Matteoo Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Panowie, nadszedł czas, że i ja muszę wymienić kineskopowe 21 cali na coś większego, żart oczwywiście. No muszę coś kupić do sypialni, a ponieważ jest dość duża więc najlepiej 55 cali. Nic większego. Ponieważ to TV do telewizji i platform więc nie potrzebuję TV do gier. Szacuję koszt zakupu w granicach 2500zł i co drodzy forumowicze mi polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Do czego ma słuzyc ? Sypialnia ciemna/jasna ?Okno naprzeciw telewizora ? Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Do czego ma słuzyc ? Sypialnia ciemna/jasna ?Okno naprzeciw telewizora ? Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu TapatalkaTak jak pisałem, tylko programy tv i platformy, bez gier. Sypialnia jasna. Okno z boku telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Telewizor w sypialni to zło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 (edytowane) Edycja: w tej kwocie, którą podałeś OLEDA LG raczej nie będzie. Sorry, nie doczytałem. Edytowane 10 Września 2024 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Do takiego zastosowania nie potrzeba cudów. Mam kilka już lat LG 49 cali i złego słowa nie powiem. Zero wypalen, Smart TV śmiga jak zły, nic więcej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Telewizor w sypialni to złoTV to zło nie tylko w sypialni To zło wszędzie ! Powiadają wyłącz TV i włącz mysl... tzn chciałem napisać i idź na ryby 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Ale w sypialni z kobietą to zło absolutne...gorsze niż szatan???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 A lustro. Duże? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Za tą kwotę polecam Hisense Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Powiem tak, tylko samsung, by zablokować próby łączenia innych lokatorów przez BT do TV. Chyba, że mieszkasz w domu i nie masz Eko samsunga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Tak jak pisałem, tylko programy tv i platformy, bez gier. Sypialnia jasna. Okno z boku telewizora.najtanszy oled na allegro nowy 42-48cali cale na pewno sie coś znajdzie do 2,5k - na allegro bo w przypadku problemów z egzemplarzem allegro "pomoze" w wymianie ewentualnie miniled TCL z tych mniejszych - obraz TV jest w nich troche gorszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Jak wiemy, najlepszą lokalizacją dla tv w mieszkaniu, jest wc. Ten sam poziom, tyle, że emisja odwrotną jest! Bez wątpienia, ta śmiała teza, może być nie do przyjęcia dla wyznających hiper nowoczesną wolność w myśl starodawnego powiedzenia - mój dom jest moja twierdzą - co znosi każdy nonsens, także życia wg programu telewizyjnego..Świetnym miejscem dla tv jest balkon. Na balkonie jest dużo więcej wolności. Można na ten przykład uwolnić telewizor od kontaktu, posłać go wyżej, w stronę nieba, i niech dalej sam sobie radzi.. tak jak my..Najczęściej, nie wraca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Telewizor w sypialni to złood grudnia 2007 nie mam telewizora w domui chwalę sobie ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Posiadanie telewizorni nie jest równoznaczne z przesiadywaniem przed nim kilkanaście godzin na dobę czy też wysłuchiwanie się w to co ktoś komuś próbuje wmówić. Telewizor to rzecz przydatna, ot choćby po to aby sobie na dużym ekranie obejrzeć np. nagrane telefonem 100 lat dla solenizanta. Jaki kupić ? Przede wszystkim taki, którego producent w jakiś tam sposób wspiera nasz kraj, a nie np. zwalania pracowników. Może to mało popularne kryterium, ale kto ma tylko blade pojęcie o ekonomii wie, że jednak jest ważne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 ????????????pokażcie jeden produkt elektroniczny który powstał bez udziału największych trucicieli ,czytaj Azja ,który kosztuje normalne pieniądze...no pokażcie....????dajecie się wkręcić w te wojenki ,a prawda jest taka że wszyscy kupujemy to samo gówno. Wracając do TV, 15 letnia Viera zmiata jakością jakiegoś nowego Smasunga którego kupiłem tylko dlatego że potrzebowałem telewizora na ogródek na letnią strefę kibica ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Najlepiej kup projektor - rzutnik. Np. Taki. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/projektory/projektory-tradycyjne/projektor-overmax-multipic-5-1-pro Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Zuo mam i w jadalni i w sypialni. Oba to panasoniki. Któryś jest Viera. Nic sie z nimi nie dzieje. Starszy, jeszcze plazma ma juz ponad 15 lat i się zepsuć nie chce a nie ma ani smarta ani bez przystawki nie odbiera już sam TV. Natomiast obraz żyleta. W sypialni tez pan słonik, nie był drogi super. Już z 8-10 lat. Co do zua. Jak każde, nie tkwi w przedmiotach tylko w głowie użytkownika. Nawet karabin nie strzela do ludzi, tylko człowiek. Nie oglądam seriali, głupot i cały czas. Ale czasem fajnie obejrzeć jakiś film np na kulturze. Jak sobie przypomnę jak leżałem połamany albo chory na krztusiec to bez tv w sypialni byłaby bieda. Wtedy oglądałem wszystko. Oprócz seriali bo nie oglądam niczego co ma więcej niż 3 odcinki no i głupot. A propos głupot. Ten najgorszy syf puszczany w tv nie jest tam z głupoty twórców tylko oglądających. To my jewropejczycy kierujemy sie najniższymi pobudkami i tym nas paść bedą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi