FLO76 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam. Czy ma ktos mapke jeziora Mokre lub jakies przydatne informacje na temat tego jeziora i okolicznych osrodkow? Jesli tak to prosilbym o przeslanie na flo76@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 odświeżę wątek,może jest ktoś wśród użytkowników kto dysponuje planem batymetrycznym jeziora lub mógłby polecić jakieś miejscówki.Jadę tam pierwszy raz a woda spora dobre by było wiedzieć co i jak.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Hej, tak z ciekawości chciałem zobaczyć gdzie się wybierasz i znalazłem coś takiego może Cię zainteresuje http://images.google.com/imgres?imgurl=http://mazury-mazury. prv.pl/all1.jpg&imgrefurl=http://mazury-mazury.prv.pl/&a mp;usg=__v7cdJT__A7FakUG9kobHGv_SEh4=&h=443&w=1024&a mp;sz=249&hl=pl&start=23&um=1&tbnid=-_u2-kdK XjdVfM:&tbnh=65&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Djezi oro%2Bmokre%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26client%3Dopera%26rls%3Dp l%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 I tak z mojej perspektywy polecał bym Ci szykuać przybrzeżnych pików bo te jeziorka są lekko wykłusowane. Niestety taka jes rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dzięki za odpowiedźwiększość jezior mazurskich jest w opłakanym stanie ale przy odrobinie szczęścia zawsze można coś połowić.Moje dotychczasowe miejsce ze spora ilością okonia i szczupaka w czerwcu zostało przeciągnięte siecią więc na razie muszę odpuścić to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Powiem, że warto jechać nad Mokre a co do mapki to daj meila to wyślę. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 W tym roku byłem w lutym na lodzie na Mokrym. Nic ciekawego... kilka okonków białych jak ściana z 8m + dużo białej ryby na mormyszkę. Ogólnie to był piach więc urządziliśmy sobie zawody uklejkowe śmieszna zabawa i nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz25 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam wybieram się na łód na Mokre a czytałem że posiadasz plany czy móglbyś mi udostępnić z góry dzięki.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi