grunwald1980 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Odbiegajac od tematu chcialbym powiedziec ze pamietam jak on powstal.Szczerze przyznam sie myslalem , ze autor dostanie zjebie w stylu "jest tego duzo na forum, poczytaj zanim..." .Zaskoczyla mnie tez pozytywnie, konsekwencja w dzialaniu autora watku, dazenie do obranych celow oraz dbanie o sam watek.Wszyscy bioracy udzial w tym temacie tworza typowy kacik castingowy, bardzo pożywny dla mlodych adeptow sztuki castingu.Jest ukazany poczatek przygody oraz rozwoj ktory wciaz trwa.Temat 80 stron.Brawo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Odbiegajac od tematu chcialbym powiedziec ze pamietam jak on powstal.Szczerze przyznam sie myslalem , ze autor dostanie zjebie w stylu "jest tego duzo na forum, poczytaj zanim..." .Zaskoczyla mnie tez pozytywnie, konsekwencja w dzialaniu autora watku, dazenie do obranych celow oraz dbanie o sam watek.Wszyscy bioracy udzial w tym temacie tworza typowy kacik castingowy, bardzo pożywny dla mlodych adeptow sztuki castingu.Jest ukazany poczatek przygody oraz rozwoj ktory wciaz trwa.Temat 80 stron.Brawo!Dzięki wielkie, miło się czyta takie opinie ostatnio się trochę opuścilem ale od weekendu wracam do działania mam kilka tekstów nablog , musze tylko przepisac i wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No wlasnie napisalbys cos czasem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 a karte oplaciles ? Kamil polecil bys jakis sklep w niemxzyznie z Major craftem ? Czy lepiej ciagnac przez "jebej " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cenowo wyjdzie podobnie wiec mozna targac z DE. Co Cie by interesowalo? Rozejrze sie po sprawdzonych shopach i Ci podesle co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 najlepiej arrival - ale juz nie produkuja.... Volke / basspara mh 6'9 1/4 - 1 oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 1 czy 2 czesciowa? I troche duza rozbieznosc bo volkey i basspara roznia sie w cenie i to sporo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Wolabym 1 ale tu bez roznicy A z cena wiem - ale podobaja mi sie wizualnie Najlepiej znajdz z Volkey w cenie basspary hahha Moze by tez oczko wyzej z moca czyli 12-25 lb i do 1 1/4 oz wliczajac serie go emotion Edytowane 28 Marca 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ile taka Basspara wyjdzie z przesyłką, cłem i vatem? Poniżej 500 zł da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kupujac ja w niemczech powinienes sie zmiescic. Wtedy odpada clo i wat a i przesylka tansza. Michal sprecyzuj czego mam szukac no bo tak. Volkey to lekko ponad 900zl, go emotion lekko ponad 600 a basspara lekko ponad 400 :-) pisz ile chcesz wydać i lecimy z tematem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kamil , a cena takiej Basspary w wariancie BPC-662MH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ceszc, jak moze niektorzy pamietaja man cwaniego kumpla... Na razie jeszce bez polowych prob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Spróbuj od ilu zaczynie dobrze gadać? Myślę że coś w okolicach 4/5gram Ładna garmatura szpulki. Edytowane 30 Marca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 4/5g to ładnie lata z fabrycznej "scorpionowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Niestety , nie miałem , nie wiem . To Scorpion 1001 XT czy 1501 XT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 1001XT dobry i piękny mult, pewna moc podczas większych przyłowów. Magnetyk można tam wrzucić i właśnie tuning spool i jest UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Rafał, było kilka dni powyżej 15-stu stopni na +,Multik ubrany w Availa a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Rafał, było kilka dni powyżej 15-stu stopni na +,Multik ubrany w Availa a tu cisza Bylem w niedziele i zastalem zdewastowana odre, wypowiedzialem kilka slow uwazanych za niepoprawne polityczne i wrocilem do domu ... W sobote jade na moja rzeczke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Aż tak źle nad Odrą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Aż tak źle nad Odrą?? Fatalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ceszc, jak moze niektorzy pamietaja man cwaniego kumpla... Na razie jeszce bez polowych prob Dajesz do pieca. Bez rozetki to ile waży? Z 6gr będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Oj do Ryogi 1016 taka szpulka!!!Ale by było fajnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Niezupelnie tak, rozetka tez home edition, a wiec lzejsza od originalu A to kumplia seryjne wariatstwo prawda jedna z availowska... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szczęka opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi