Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Musialbys pokrecic Moim FX'em :-P Steezik tez przeciez wymiata :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) :D Nowości też lubię Spokojnie Steez kiedyś zawita do mojego łóżka Edytowane 25 Czerwca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie wspomne juz o Cardiffku sdc :-) no i mojej Rce ktora kreci sie juz od podmuchu wiatru :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Fakt eRka bardzo przyjemnie kręci Może kiedyś.. Teraz inne priorytety. Kamil jak się kiedyś zobaczymy pokręcisz Aurorką i mina Ci zrzednie że Abu coś takiego wyprodukowało.. Cardiffek nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Krecilem aurorka na sucho na jednym ze zlotow w DE ale to bylo tak dawno temu ze nie pamietam wrazen a wtedy mialem steeza i pixy wiec nic innego dla mnie nie istnialo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kamil, co pokombinowałeś przy R-ce.? Moja ma tylko wymieniona szpulkę na lekka. (i nie narzekam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja nic, dbam od nowosci i ciagle kreci jak po wyjeciu z kartonu. Na zime musze lozyska powymieniac bo juz sie glosne zrobily. Dla mnie Rka to taki wiekszy Steez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja nic, dbam od nowosci i ciagle kreci jak po wyjeciu z kartonu. Na zime musze lozyska powymieniac bo juz sie glosne zrobily. Dla mnie Rka to taki wiekszy Steez Nie miałem nigdy Steez-a,żałuję może kiedyś ale, mam eRkę od niedawna i naprawdę świetnie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Najbardziej polubiłem Abu Revo Elite Aurora Katsutaka Imae Chodzi lepiej niż Steez Chcesz sie pozbyc tej aurora? Jak tak to jestem bardzo chetny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja krecilem dla porownania CC2014, Steez SV, Ryoga - i taka kolejność została, chociaż dwa pierwsze zbliżone ale kożyść po stronie CC. Tak miękko kręcą, że nie wiem jak to określić - lekko jak powietrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ruscy do nas zagladaja :http://forum.pro-spinning.ru/viewtopic.php?f=5&t=142&start=580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Oooo moje foty tatuli.... hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kupiłem Steeza Floggera teraz tylko zbieram na Steeza 100 HL i jazda z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Cc pogoniles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kupiłem Steeza Floggera teraz tylko zbieram na Steeza 100 HL i jazda z koksem Flogger bardzo zacny kij, też posiadam i sobie chwalę. Uniwersalny. W połączeniu ze stiziakiem będzie miód mleko;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Cc pogoniles ?Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Flogger bardzo zacny kij, też posiadam i sobie chwalę. Uniwersalny. W połączeniu ze stiziakiem będzie miód mleko;-)Oby Twoje słowa sie sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak by pogonil CC nie bylo by floggera bo wszystkie transakcje musze ja zatwierdzic i zrealizowac. Nowke Floggera w takich pieniazkach nie jest latwo wyrwac ale sie udalo a ze cyc nie jest godzin EG bedzie steez Ja juz tez cos kolejnego zaklepalem bo kumpel troche przerzedza las a obiecal mi ze jak bedzie sprzedawal "ten" kijek to jestem pierwszy. Wkoncu pomoglem mu go wybrac i nagralem deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kamil to opiekuj sie nim aby jakis glupst nie zrobil jak z bfs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Prezes Czuwa Michal bo chlopak jak mi plan napisal to spadlem z krzesla nie Rafka W kazdym badz razie Cieszy mnie to ze powoli zrozumial ze jednym kijem to sobie mozna w mrowisku pogrzebac nic wiecej. Teraz odkrywa nowe rewiry a co za tym idzie paleta gatunkow jak i metod sie powieksza. Beda z niego ludzie. Jak przeprowadze pacyfikacje to cyc wpadnie do mnie na kilka dni, przynajmniej tak mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kamil to opiekuj sie nim aby jakis glupst nie zrobil jak z bfsBfs też do mnie wroci do okonowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rodzinka w komplecie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rodzinka w komplecie. P1200785.JPG Zatoczyłeś koło... Jak znam życie "L" na odstrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Nie L-ka zostaje do wobków ze sterem. i do niektórych boleniówek które dobrze prowadzić wolno.Zostają wszystkie Ryoszki i czekam na 50tkę wcześniej czy później mam nadzieję wypuszczą.Daje czas Japończykom do przyszłego roku!Jak nie to dojdzie do Steez.Jak dla mnie to są dwa multii którymi warto sobie "głowę zawracać" Edytowane 8 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wariactwa ciąg dalszy Do czego ja to zastosuję to...jeszcze nie mam zielonego pojęcia Powiększenie "retro kolekcji". Świeżo odebrana przesyłka z Holandii : Quantum 1421MG (made in Japan 1984)-potęga mocy, oraz Daiwa Procaster PMA 33SL (Made in Japan ok. 1975). W przypadku tej Daiwy, zwracam uwagę na "otwierający" się wodzik. Teraz mamy podnoszące się klapki i wodziki "T" Tutaj już wtedy plecionka nie dotykała niczego przy wyrzucie przynęty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi