Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Lipówka na 100% będzie zawalona, to pewne. Ponoć w zeszłym roku jakaś metrówka tam padła, nawet w lokalnej gazecie napisane to zostało;-)

Generalnie będę od 1 do 4 maja, tylko w zależności od pogody albo w samej Wrześni, albo w Anastazewie nad jeziorkiem Budzisławskim. To i tak wszędzie jest blisko. Można też podskoczyć na starorzecze przy ujściu Prosnej, tylko obawiam się że amatorzy mięska już wytłukli większość w związku z ładną pogodą.

Tak czy inaczej będziemy w kontakcie. Budzisławskie też kilka ładnych sztuk jeszcze na pewno skrywa.

• Like 1

Nad J. Budzisławskim też mogę się zjawić, bo teść ma tam działkę ;) Jak skończę malowanie łódkę (taką jak miał kiedyś Zamki 3,5m na 1,25m), to nawet mogę zabrać własne pływadło i obłowimy trzcinowiska i dołki.... lub zrobimy grila na środku bajora :lol:

Na starorzeczach nie ma zbyt wielu wędkarzy, bo dojazd 30km "na około mostem" skutecznie zniechęca większość z nich....pływadło tam to strzał w 10tkę, bo zwalone drzewa utrudniają łowienie z brzegu. Widziałem ogromne ławice wzdręg od 10-do ok 20cm więc trzeba dobrać kolorystycznie i wielkościowo wobki ;) Jakby co, to potem podeślę na priv nr tel, to się zdzwonimy i zgadamy.....zawsze fajnie poznać kogoś z forum, razem połowić i napić się piwka ;)

• Like 1

No Przemo, ja tam często zajeżdżam do przyjaciół starych na Kosynierów. Więc będzie wiele okazji;)

Na Budzisławskim też mam dostęp do pływadła, ale nie wiem w jakim dokładnie stanie szczerze mówiąc i z silnikiem ręcznym na dwa wiosła. Chociaż tam chyba tylko elektryki mogą pływać?

Super, rozpoczęcie sezonu zapowiada się bardzo dobrze!