Marcin1991 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Witam.Ktoś używa organizatora na przypony? Takiego na którym nawijacie gotowe przypony ?Co byście polecieli ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Chodzi ci o stalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Portfelik z woreczkami strunowymi albo wrecz duzy woreczek "ogolny" z mniejszymi zawierajacymi Przypony pojedynczo/albo podzielone na rozmiary (ja zwykle mam "okoniowe", "szczupakowe", "super ciezkie - takie do najciezszych przynet" i czasami jeszcze "specjalne" - z blaszkami, albo ciezarkami ala karolina etc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Chodzi ci o stalki?Stalki i fluo np pod sandacza i okonie. Ogólnie nie lubię bawić się z tym na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @gooral dobrze gada najlepsze rozwiązanie pod względem mobilności. Jak łódka to można zrobić drabinki lub sklejki z goździkami i gumkami itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Ma być większy ? Mniejszy ? Jest tego sporo. Ja używam tych do różnych rzeczy.Link przykładowy.https://www.google.pl/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi07bqIlYiIAxUHW5EFHV_LM4oYABAbGgJscg&co=1&gclid=EAIaIQobChMItO26iJWIiAMVB1uRBR1fyzOKEAQYAiABEgIVl_D_BwE&sph=&sig=AOD64_0-6mZF685xjk5IIU9zkZhidRbhgw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiYqraIlYiIAxWQJhAIHeNpHwsQwg8oAHoECAcQEw&adurl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 bardzo wygodne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Ma być większy ? Mniejszy ? Jest tego sporo. Ja używam tych do różnych rzeczy.Link przykładowy.https://www.google.pl/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi07bqIlYiIAxUHW5EFHV_LM4oYABAbGgJscg&co=1&gclid=EAIaIQobChMItO26iJWIiAMVB1uRBR1fyzOKEAQYAiABEgIVl_D_BwE&sph=&sig=AOD64_0-6mZF685xjk5IIU9zkZhidRbhgw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiYqraIlYiIAxWQJhAIHeNpHwsQwg8oAHoECAcQEw&adurl=Mam identyczny do przyponów, agrafek, kretlików i drobnych akcesoriów do spinningu. Dodatkowo mam 2 lub 3 regeneratory i zapasową plecionkę. Naprawdę pojemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi