zadowolony ;-) Ryoga niezly mlynek, ale nie do kleni czy 4gr wobkow. Bedzie mial potrzebe i lowisko to juz bedzie wiedzial co brac ;-) aktualnie sa inne plany, krece mu UL'a na szklaka batsona do 5gr wiec trzeba szukac cos innego :-D attachicon.gifuploadfromtaptalk1391103259200.jpg

Prawda ,trzeba wiedzieć czego się potrzebuje itd.Unika się niepotrzebnych kombinacji...

W życiu trzeba się nieraz pomylić ,żeby dojść do pewnych wniosków samemu.

Moja dziewczyna ;) :wub: da sobie radę z wabikami do których będzie przeznaczona B) ...

I to jest najwazniejsze ;-) poczatki latwe nie sa dlatego warto pytac, czytac itd. Mimo to czlowiek popelnia bledy. Sam przez to przechodzilem i teraz moge tego oszczedzic Rafalowi ;-)

Początki tanie nie są ... tak bym to określił :D 

W spinie to jakos było inaczej :) ,prościej,taniej,bez problemów, a w castingu za co się nie złapiesz trzeba becelować grube $. Jeszcze do nie dawna jak by mi ktoś powiedział,że będę miał multik za ponad dwa tysie i do tego jeszcze dwa o połowe tańsze, dał bym mu młotek, żeby się puknął w cymbał,aż mu się gałki wzroczne obkręcą, od opwiadanie głupot :D   A jednak ten młotek powinienem dostać ja, żebym sobie dalsze zakupy wybił ze łba :D  ale jakoś nie umiem się od tego powstrzymać i ciągle czegoś brakuje ;)   Dziwna ta choroba nasza, ale :wub:

Ja znam taki jeden lek który działa raz a dobrze, nawet nic nie kosztuje. To żona kolegi. Jak go wyleczyła, jak poddała go jednorazowej kuracji, choroba już nie wróciła. Na szczęście ten lek to jednostkowe dopuszczenie dla jednego gościa:-) Wam nie życzę takich multifunkcyjnych żon z opcją kuracji.