Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Odbiegajac od tematu chcialbym powiedziec ze pamietam jak on powstal.Szczerze przyznam sie myslalem , ze autor dostanie zjebie w stylu "jest tego duzo na forum, poczytaj zanim..." .Zaskoczyla mnie tez pozytywnie, konsekwencja w dzialaniu autora watku, dazenie do obranych celow oraz dbanie o sam watek.Wszyscy bioracy udzial w tym temacie tworza typowy kacik castingowy, bardzo pożywny dla mlodych adeptow sztuki castingu.Jest ukazany poczatek przygody oraz rozwoj ktory wciaz trwa.Temat 80 stron.Brawo!

• Like 2

Odbiegajac od tematu chcialbym powiedziec ze pamietam jak on powstal.Szczerze przyznam sie myslalem , ze autor dostanie zjebie w stylu "jest tego duzo na forum, poczytaj zanim..." .Zaskoczyla mnie tez pozytywnie, konsekwencja w dzialaniu autora watku, dazenie do obranych celow oraz dbanie o sam watek.Wszyscy bioracy udzial w tym temacie tworza typowy kacik castingowy, bardzo pożywny dla mlodych adeptow sztuki castingu.Jest ukazany poczatek przygody oraz rozwoj ktory wciaz trwa.Temat 80 stron.Brawo!

Dzięki wielkie, miło się czyta takie opinie :) ostatnio się trochę opuścilem ale od weekendu wracam do działania :) mam kilka tekstów nablog , musze tylko przepisac i wrzucic :)

Wolabym 1 ale tu bez roznicy :) A z cena wiem - ale podobaja mi sie wizualnie :D Najlepiej znajdz z Volkey w cenie basspary :D hahha Moze by tez oczko wyzej z moca czyli 12-25 lb i do 1 1/4 oz wliczajac serie go emotion :) :D

Edytowane przez meme174

Kupujac ja w niemczech powinienes sie zmiescic. Wtedy odpada clo i wat a i przesylka tansza. Michal sprecyzuj czego mam szukac no bo tak. Volkey to lekko ponad 900zl, go emotion lekko ponad 600 a basspara lekko ponad 400 :-) pisz ile chcesz wydać i lecimy z tematem :-)

Rafał, było kilka dni powyżej 15-stu stopni na +,Multik ubrany w Availa :)  a tu cisza :(

Bylem w niedziele i zastalem zdewastowana odre, wypowiedzialem kilka slow uwazanych za niepoprawne polityczne i wrocilem do domu ... W sobote jade na moja rzeczke ...