Zwracam się do kolegów z takim oto pytaniem jak w temacie.Mam zamiar poświęcić kilka nocek w pogoni za szczupakiem.Pytanie czy warto ?.W moim wieloletnim wędkowaniu zdarzało się,ale to chyba były farciochy . Łowska to niewielkie stawiki,glinianki o głębokości od 2 do 5 m.Czy Pajki śpią czy żerują.Płycej,głębiej,wobler,guma.Myślę,że temat ciekawy.
Pytanie
legion
Zwracam się do kolegów z takim oto pytaniem jak w temacie.Mam zamiar poświęcić kilka nocek w pogoni za szczupakiem.Pytanie czy warto ?.W moim wieloletnim wędkowaniu zdarzało się,ale to chyba były farciochy
. Łowska to niewielkie stawiki,glinianki o głębokości od 2 do 5 m.Czy Pajki śpią czy żerują.Płycej,głębiej,wobler,guma.Myślę,że temat ciekawy.
Top użytkownicy dla tego pytania
8
7
7
5
Popularne dni
25 Sie
7
26 Sie
7
21 Paź
7
24 Sie
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Misiek1 8 odpowiedzi
Qh_ 7 odpowiedzi
Paszczak007 7 odpowiedzi
jaceen 5 odpowiedzi
Popularne dni
25 Sie 2024
7 odpowiedzi
26 Sie 2024
7 odpowiedzi
21 Paź 2024
7 odpowiedzi
24 Sie 2024
6 odpowiedzi
Popularne posty
jaceen
Od pewnego czasu nocne spinningowanie, to kilkadziesiąt wyjść w sezonie. Miałem tego nie robić, bo gdyby zdjęcie było jedynym dowodem, o czym pisałem, to po co tu w ogóle rozmawiać? Zresztą, kilka os
Dano-G
Ja łowię nocami szczupaki i to nie tylko w czasie tych "białych" nocy ale również w czasie tych czarnych. Nie nazwę tego przypadkiem, bo to świadome łowienie. Nie mam źródeł sztucznego światła w okoli
jaceen
Bo:- Łowimy i się nie męczymy?- Łowimy, kiedy możemy?- Łowimy, bo lubimy?- Łowimy w nocy, bo inny klimat?- W nocy, bo lubimy trudniejsze wyzwania? To tylko teoretycznie;) A może nie tylko o rybę chodz
Opublikowane grafiki
74 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi