MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wiesz, przez dwa ostatnie miesiace tak czytam, mysle, zastanawiam sie, pukam sie w glowe... jednak to jest bilet w jedna strone, takze witajcie Bracia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wiesz, przez dwa ostatnie miesiace tak czytam, mysle, zastanawiam sie, pukam sie w glowe... jednak to jest bilet w jedna strone, takze witajcie Bracia;-) Witamy A co do Stezza SV to mi jakoś nie pasuja do niego te złote dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bo Ty esteta jestes, mnie to pitoli;-) troche waska szpuleczke ma, ale z tego com poczytal jest przyjemnie. Trzeba wyksc w koncu z cienia zilliona i do przodu. Tym bardziej, ze Kamil dzisiaj pokazal mi swojego steeza, werewolfa i megabassa. Musze sie spotkac ze swoim doradca ds inwestycji;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Czytaj ide znowu do kibla hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Czytaj ide znowu do kibla hahaha Musisz zmienić ten nick ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Hah! jak mus to mus. poczekaj, przy następnym zakupie może mi się odmienić więc lepiej zostanę przy starym. Składasz te swoje availowe błyskotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgubiłem kluczyk do korby xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Peszek... Spróbuj scyzorykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 pokaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zdjęcie do bani ale coś tam widać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 idzemy w czorne. No nie wiem jak to na żywca wygląda, aczkolwiek z tej perspektywy knob jest wielkości co najmniej szpulki:-) Dobre na zimne poranki! Da radę złapać w dwa paluchy? Po wcześniejszych dokonaniach muszę stwierdzić, że kolega się stonował:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Czorne żeby do Steeda pasowało , knoby są strasznie powiększane przez aparat , można na luzie w dwa palce złapać A RYOGA z TKnobami była nie za ładna ale wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Czorne łodne. jestem fanem. Jakbyś ładne klejono zahaczył, te dwa palce mogą się przydać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Teraz czas na czorną gwiazde i pokrętło docisku szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kalkutka nie pogniewa się, że stosujesz konkurencyjne tło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kalkutka nie pogniewa się, że stosujesz konkurencyjne tło?Chyba nie - w końcu wygrała z konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Smutna bidulka pewnie jest... Jesteś świnia, najlżej jak potrafię to ująłem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Katalogu Shimano nie mam ale dokupie jej Aldebarana BFS XG zeby smutna nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ale z tego co czytam, łezka czasami Ci się kręci za rjoszką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 czytałem o tym Aldku, miałeś go w ręce? Ja jeszcze jestem zajadłym wyznawcą wielkiego D, ale ten multik jest mocno kuszący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ale z tego co czytam, łezka czasami Ci się kręci za rjoszką?Kręci kręci to super młynek i kupie sobie kiedyś 1016L do lekkiej jerkówki do moich obecnych zabaw była za mocna nawet ze szpulą RCS i lożyskami ZPI SiC Teraz maniek ją kocha Oddałem mu ją mocno "upięknioną" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 czytałem o tym Aldku, miałeś go w ręce? Ja jeszcze jestem zajadłym wyznawcą wielkiego D, ale ten multik jest mocno kuszący.Miałem go i nawet naskrobałem pare słów na castmani o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Widział, widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A tego nie wdział. Poszuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi