meme174 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ciiii Rafał na rybach jest Kamil priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Jak u was wyniki? Ja jestem bez "pierwszomajowego" na koncie a dziś pada:(. Ale za to Ryoga 2020HL z pewnością zostaje u mnie (na 99%, 1% musi zostać;P) na stałe na razie jako zajebisty jerkowiec! Świetnie się nią operuje. Wczoraj 6h machania i dłoń, ramię czy bark w super kondycji. Leci z niej daaaaleko, super wygodna i kompaktowa jak na taką moc. A co najważniejsze pewny chwyt, pewniejszy i lepszy niż w niskich profilach. Do tego czuje się jej moc. Bardzo jestem zadowolony, że wybrałem dużą. Edytowane 2 Maja 2014 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Pięknie wygląda ta japoneczka w polskim krajobrazie ...tylko ta kotwica na obudowie!!!??? Ja wczoraj i dzisiaj połowiłem po trzy sztuki 50 - 60 każdego dnia i sporo pistoletów po 40cm. . Mała , nieznana mi woda. Jestem zadowolony. Do tego rozdziewiczyłem Zestaw "retro" i Steeza 103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 1 maj, dzień rozdziewiczania nowych nabytków. Spokojnie ta kotwa to tylko do fotki, jestem pedantyczny co do rysek i innych brzydkich uszkodzeń, nie pozwolę nigdy na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 U mnie tez bieda z nedza :-( Bran pelno ale skubance podskubywaly tylko gumisie a jak cos konkretnie przywalilo to spinka :-( Jutro powtorka ale zmiana taktyki. Zamiast 20 funtowej pletki nawinalem na zilliona 30funtowe mono :-D zobaczymy czy jutro dalej sie beda odbijac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Predatorhunter, on 27 Apr 2014 - 16:24, said:Krystek za swierzy jestes w temacie imho zeby zabierac glos niestety. Poszles za ciosem co polecil Ci twoj goru i tyle. Jak przerzucisz tyle sprzetu co ja to mozemy podyskutowac. O lapanych przezemnie czy Ciebie rybach nie bede sie wypowiadal bo to ma sie nijak do mocy posiadanego kreciolka. Dyskusja prowadzi do nikad bo ja nie jestem jakims przeciwnikiem Ryogi ale wiem poprostu z czym co sie je.Pozwolisz że połowię jak uważam mistrzu... Tylko tyle.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Krystek z kim się w dyskusje wdajesz.Ryogę 1016HL poleciłem KrystWolf do łowienia Boleni i jest to wybór bardzo dobry.Tym bardziej że łowi spore Rapy i często.Gugcio Ty idziesz utartym szlakiem ale w Twoim wypadku może to i dobrze.Do UL nie polecałem Ryogi.Pisałem że można łowić lekko ze szpulką SW.To tyle. Edytowane 3 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tomek ja nie ide utartym szlakiem bo do wszystkiego doszedlem sam metoda prob i bledow. Smiesza mnie rady i opinie ludzi ktorzy kupili sprzet bo ktos im polecil nie majac o tym najmniejszego pojecia. Duzych rap u niego nie widzialem a tylko przecietniaki. Teraz siedze na lodzi i obok mnie lerzy sprzetu za cene dobrego auta w tym takze ryoga ;-) Bolenie na ciężko mozna lowic wszystkim w tym takze mala ryoga ale sa lepsze i wygodniejsze konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Już się zaczyna - panowie wyluzujcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Smigaj na Ryby cycu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rafał byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rafał byłeś ? Byłem i jutro jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Lipa jak diabli. Przy masakrycznym wietrze i temp. 10 stopni w 8h wydlubalem 5 esoxikow. Najwiekszy moze z 60 dyszek Korde kiedy sie to wkoncu ruszy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ile teraz jest mandatu za nie opłaconą karte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ile teraz jest mandatu za nie opłaconą karte ? Rafał nie żartuj....... nie opłaciłeś najważniejszego rachunku Kumpel w tamtym roku dostał 200-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A ja dzisiaj, klejnoty wychłodziłem (brodzenie w śpiochach) Zaliczyłem 57 cm i jestem szczęśliwy proste? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja tez bo pobawilem sie fajnym sprzetem dzisiaj no i jak by nie bylo 5 50takow lepsze niz nic. Fajnie sie rzuca ponad 100gr gumisiami na konkretnym everku i ryodze 2020l. Mimo to marzy mi sie dalej CC201DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rzucanie castem to już połowa uśmiechu na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Niby tak tylko ze ja lowie castem dluzej jak spinem wiec po czesci to juz dla mnie jakas normalka. Ale porzucac swierzym sprzetem fajna sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nigdy nie rzucałem spinem .. swoim. Cast jedna miłość Co jak co wypróbowanie nowego sprzętu także sprzyja pozytywnej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rzucanie castem to już połowa uśmiechu na starcieA ten dźwięk...pinkkkk!!!! pękającej plecionki i odstrzeliwanej przynęty to druga połowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A mnie nawiedziła grypa jelitowaaaaaa, aje jutro nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A mnie nawiedziła grypa jelitowaaaaaa, aje jutro nadrobię Czyli gówno złowiłeś ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 jak gowniana pogoda to i gowniane ryby Dzis 5 h na deszczu i 3 bolki spiete - wszystkie na rh 10cm... jutro od rana powtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 jak gowniana pogoda to i gowniane ryby Dzis 5 h na deszczu i 3 bolki spiete - wszystkie na rh 10cm... jutro od rana powtorka Złej baletnicy ... No dalej kazdy zna jak to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 jak gowniana pogoda to i gowniane ryby Dzis 5 h na deszczu i 3 bolki spiete - wszystkie na rh 10cm... jutro od rana powtorka Michale, a z mojego testowania nowego zestawu p. deszcz...dupa jak z Twoimi rybami. Połowiłem w okolicach Olsztyna (i połowiłem ) ale nie spadła kropla deszczu! Bardzo mi przykro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi