PILOT Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Moje dwie Ryogi najprawdopodobniej zastąpi jeden młynek LIN10Dwie małe czy małą i dużą ma zastąpić, czerń rządzi:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Andrzej ale jest jeszcze coś takiego jak plecionka tytanowa - tanie to nie jest, ale miękkości odmówić temu nie można To prawda. Dostałem na próbę od BRC taką plecionkę 12Lb (podobno rozciągliwa?) i faktycznie jest mięciutka a co najważniejsze bez pamięci kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Moje dwie Ryogi najprawdopodobniej zastąpi jeden młynek LIN10No to na grubo. Jak już dojdzie daj znać, jakie wrażenia. I czy rzeczywiście są duże różnice pomiędzy MB a pierwowzorem Daiwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze się zastanawiam.Nie wcześniej jak po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze się zastanawiam.Nie wcześniej jak po sezonie. Nad czym sie tu zastanawiac jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Weź na raty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 w sezonie nie robię żadnych ruchów sprzętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tylko nie zakładaj T knobów, zwłaszcz w rozmiarze XXL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 w sezonie nie robię żadnych ruchów sprzętowych. To dobre podejście, trzeba się skupić na łowieniu. Spróbuję;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) To dobre podejście, trzeba się skupić na łowieniu. Spróbuję;-)Sprzęt.tuning itp.fajna rzecz ale jak się przekłada na skuteczność nad wodą.Jak człowiek robi zmiany w sezonie to błąd.Dokupić można kijek czy maszynkę.Ja chyba dziabnę Zilliona Coastal do jerków boleniowych.Ja sobie to tłumaczę w ten sposób że jest to moje narzędzie pracy Edytowane 8 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na X-Zogę do 120 g sparowaną z Ryogą 2020HL-przy rapowaniu. Kij świetnie trzyma rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To wysoka specjalizacja sprzetu hahaha;) gratuluje! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) To wysoka specjalizacja sprzetu hahaha;) gratuluje! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaNo ale Sumki już pociągła 100/120cm na Leviathana12.Przyłożę się do nich w Lipcu.Tam są większe.Czuję to! Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tomy patrząc na sprzęcicho na które łowisz, to widzę, że moc jest z Tobą Też lubię zapas mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W koncu awatar nie wizal sie z nikad nie? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Tomy patrząc na sprzęcicho na które łowisz, to widzę, że moc jest z Tobą Też lubię zapas mocy Zgadza się.Dzisiaj też testowałem ZZ"Rap95-Jerk.Nie zła krowa.Waga konkret chodzi świetnie,odbija na boki mocno ale jeszcze przy tym raz nurkuje raz oczkuje do powierzchni.Będzie kosa na Bolki.Nie sądziłem że wyjdzie aż tak dobrze,Trzeba robić formy.A!no i do jerków jednak kupiłem Zilliona Coastal.Ryoga 2020 będzie pod Leviathany 12.Mała pod Raptory ze sterem i na Jazie. W koncu awatar nie wizal sie z nikad nie? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalkao!to to! Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Co tu taka cisza? .Sezon w pełni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Co tu taka cisza? .Sezon w pełni!Właśnie sam się zastanawiałem, czy sezon w pełni, czy nie ma się za bardzo czym chwalić (jak w moim przypadku...). Zacząłem szczupakowo bez konkretnych wyników, to teraz polecimy boleniowo - może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nadrobimy za kilka dni Starorzecze Szczodrzejewo....kumpel zerwał metrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nadrobimy za kilka dni Starorzecze Szczodrzejewo....kumpel zerwał metrówkę No mam nadzieję, bo powiem Ci że ten weekend mazurski to tragedia. Godziny na wodzie i nic konkretnego, jeszcze Meth666 zwabiony moimi obietnicami z wywalonym jęzorem przyjechał a mi wstyd było bo zszedł bez ryby porządnej... Jak krypka, zrobiona?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie ma odpowiedniej pogody ale na tamtym nie trzeba, mniej drzew....autkiem blisko dojedziemy, a kilka kilometrow dalej Spławie Jak słońce dowali to krypa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Tak czy inaczej podbudowales mi motywacje, jestem gotowy;) Z buta tez damy rade. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Maja 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Z buta jest jakies 3km linii brzegowej - 3 godzinki spaceru, podjedziemy ok 500m od bajora Potem Spławie 3 godzinki spaceru. To sobota od rana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 nie lepiej juz przeplynac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Od rana sobota. Jestesmy umowieni. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi