Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Jak u was wyniki? Ja jestem bez "pierwszomajowego" na koncie a dziś pada:(. Ale za to Ryoga 2020HL z pewnością zostaje u mnie (na 99%, 1% musi zostać;P) na stałe na razie jako zajebisty jerkowiec! Świetnie się nią operuje. Wczoraj 6h machania i dłoń, ramię czy bark w super kondycji. Leci z niej daaaaleko, super wygodna i kompaktowa jak na taką moc. A co najważniejsze pewny chwyt, pewniejszy i lepszy niż w niskich profilach. Do tego czuje się jej moc. Bardzo jestem zadowolony, że wybrałem dużą.

post-49556-0-46044000-1399043882_thumb.jpg

post-49556-0-52787100-1399043889_thumb.jpg

post-49556-0-95724900-1399043899_thumb.jpg

post-49556-0-16443500-1399043915_thumb.jpg

post-49556-0-42103300-1399043922_thumb.jpg

post-49556-0-21881400-1399043929_thumb.jpg

post-49556-0-52960700-1399043936_thumb.jpg

Edytowane przez PILOT
  • Like 1

Pięknie wygląda ta japoneczka w polskim krajobrazie :) ...tylko ta kotwica na obudowie!!!???  :(  :unsure:   ;)

Ja wczoraj i dzisiaj połowiłem po trzy sztuki 50 - 60 każdego dnia i sporo pistoletów po 40cm. . Mała , nieznana mi woda. Jestem zadowolony. Do tego rozdziewiczyłem Zestaw "retro" i Steeza 103 :D

U mnie tez bieda z nedza :-( Bran pelno ale skubance podskubywaly tylko gumisie a jak cos konkretnie przywalilo to spinka :-( Jutro powtorka ale zmiana taktyki. Zamiast 20 funtowej pletki nawinalem na zilliona 30funtowe mono :-D zobaczymy czy jutro dalej sie beda odbijac :-)

Predatorhunter, on 27 Apr 2014 - 16:24, said:snapback.png

Krystek za swierzy jestes w temacie imho zeby zabierac glos niestety. Poszles za ciosem co polecil Ci twoj goru i tyle. Jak przerzucisz tyle sprzetu co ja to mozemy podyskutowac. O lapanych przezemnie czy Ciebie rybach nie bede sie wypowiadal bo to ma sie nijak do mocy posiadanego kreciolka. Dyskusja prowadzi do nikad bo ja nie jestem jakims przeciwnikiem Ryogi ale wiem poprostu z czym co sie je.

Pozwolisz że połowię jak uważam mistrzu...  :lol:  :lol:  :lol:

Tylko tyle.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krystek z kim się w dyskusje wdajesz.Ryogę 1016HL poleciłem KrystWolf do łowienia Boleni i jest to wybór bardzo dobry.Tym bardziej że łowi spore Rapy i często.

Gugcio Ty idziesz utartym szlakiem ale w Twoim wypadku może to i dobrze.Do UL nie polecałem Ryogi.Pisałem że można łowić lekko ze szpulką SW.To tyle. 

Edytowane przez Tomy

Tomek ja nie ide utartym szlakiem bo do wszystkiego doszedlem sam metoda prob i bledow. Smiesza mnie rady i opinie ludzi ktorzy kupili sprzet bo ktos im polecil nie majac o tym najmniejszego pojecia. Duzych rap u niego nie widzialem a tylko przecietniaki. Teraz siedze na lodzi i obok mnie lerzy sprzetu za cene dobrego auta w tym takze ryoga ;-) Bolenie na ciężko mozna lowic wszystkim w tym takze mala ryoga ale sa lepsze i wygodniejsze konstrukcje.

jak gowniana pogoda to i gowniane ryby :)

Dzis 5 h na deszczu i 3 bolki spiete - wszystkie na rh 10cm... jutro od rana powtorka :D

Michale, a z mojego testowania nowego zestawu p. deszcz...dupa jak z Twoimi rybami. Połowiłem w okolicach Olsztyna (i połowiłem :) ) ale nie spadła kropla deszczu! Bardzo mi przykro! :P