meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 mysle ze nawet położenie wedki podczs zwijania jest wazne Jest jest w lini prostej to ok ale jak masz kat 90 stopni to moze być rożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A jak na końcu zestawu jest sensowna ryba...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A jak na końcu zestawu jest sensowna ryba...??? Wtedy masz w dupie jak nawija byle szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Szczerze mówiąc to mam w ogóle w dupie jak nawija ...byle leciało i nie plątało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) a nawet nie nawijasz a cofasz sie z kijem:D Zwijanie jest dla laików... Edytowane 16 Maja 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 hmmmm.... musimy kiedyś o tym porozmawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Mi juz połbie chodzą Megabassy, BlackJungle i Lariat. Musze przyjać taktykę Tomiego i skupić się w sezonie na łowieniu a nie o skakaniu z jednych super maszynek na drugie. Poza tym podczas takich skoków, zawsze trzeba sporo dokładać...czy ta droga nigdy się nie skończy?! Poza tym ja się pytam - gdzie jest wiosna?! W tamtym roku też jej nie było:(. Edytowane 16 Maja 2014 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ja juz sobie narucham na moje mlynki :-) plan jest zacny zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ;-) Dzisiaj mialem dyzur nad woda i co mnie zdziwilo to moja corcia chciala jechac i wstala chwile po 5 rano :-o skubana sie trzymala i niechciala nawet do domu jechac :-) pacnelismy na szybko 2 esoxy, jeden spadl a jeden sie wogole nie zapial (gumis 23cm). Malej wcisnalem impalke i kazalem cholowac takiego podrostka :-D cos sie usmialem to moje :-) " taki maluch a zaraz mnie do wody wciagnie :-D " ale mala sie zaszczepila i chce jechac znowu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ja juz sobie narucham na moje mlynki :-) BOSKI ŻIGOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No prawie ale nie w doslownym tego slowa znaczeniu :-D okarze sie czy plan wypali i czy podolam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Kurcze może też tak sobie zaczne dorabiać na sprzęt Dzisiaj na rybkach była lipa......deszcz i wiatr, ale za to jakie zacne towarzystwo Następnym razem w taką pogodę zapewne z całym sprzętem skoczymy do pobliskiego pubu na piwko, albo dwa....albo lepiej dwadzieścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) U mnie tez wialo ale bylo dosc cieplo. Nie no chce pacnac dodatkowe 1/4etatu ;-) Bo nie udoje na te moje zachcianki. Wlozylem w auto teraz 700€, urlop tez sie zbliza dużymi krokami. Co ja Wam bede pisal znacie to doskonale ;-) Podobno zarabiam nie najgorzej a mimo to na zakupy moj minister finansów odpala za malo :-P Dlatego inaczej rozwiarze problem :-D Edytowane 17 Maja 2014 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zbieraj się kiedyś do Wrocławia.....zrobimy nalot Rafalowi. Chłopaki z Warszawy też wpadną i zwiedzimy ten słynny pub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No ja sie do Wrocka i tak wybieram. Juz raz bylem na desancie i po za Rafalem mieszka tam jeszcze jeden dobry kumpel (@Homegeon) wiec sie jakis nalot zrobi. Tfu zlot ;-) :-P Ale najpierw musze uzupelnic braki sprzetowe :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Drago jeszcze mieszka.....trzeba jakiś kemping wynająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No ja sie do Wrocka i tak wybieram. Juz raz bylem na desancie i po za Rafalem mieszka tam jeszcze jeden dobry kumpel (@Homegeon) wiec sie jakis nalot zrobi. Tfu zlot ;-) :-P Ale najpierw musze uzupelnic braki sprzetowe :-DJuz nam kur... niemcy raz nalot zrobili hehe 30 lat remontowali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 jedziem podbić pfuu pobić Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 jedziem podbić pfuu pobić Wrocław Twierdza Wrocław tak łatwo się nie podda tym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Misiek jak tam V70? Daje radę ? Duzo dałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Daje 5 cylindrów pieknie brzmi O sumach to na priv ^^ Edytowane 17 Maja 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No musiało być fajnie skoro od razu zaskórniaki wydałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 nie no spoko na 2 phenixy jeszcze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 nie no spoko na 2 phenixy jeszcze starczy W tytanach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Twierdza Wrocław tak łatwo się nie podda tym razem Jak pojedziemy z dzidami, to sami sie poddacie;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 W tytanach ?nie Ba nawet do fx966 odradzano mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi