deichkind Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witajcie. Czy ktoś z was wiec czy takie głowki mozna kupic w Polsce??? Jesli wiece podajcie namiar na sklep / hurtopwnie które maja to w ofercie.Przeszukałem info w kilku sklepach stacjonarnych i niestety bezskutecznie. A główki te poleciły mi bardzo autorytetywne osoby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Z tego, co pamietam glowki te wyroznial szczegolnie solidny hak.Podobne haki sa np.w glowkach Mustada z seri big game.Gamakatsu tez wypuscil taka serie.Z innych zalet - sa dostepne haki nawet na rozmiarach haczykow 12/0, co jest oferta dla takich co to nie lubia dozbrajac duzych gum.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Z tego, co pamietam glowki te wyroznial szczegolnie solidny hak.Podobne haki sa np.w glowkach Mustada z seri big game.Gamakatsu tez wypuscil taka serie.Z innych zalet - sa dostepne haki nawet na rozmiarach haczykow 12/0, co jest oferta dla takich co to nie lubia dozbrajac duzych gum.. Gumo Te 12/0 można gdzieś naqbyć w Stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Np. w Bassie na Wolskiej, sklep Ochotka na Grochowskiej 102 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Te 12/0 można gdzieś naqbyć w Stolycy? 12/0 Mustada są zazwyczaj w Bassie i chyba widziałem je w salonie WMH. Widzę, że zostałem uprzedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dzięki panowie. Osobiście nie lubię dozbrajać i wolę postawić na komfort łowienia nawet kosztem mniejszej ilości zaciętych brań.A większe ktoś robi? Widział ktoś kiedyś?Co do Hayabusa to nie udało mi się wygooglać w żadnym polskim sklepie internetowym więć marne szanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Trudno mi powiedziec gdzie sa, nie chodze niemal w ogole po sklepach...Najpewniej wszystkie gramatury dostaniecie w jakim Fishing-Marcie...Jedna uwaga - w przypadku hakow 12/0 radze startowac gdzies od 20g wzwyz...kupilem troche dla jaj jakies z 15g i widac, ze ...nie widac do czego to mialoby byc... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W fishinga-mart jest nawet 15/0 Mustada. Także problem dozbrajania znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deichkind Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Właśnie chodziło mi o to co napisał Gumo... solidny, kuty, bardzo ostry hak, bardzo ciezki do wyprostowania!Z jednej storny ktos powie ze to lipa bo wiecej sie nazrywa ale z drugiej są one pewniejsze. A w sumie to wali mnie to czy zerwe jedna czy dwie wiecej, hak jak każda część zestawu ma być pewny! Mustady kurcze bardzo lubie (uzywam Clasic i Sharp)ze wzgledu na ostrość ale są plastyczne.Zaleszy mi na hakach 4/0 i 5/0 w gramaturach 12, 15, 18, 20, 25,30,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy znacie jakiś polski sklep w necie gdzie można kupić główki VMC Barbarian 4/0-10/0 do 20 gr?Hmmm,tak na marginesie czy warto ich w ogóle szukać czy lepiej zastąpić je mustadami lub gamakatsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Kiedyś kupowalem kotwice Hayabusa z hurtowni Leszcz w Radomiu.Pewnie też mają głowki.tel.048 3316743leszcz@leszcz.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Kiedyś kupowalem kotwice Hayabusa z hurtowni Leszcz w Radomiu.Pewnie też mają głowki.tel.048 3316743leszcz@leszcz.com.pl Dzięki za odp. napisze do nich może będą mieli głowki VMC Barbarian, bo na nich w szczególności mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 VMC ma Normark.022 7510980ania.jakubowska@normark.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejv Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 12/0 15gram - moja podstawowa główka na majowe szkiery!!uzbrajam nimi kopyta 4. Polecam! Jak dużego haka by się nie założyło to i tak nie rozwiązuje to problemu pustych brań. Ja dozbrajam (tylko gdy skubią) dodatkowo kotwicą od dołu. Wbijam od brzucha i zakładam na trzonek haka. Ten sposób zbrojenia powoduje rozerwanie brzucha rippera po kilku holach (kotwica trójramienna rozrywa go w znacznie mniejszym stopniu niż podwójna nie lutowana) , ale nie zmniejsza to jego skuteczności i nie dyskwalifikuje go do używania. Dodam jeszcze że sztywność mustada big game sprawdza się dobze przy wyczepianiu szczupaków. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie wiem czy dobrze odczytałem kopyto4 i hak 12/0?Jakiej marki stosujesz główki?Czy warto inwestować w VMC czy mustady, gamakatsu są równie dobre? (przynajmniej są łatwiej osiągalne w sprzedaży:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejv Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam!mea culpa, oczywiście chodziło mi o kopyto relaxa 6 tj. 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
deichkind
Witajcie. Czy ktoś z was wiec czy takie głowki mozna kupic w Polsce??? Jesli wiece podajcie namiar na sklep / hurtopwnie które maja to w ofercie.
Przeszukałem info w kilku sklepach stacjonarnych i niestety bezskutecznie. A główki te poleciły mi bardzo autorytetywne osoby. Pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi