Grzesiek Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 (edytowane) Poszukuję kogoś, kto doradzi w kwestii fundamentów pod dom jednorodzinny. Najchętniej architekt / kierownik budowy, ale może być też budowlaniec budujący zawodowo domy. Jeśli jest tu kto taki, proszę o kontakt na priv. Edytowane 16 Września 2024 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 A co potrzebujesz wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Rózgaś, masz skrzynkę zapchaną. Chciałem Ci wysłać priv i nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Ja robię trochę fundamentów może coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Ja robię trochę fundamentów może coś podpowiem.Robercie, wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi