PILOT Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mam nadzieję , że w tym przypadku chodzi o miłość?!zdrówka Kamil (za 15 minut wyłączam kompa i przez najbliższe 10 dni odpoczniecie ode mnie )Uffff nareszcie ;P;) MRTNZ - jak to?! Chociaż jakiegoś trevelka weź. Ja do Szwecji w lipcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Uffff nareszcie ;P;) MRTNZ - jak to?! Chociaż jakiegoś trevelka weź. Ja do Szwecji w lipcu:)Nie ma takich malych travelkow na bagaz przewidziany przez tego mojego przewoznika;) najwyzej zakosze wedke jakiemus szwedowi, byle byl multik. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zapalenie tchawicy i zatok skutecznie mnie powalily... A taka pogoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Na wszelki wypadek sprawdź czy to aby czasem nie alergia i cholerne pyłki - ja też kilka lat uważałem że to przeziębienie po chłodnych napojach teraz co miesiąc zaliczam odczulanie i póki co mogę spokojnie chodzić nad wodę bez straszenia ryb swoim kichaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie jestem alergikiem.. Pierwszy raz w zyciu mam chore zatoki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Współczuję alergikom na wiosnę, sam nim jestem i właśnie wczoraj na rybach zaczęło się (oczy, nos, zamulenie...), teraz przez ok dwa miesiące lekkie leki zabezpieczające żeby był komfort i w okolicach sierpnia przechodzi. U mnie oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A ja mam pytanko - byl poruszany teamt zabek i co tak ucichlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Współczuję alergikom na wiosnę, sam nim jestem i właśnie wczoraj na rybach zaczęło się (oczy, nos, zamulenie...), teraz przez ok dwa miesiące lekkie leki zabezpieczające żeby był komfort i w okolicach sierpnia przechodzi. U mnie oczywiście:)Jak alergia jest na pyłki kwiatów i traw to jest na to sposób.Trzeba wejść w największy upał na pełnej k.....ie w taką łąkę,nabrać tych kwiatów,traw do rąk i wąchać/wciągać nosem z całych sił,wytarzać się w tej trawie,porobić pompki,poskakać.Tak do zajechania.Nie zwracać uwagi na katar,na nic!Będzie się lało z nosa,oczu ale po pewnym czasie przejdzie i już nie wróci. Edytowane 24 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tomy, a jak ja mam alergię na pracę to co mam zrobić? Najgorsze jest to, że renty nie chcą na to dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Robiłem tak w tym okresie jak bylem mlodszy spałem na polówce przed domkiem na wsi na wakacjach bez leków i już po dwóch dniach nie bylo obiawów , cos w tym jest poza tym teraz są dolegliwości mniejsze niz kiedyś ale senność taka sama. Hedna tabletka allegry na dzień, krople co 4h i psik do nos! i tak ok dwa mc i funkcjonuje sie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ten psik,psik do nosa skasuje Ci śluzówki po pewnym czasie i wtedy będzie większy problem niż alergia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Mam nadzieję , że w tym przypadku chodzi o miłość?!zdrówka Kamil (za 15 minut wyłączam kompa i przez najbliższe 10 dni odpoczniecie ode mnie )Robert, gratuluję pogody w zeszły weekend, mam nadzieję, że połapałeś na GRUBO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mi osobiscie przy alergi (pylki itp.) najbardziej pomaga Cetirizin-ratiopharm. Jest to tzw. antiallergikum. Jedyne tablety, ktore pomagaja mi natychmiast i nawet nie jest wymagana recepta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Ja chyba będę robił czystki w sprzęcie.Łażę po tych okolicznych miejscówkach i nie tylko.Ten rybostan co tu dużo gadać,miodu nie ma ale są też piękne chwile.Interesuje mnie tylko Boleń.Łowię na swoje wobki w tym jeden ulubiony.Do tego wystarczy jeden kijek [może jakiś megabass albo zostaną X-Zogi] i jeden multik[LiN10] i chyba tak zrobię. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja chyba będę robił czystki w sprzęcie.Łażę po tych okolicznych miejscówkach i nie tylko.Ten rybostan co tu dużo gadać,miodu nie ma ale są też piękne chwile.Interesuje mnie tylko Boleń.Łowię na swoje wobki w tym jeden ulubiony.Do tego wystarczy jeden kijek [może jakiś megabass albo zostaną X-Zogi] i jeden multik[LiN10] i chyba tak zrobię.Tomek, a moze wylie???;-) bede ja puszczal na wolnosc. Nie przypadl mi do gustu do konca charakter pracy, poza tym ja caly czas dzerkuje, a ten kij jest nie do konca do tego stworzony. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja chyba będę robił czystki w sprzęcie.Łażę po tych okolicznych miejscówkach i nie tylko.Ten rybostan co tu dużo gadać,miodu nie ma ale są też piękne chwile.Interesuje mnie tylko Boleń.Łowię na swoje wobki w tym jeden ulubiony.Do tego wystarczy jeden kijek [może jakiś megabass albo zostaną X-Zogi] i jeden multik[LiN10] i chyba tak zrobię.Rezerwuję Xzogi. Obie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja chyba będę robił czystki w sprzęcie.Łażę po tych okolicznych miejscówkach i nie tylko.Ten rybostan co tu dużo gadać,miodu nie ma ale są też piękne chwile.Interesuje mnie tylko Boleń.Łowię na swoje wobki w tym jeden ulubiony.Do tego wystarczy jeden kijek [może jakiś megabass albo zostaną X-Zogi] i jeden multik[LiN10] i chyba tak zrobię.Chwila niepewności, słabości i zrezygnowania? Normalka...bynajmniej u mnie też się zdarzało/zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tomek, a moze wylie???;-) bede ja puszczal na wolnosc. Nie przypadl mi do gustu do konca charakter pracy, poza tym ja caly czas dzerkuje, a ten kij jest nie do konca do tego stworzony. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaWizualnie z LiN10 to kiepsko by wyglądało.Przezbrajać tą wędkę to profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Racja, przezbrajanie nie wchodzi w grę. Nie pozwolę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Aś mi kurna wkręcił śrubę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Robert, gratuluję pogody w zeszły weekend, mam nadzieję, że połapałeś na GRUBO!Lepiej nie pytaj. Nie chce rozdrapywać gojących się ran w psychice! Sprzęt już sprzedałem aby mieć kasę na psychoterapeutę, który pomoże zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Lepiej nie pytaj. Nie chce rozdrapywać gojących się ran w psychice! Sprzęt już sprzedałem aby mieć kasę na psychoterapeutę, który pomoże zapomnieć Kurde, weekend pierwszy miales fajny... polowil? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Faktycznie, niedziela był jeszcze znośna ale nie przekroczyłem nawet 80cm. Potem to już tylko gonitw za braniami i najczęściej kaliber bardzo polski Na blatach 3-5m właściwie nie było ryby. Na jerka trafiłem dwa marne "szczypaki" Ryby wg sondy od 12-go do 16-go metra i kilka łuków nawet poniżej 20--tu metrów. Ostukiwanie sandaczowe ani drop shot nie dawało właściwie wyników. Jaki na to miała wpływ zmienna pogoda (od 10 do prawie 30-tu C?) na przemian flauta ze słońcem a potem wietrzysko na zmianę z deszczem? Do tego niesamowite nasycenie wody pyłkiem kwitnących sosen, który miejscami tworzył zielonkawe kożuchy na powierzchni? Załamka. Połowić połowiłem ale nie po takie ryby jeździ się za Bałtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Utopiłeś sprzęt Robert ??! Ohhh ... Współczuje Edytowane 3 Czerwca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Oddałem multiki ze wstydu i połamałem kije bo to uspokaja a to co zostało w wawie sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi