MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Lipówka na 100% będzie zawalona, to pewne. Ponoć w zeszłym roku jakaś metrówka tam padła, nawet w lokalnej gazecie napisane to zostało;-) Generalnie będę od 1 do 4 maja, tylko w zależności od pogody albo w samej Wrześni, albo w Anastazewie nad jeziorkiem Budzisławskim. To i tak wszędzie jest blisko. Można też podskoczyć na starorzecze przy ujściu Prosnej, tylko obawiam się że amatorzy mięska już wytłukli większość w związku z ładną pogodą. Tak czy inaczej będziemy w kontakcie. Budzisławskie też kilka ładnych sztuk jeszcze na pewno skrywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nad J. Budzisławskim też mogę się zjawić, bo teść ma tam działkę Jak skończę malowanie łódkę (taką jak miał kiedyś Zamki 3,5m na 1,25m), to nawet mogę zabrać własne pływadło i obłowimy trzcinowiska i dołki.... lub zrobimy grila na środku bajora Na starorzeczach nie ma zbyt wielu wędkarzy, bo dojazd 30km "na około mostem" skutecznie zniechęca większość z nich....pływadło tam to strzał w 10tkę, bo zwalone drzewa utrudniają łowienie z brzegu. Widziałem ogromne ławice wzdręg od 10-do ok 20cm więc trzeba dobrać kolorystycznie i wielkościowo wobki Jakby co, to potem podeślę na priv nr tel, to się zdzwonimy i zgadamy.....zawsze fajnie poznać kogoś z forum, razem połowić i napić się piwka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No Przemo, ja tam często zajeżdżam do przyjaciół starych na Kosynierów. Więc będzie wiele okazji;) Na Budzisławskim też mam dostęp do pływadła, ale nie wiem w jakim dokładnie stanie szczerze mówiąc i z silnikiem ręcznym na dwa wiosła. Chociaż tam chyba tylko elektryki mogą pływać? Super, rozpoczęcie sezonu zapowiada się bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rafciu masz jeszcze T knoby ? :good: :rockon: :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No no Michał, gratki Japoneczki Kupiłeś bez macania??? A T knoby są u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No jakos tak wyszło - a że łapke mam jak bohen chleba to jak moze nie lezeć Malutkie to to ... do kluczy bym przypiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No no Michał, gratki Japoneczki Kupiłeś bez macania??? A T knoby są u mnie TKnoby kupił Guzu ty masz rurki alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rafciu masz jeszcze T knoby ? :good: :rockon: :good: Szydera jeszcze wam nie przeszły te smiechy z moich Tknobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Musiałem Wybacz :innocent: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Musiałem Wybacz :innocent:Wygodne są sam sie przekonaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mysle czy nie przelozyc czarnej korby z tatuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mysle czy nie przelozyc czarnej korby z tatuli Sprzedaj cała tatule kup cos porzadnego haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nie wiem czy można to oficjalnie opublikować na JB, ale w miarę aktualna i sensowna tabela z zalecanymi c.w. multików/ Ciekawszej nie trafiłem, a na tą trafiłem za późno http://www.fishing-for-men.de/download/BCdb.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Tatula wytrzma dluzej niz Twoje T knoby A co porządniejszego od ryogi kupie ? fajny katalog choc jak kazdy katalog - trzeba brac z lekkim przymrożeniem oka Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Tatula wytrzma dluzej niz Twoje T knoby A co porzadniejszego od ryogi kupie ? Jeszcze jedna Ryoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Misiek, ladna Ryjoszka nad wode, nad wode! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Misiek, ladna Ryjoszka nad wode, nad wode!Dzisiaj nad wodą z Ryoga to sobie co najwyżej w kiblu posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) okonie na koguty ogarne Teraz czekamy na phenixa m1 MX72H i zestaw bedzie galanto Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Michale, za perę dni pokarzę Ci do czego ta Ryoga pasuje najlepiej Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 u mnie na dniach Morrumek ZX 1601.. nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 slyszałem co nie co Myśle ze tam to abu 1600 by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) slyszałem co nie co Myśle ze tam to abu 1600 by pasowało Kręciołek to już czeka u mnie w domu i tęskni do nowego kijka Ale Ryoga estetyką będzie dopasowana na bank Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kręciołek to już czeka u mnie w domu i tęskni do nowego kijka Ale Ryoga estetyką będzie dopasowana na bank no weź się podziel co to? Nie bądź taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no weź się podziel co to? Nie bądź taki...powiem szczerze że ciezko wytlumaczyc Rodbuilder ktory to robi troche sie nagimanstykował aby zobrazowac to Chyba poczekac na foty bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no weź się podziel co to? Nie bądź taki...Obawiam się , że wielu będzie rozczarowanych bo spodziewa się jakiegoś kosmosu ale nie często pojawiają się takie wynalazki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi