selk Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 cześćprzed wyjazdem do Szwecji w tym roku robiłem przegląd przynęt i czesc gumowych ogonów do Jerków ABu Garcia oraz Fladen Scary Tail jest juz w fatalnym staniepytanie skad bierzecie ogony do nich na wymianę bo ceny oryginału ABU powalają a do Fladen Scary Tail nie znalazłem nigdzie ? wiem że można sobie z czegoś dociąć ale nei znalazłem chyba właściwej przynęty z której można by uciąc taki ogon który ma 10 cm zwiniety a pewnie z 15 rozwiniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 W tym miesiącu będę odlewał takie ogonki. Jak będą gotowe wrzucę zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Odezwij się na priv , mam trochę tego , gotowe i mogę dolać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Podłącze się do posta z pytaniem jeśli nie problem.Szukam ogony do jerków Strike Pro guppie jr i dużego(13,5cm).Ktoś może takowe „dorabia”? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Kupiłem w Szwecji. Dziękuję kolegom za info. Odezwe się jak będę znów potrzebowal Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi