Kuba Standera Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Można się obrażać na rzeczywistość ale z jakichś powodów czołowe periodyki mają swoją wersję "sieciową". Wersja papierowa jest "cool" (czy raczej oldschool) ale wyszukiwanie treści i dostęp do starszych artykułów są jednak wygodniejsze... Nikt się przecież nie obraża, ot smutna konstatacja znana od wieków. Zły pieniądz wypiera dobry pieniądz.Byłem redaktorem Sztuki na początku, zacząłem ten magazyn z Mirkiem od zera.Niedawno zacząłem od zera i prowadziłem magazyn online.Nie wiem czy wiele osób tutaj ma podobne doświadczenie, może porównać druk vs net. Różnica jest (miedzy drukiem a online) i to naprawdę potężna.Długo by się można rozwodzić dlaczego, natomiast że czaau mało musisz uwierzyć na słowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi