Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

No jest to mój pierwszy Zillion z którego jestem w 100% zadowolony.Tym czasem nawinąłem jakieś gówno celem sprawdzenia.Jutro może przyjdzie plećka właściwa. 

Tomek, wrzuć trochę opisu. Jak na przykład ma się do type-r? Gdzie widzisz różnice i na czym polegają?

Tomek, wrzuć trochę opisu. Jak na przykład ma się do type-r? Gdzie widzisz różnice i na czym polegają?

Type-R nie miałem ale miałem tego co na fotce w zbliżonym przełożeniu.Tak sobie układał linkę.Praca też taka sobie.No dobry był na Klenie jak widać :lol: .Coastal układa super i praca jest miodzio.

post-46714-0-86286800-1400163635_thumb.jpg

To ja na dzisiaj zawodowo sie wylaczam i lece na bolka. Dostalem sygnal z kosmosu ze bedzie dobrze;)

Wszystko bylo fajnie, tylko ktos w kosmosie mi zrobil kawal. Ryby na powierzchni zero, drobnica cholera wie gdzie, nawet ganianie za rybitwami nic nie przynioslo... ale wyjscie nad wode zaliczone.

Jak ktos ma guzik WIATR OFF to poprosze;). Jakas masakra dzisiaj, i akurat musialo walic ze wschodu prosto w morde...

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Wszystko bylo fajnie, tylko ktos w kosmosie mi zrobil kawal. Ryby na powierzchni zero, drobnica cholera wie gdzie, nawet ganianie za rybitwami nic nie przynioslo... ale wyjscie nad wode zaliczone.

Jak ktos ma guzik WIATR OFF to poprosze;). Jakas masakra dzisiaj, i akurat musialo walic ze wschodu prosto w morde...

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Jak wieje w morde to wychodzi kto umie lowic multikiem , albo kto wydal tyle kasy zeby multik sam sobie radzil :D

• Like 1