Gość Mysha Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Czy ktoś łowił/łowi w tym regionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Bylem kilka razy w silkeborgu. Priv jakbyś potrzebował info z tamtych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Ze starych czasów, ale z przyjemnością się czyta i ogląda.https://jerkbait.pl/topic/3980-jesienna-dania-i-okonie-fotoreporta%C5%BC/page-2?hl=+okonie%20+daniahttps://jerkbait.pl/topic/17613-artyku%C5%82-zelandia-%E2%80%93-rok-2007-wspomnienia/?hl=%2Bokonie+%2Bdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Miały być okonki... I były. Ale trafiły się takie niespodzianki. Wirujący ogonek Spinmada dobry na wszystko ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 (edytowane) Kilka fotek. Miejsce bardzo urocze. Pogoda mało przyjazna ????. Łowienie w morzu to w tej chwili makrela. Dało się łowić przez pierwsze dwa dni, później wiatr chciał urwać głowę. Przeniosłem się na Flade Sø, a raczej dopływający do niego ciek. Licencja kosztuje 160 koron za tydzień. Brały okonie-okonki w rozmiarze 15-32 cm. Seriami. Prócz tego 3 sandaczyki w rozmiarze lekko półśmiesznym... i 4 sieje. Wyjazd rodzinny czyli ryby były tylko dodatkiem. Zwiedziłem też 3 sklepy ze sprzętem wędkarskim. Bida z nędzą. Edytowane 23 Sierpnia 2024 przez Mysha 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Wielki Szacun za relację, bo zauważyłem, że tutaj koledzy pytają o daną wodę, często obiecują, że napiszą, jak wrócą, a potem najczęściej cisza, tj. brak jakiejkolwiek relacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Bylem kilka razy w silkeborgu. Priv jakbyś potrzebował info z tamtych okolicCzesć Łukasz, Jak w tych jeziorach jest z sandaczem ? chcemy się wybrać z kolegą i podejrzewam, że zaliczymy kompletną wtopę ale ode mnie jest to stosunkowo niedaleko a wody pewnie rybniejsze niż w Polsce. Chciałem priv pisać ale chyba masz zawaloną skrzynkę, bo sie nie udaje Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Łowi może ktoś okolice aalborga mógł by coś podpowiedzieć jak i gdzie i kiedy złapać trotke Belone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Poszukaj aplikacji FisinginDenmarkMasz w niej mapy, zaznaczone miejscówki, opisy łowisk, temperatura wody, powietrza, kierunek i siła wiatru, wysokość pływów … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Aplikacje oczywiście posiadam bardziej mi chodzi czy jeszcze da się coś złowić czy za późno w niedzielę machałem spinem pół dnia bez brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Pó Aplikacje oczywiście posiadam bardziej mi chodzi czy jeszcze da się coś złowić czy za późno w niedzielę machałem spinem pół dnia bez brania . Pół dnia raptem? Cierpliwości mało masz, młody padawanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi