Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

@Tomek za duza rozbierznosc miedzy lightem u mnie a u Ciebie ;-)

Mnie Ryoga nie urzekla, praca super ale ogolnie nic specjalnego :-) Naturalnie to tylko moje zdanie ;-)

@Robert ja jestem ogolnie bardzo oldschoolowy ale nie wedkarstwie. Uwielbam Mopar Muscle Cars, funk czy kroj butow :-D ale nie znaczy ze wiekowy sprzet potepiam ;-)

Moj plan z dodatkowa Robota wypalil, wczoraj podpisalem wlasnie umowe :-) kasa sprzetowa bedzie powoli sie wypelniac :-) przynajmniej mam taka Cicha nadzieje ;-) a teraz wracam do pracy :-)

• Like 1

Kamil, pracuj, pracuj a garb Ci...sorki, a sprzętu Ci przybędzie :)

A Ryoga i mnie nie powaliła choć pracuje świetnie (to że mi się bardziej podoba od CC to tylko kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje ;)

Natomiast złowienie na retro sprzęt do tego retro przynętę (pomijam kwestię ich ceny na aukcjach w stanach bo ja za tyle nie kupuję :P ) fajnej rybki ... gwarantuję, jest to inny wymiar przygody :D

PS na niedawnym zlocie na Darginie, dostałem prezent od jednego z kolegów w postaci pudełka ze starymi przynętami. Jak się ogarnę to wstawię foty. Rewelka :wub:

Edytowane przez BOB1

Jak na razie widze sprzecznosc w jego zeznaniach :D Tzn + wyglad ok + praca ok = a nie pasuje   :P Jak dostane w łapki swojego m1 to umowimy sie i polowi :D 

:D :D :D

Choc steez sv wygladem zabija ...  :wub:

Edytowane przez meme174
  • Like 2

Panowie,

Ktoś reflekten na weekend w nadbużańskiej scenerii na bagnach Pana Mańka? @bazyloss, @meth666 - się zastanawiają i ustalają plany. Ostatni weekend czerwcowy - Mariusz pisze, że miejsca ma - trzeba się tam tylko wybrać. Ktoś chętny? Ja już zarezerwowałem, ogarnąłem zajęcia dla dzieci, żony, suki, pełen booking. Taki mini castowy zlocik?!?

no co jest, NIKT??!!?? Wszyscy maja zajete?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

He! he! Michale i to jest fajne w tym wariactwie. Choć tak niezrozumiałe, że aż czasem wkurzające.

To tak jak chodzenie dwa dni po sklepach z kobitą, która chce kupić sukienką, torebką czy buty. Jak wreszcie coś wybierze to za cholerę nie pojmiesz co zdecydowało o wyborze?! :D

He! he! Michale i to jest fajne w tym wariactwie. Choć tak niezrozumiałe, że aż czasem wkurzające.

To tak jak chodzenie dwa dni po sklepach z kobitą, która chce kupić sukienką, torebką czy buty. Jak wreszcie coś wybierze to za cholerę nie pojmiesz co zdecydowało o wyborze?! :D

To jest wręcz przerażające... Właśnie w odbiciu lustra zobaczyłem swoją małżonkę... Ale i tak jest fajnie;)

Jak na razie widze sprzecznosc w jego zeznaniach :D Tzn + wyglad ok + praca ok = a nie pasuje   :P Jak dostane w łapki swojego m1 to umowimy sie i polowi :D 

:D  :D :D

Choc steez sv wygladem zabija ...  :wub:

Zabija czy nie, zobaczymy czy mi się przy nich wyniki polepszą;)

• Like 2

Kamil ryogi nie sprzedam - a dobrze lezy mi w łapce :P . Chyba że mi sie nerki skończą :P

opcja nr 2 lepsza - ale musze zapelnic magiczny garnuszek dobrymi uczynkami dla dziewczyny :P

Taki lajf :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Edytowane przez meme174