RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 O ile jest o nich swiadoma hehehe RACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A tak z innej beczki, ma ktoś może info gdzie można kupić takie ustrojstwo jak Fuji EZ Keeper - zaczep do haczyka montowany na blanku gumką? Miałem taki jeden, zgubiłem, tęsknię. W Polandzie gdzieś to można znaleźć? Szukałem u Francuzów, ale bez szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zagadaj z Arturem ostatnio zamawiał to chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/22205-mefistofishing-matagifuji-torzite-sic-titan-sic-używane-kołowrotki-z-tackle-berry-japan-hedgehog-oliwki-łożyska/?p=1380834 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 O piękne dzięki, już uderzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rafał, nie ukrywam że troche sie obawiałem tych knobów , ale po kilku rzutach wręcz sie zakochałem, są bardzo wygodne, choć na listopadowo-grudniowe dni przydały by sie piankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rafał, nie ukrywam że troche sie obawiałem tych knobów , ale po kilku rzutach wręcz sie zakochałem, są bardzo wygodne, choć na listopadowo-grudniowe dni przydały by sie piankowe Owiniesz sobie taśmą izolacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zbytnik jaki,a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 <br /><br />Wlaczam film i biore sie za wobki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 uploadfromtaptalk1391553252306.jpg<br /><br />Wlaczam film i biore sie za wobki :-)A dla mnie kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Porzyczone :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) uploadfromtaptalk1391553252306.jpg<br /><br />Wlaczam film i biore sie za wobki :-)Kamil, to w ramach motywacji, czy weny twórczej? Edytowane 4 Lutego 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Motywacja na nadchadzacy sezon :-D mimo ze nic nie rozumiem to lubie poogladac Namiki w akcji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja tam wole ogladac filmy z azjatkami w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ważny klimat, chuchu z tym co mówi:-) Ciekawe kiedy ktoś z JDManiaków zacznie szukać lektora do nauki japońskiego ahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ważny klimat, chuchu z tym co mówi:-) Ciekawe kiedy ktoś z JDManiaków zacznie szukać lektora do nauki japońskiego ahahaAlbo żony JDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Znam w niemczech jednego co sie uczy.<br /><br />Rafal bo ty jeszcze mlody jestes ;-) ja mieszkam 11 lat z kobieta pod jednym dachem wiec po za tym ze nie jest azjatka mam wszystko live > :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja tam wole ogladac filmy z azjatkami w akcji Rafał - cos specjalnie dla Ciebie http://youtu.be/WHPF1AdTxZw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Znam w niemczech jednego co sie uczy.<br /><br />Rafal bo ty jeszcze mlody jestes ;-) ja mieszkam 11 lat z kobieta pod jednym dachem wiec po za tym ze nie jest azjatka mam wszystko live > :-PWyrazy podziwu dla Twojej żony ze 11 lat wytrzymała , twarda kobieta hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rafał - cos specjalnie dla Ciebie http://youtu.be/WHPF1AdTxZwZdecydowanie inne filmy oglądamy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No Cierpliwa jest, tez Ci takiej zycze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No Cierpliwa jest, tez Ci takiej zycze :-DTy lepiej kupuj dom bo to pierwszy krok do zaborów tylko tym razem to my bedziemy zaborcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ty lepiej kupuj dom bo to pierwszy krok do zaborów tylko tym razem to my bedziemy zaborcami hahahahhahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No moze cos sie wytarga ;-) czas pokaze. Moze jak zaczne handlowac wobkami B-) buhhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) oho, to trochę będziesz musiał się narobić;-) Trzymam kciuki! Edytowane 4 Lutego 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi