Arkadio Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Kwestia do Moderatorów.Pomimo tego że irytują mnie niektóre tematy, szanuję odbiorców którzy chcą je czytać. Ja, i myślę że nie tylko(chyba że się mylę) wolałbym żeby nie pojawiały mi się tytuły w rodzaju "Barcaaaa" "Real Madryt" czy jacyś "Rodzeń bracia". Wydaje mi się nieskomplikowaną rzeczą umożliwienie zablokowania-wyciszenia(jak zwał tak zwał) wybranych tematów dla użytkownika jerkbait.Ci którzy chcą to czytać, będą mogli ale nie będzie zaśmiecania forum dla tych którzy tego nie trawią.Rozumiem że to Cafe, czyli każdy luźny temat dozwolony ale też każdy powinien mieć wybór, chce to widzieć lub nie.Na tym polega wolność wyboru, chyba... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Na forum jest funkcja "ignorowania" wybranego użytkownika, funkcji ignorowania wybranego tematu nie ma i nie jest ona wcale prosta do wprowadzenia od strony technicznej. Jeżeli nie interesuje Cię dany temat po prostu go nie czytaj. Z tytułami wątków nic nie zrobimy. To tak jak w życiu, nie wszystko co nam się nie podoba można ot tak "zniknąć" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek1 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Mogę zapytać jak można dodać ignorowanie użytkownika bo już sporo czasu szukam tego i znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Mogę zapytać jak można dodać ignorowanie użytkownika bo już sporo czasu szukam tego i znaleźć nie mogę. Wejdź w swoje Ustawienia, po lewej stronie masz: Ignorowani użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arkadio
Kwestia do Moderatorów.
Pomimo tego że irytują mnie niektóre tematy, szanuję odbiorców którzy chcą je czytać.
Ja, i myślę że nie tylko(chyba że się mylę) wolałbym żeby nie pojawiały mi się tytuły w rodzaju "Barcaaaa" "Real Madryt" czy jacyś "Rodzeń bracia".
Wydaje mi się nieskomplikowaną rzeczą umożliwienie zablokowania-wyciszenia(jak zwał tak zwał) wybranych tematów dla użytkownika jerkbait.
Ci którzy chcą to czytać, będą mogli ale nie będzie zaśmiecania forum dla tych którzy tego nie trawią.
Rozumiem że to Cafe, czyli każdy luźny temat dozwolony ale też każdy powinien mieć wybór, chce to widzieć lub nie.
Na tym polega wolność wyboru, chyba...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi