PILOT Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na Baracudy jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to czekamy na relacje szkoda ze RYOGI jeszcze nie masz to byś testy odwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nachodzi mi jeszcze pytanie do posiadaczy RYOGI o nastawy hamulca magnetycznego : przyjmujac dobre warunki pogodowe czy jest jakaś uniwersalna nastawa do ciezaru wabików np: woblery od 6 do 10g - hamulec od 0 do 5 , woblery od 10 do 15g - hamulec od 5 do 10 ?? czy raczej metoda na wyczucie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 5 to jest uniwersal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 5 jest uniwersalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak zejdziesz na "0" łowiąc swobodnie pierwszy jestem gotów nosić za Tobą baldachim, na dodatek każdą stacyjkę serwuję zimne piwo. Czwóreczka optymalnie, dwójka w skupieniu i to jak widzę blondynę z dużymi neoprenami. Słowem - trenuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Raz mnie podkusilo i przy Raptorze6 dałem na 3 - skonczylo sie strata polowy plecionki teraz jade na 5 i jest ok Edytowane 20 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Ja przy Raptorze7 daje w CC101DC na 2 i bez problemu przy czym zasięg jest oszałamiający.Ja się zakochałem w tym multiku.Myślę że Ryoga ze złotą szpulką będzie mogła stanąć w szranki z tym elektrykiem ale z czerwoną szpulą nie ma najmniejszych szans. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Jest piękna , jak walory uzytkowe są takie jak wygląd to już nie ma nawet o czym gadać Tomek ale gdzieś czytałem ze DC piszczy przy rzucie to prawda ?? Edytowane 20 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ten dźwięk to raczej bym określił bardziej jak brzęczenie ale przyjemne dla ucha.Ja normalnie odpadłem.Najpierw śmignąłem na 5tce no i gra.Jak już mniej więcej wyczułem maszynkę na dwójkę i po rzucie chyba stałem z rozdziawioną japą bo poszło okropnie daleko.Miałem trochę multików,żaden nie miał takich właściwości rzutowych.Praca przy zwijaniu i pod dość dużym oporem jaki stawia Raptor ściągany pod prąd super a w tym temacie ciężko mi dogodzić.Jaziówki też dobrze fruwają 2-3g ale to jeszcze sprawdzę bo w południe byłem z patykiem 10-35g który się nie ładuje pod takimi wabikami.Dla mnie maszynka jest idealna może pomyślę nad większą siostrą 201.Smarowałem ją dzisiaj w środku bardzo solidnie,pięknie metalowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ten dźwięk to raczej bym określił bardziej jak brzęczenie ale przyjemne dla ucha.Ja normalnie odpadłem.Najpierw śmignąłem na 5tce no i gra.Jak już mniej więcej wyczułem maszynkę na dwójkę i po rzucie chyba stałem z rozdziawioną japą bo poszło okropnie daleko.Miałem trochę multików,żaden nie miał takich właściwości rzutowych.Praca przy zwijaniu i pod dość dużym oporem jaki stawia Raptor ściągany pod prąd super a w tym temacie ciężko mi dogodzić.Jaziówki też dobrze fruwają 2-3g ale to jeszcze sprawdzę bo w południe byłem z patykiem 10-35g który się nie ładuje pod takimi wabikami.Dla mnie maszynka jest idealna może pomyślę nad większą siostrą 201.Smarowałem ją dzisiaj w środku bardzo solidnie,pięknie metalowo. Masz jakieś fotki bebechów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie robiłem fotek.Nasmarowałem,złożyłem i na wieczór jadę robić próby z Jaziówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzisiaj własnie czytałem tu na forum : http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/sprzet/shimano-antares-dc7-lh-pierwszy-zwiad-r87 i zaczyna mnie ciekawic ten system DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja miałem już wcześniej Metanium DC i Antaresa DC LV7.Antek był wypas oj był fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Ja miałem już wcześniej Metanium DC i Antaresa DC LV7.Antek był wypas oj był fajny. A czemu nie zagrzał miejsca u Ciebie ?? Antek oczywiście Edytowane 20 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To miałem od Bratiego.Wysłał mi dwa bez kasy żebym sobie spróbował i wybrałem Metanium DC.Teraz wybrałbym Antka a najbardziej mi pasuje CC101DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Z całej rodziny DC ona najpiękniejsza jest zawsze mnie kreciły okrąglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To nie brzęczenie. To jak mówią japonce hypnotic sound. Miałem 201dc I gen. Miałem calais dc 7. Oba poszły do ludzi. Wolę svs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) ja dałem sobie spokój z Ryogą i dzisiaj przyleciał Zillion PE SPecial i powiem tak, to taka lżejsza Ryoga w niskim profilu szkoda, że pozamawiałem to wszystko przed wpadnięciem w dołek finansowy i pewnie i gotową Xtreme 5C71MHXF i tego Zilliona będę musiał próbować szybko sprzedać po kosztach ale jeśli jakoś mi się uda pozszywać finanse, to Zilliona zostawię, tylko korbkę i knoby zmienię - może ktoś wtedy będzie chętny na niebieską 90mm z większymi I-knobami lekko gumowanymi - do Ryogi ? Edytowane 20 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No ta korka jest super do Ryogi jeszcze jak ktoś ma czerwoną szpulę to już czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem.. . Trzeba inne wypróbować żeby to stwierdzić. Ryogę małą i CC złotą. Jak coś - zacznie się szukanie z powrotem CC101DC. 201DC łatwiej dostać. Fajnie, że trafiła chociaż w dobre ręcę, będzie jej u Ciebie dobrze:). Hypnotic Sound - miły dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) No nie wiem czy u mnie jej będzie dobrze.Ja Ryogi nie przekreślam ale interesowała by mnie w tej wersji.http://samuraitackle.com/fishing/index.php?main_page=product_info&products_id=19649 Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mi na szczęście nie wpadła w oko ta wersja. Wszystko się okaże - ciekawe jak z tą nową pomarańczową/złotą szpulką ryoga..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To nie brzęczenie. To jak mówią japonce hypnotic sound. Miałem 201dc I gen. Miałem calais dc 7. Oba poszły do ludzi. Wolę svs A może rozwiń tą myśl - co Ci nie pasuje w DC , co jest lepsze w SVS - bo tak w sumie w Aldku ten SVS chodził pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Mi na szczęście nie wpadła w oko ta wersja. Wszystko się okaże - ciekawe jak z tą nową pomarańczową/złotą szpulką ryoga..? Niebawem się okaże Tak w ogóele to złotą szpulke zamówiła mi moja kobieta na urodziny Edytowane 20 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi