mario Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS. Jak znajdę zdjęcia to podeślę. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Mario poszło na pw[emoji106] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Przetwornik przykręcasz na obejmę z zestawu a na górę do kręcenia pasuje rurka 1" (system klejony, biała). Działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) Taka rzeźba ale działa Edytowane 7 Listopada 2022 przez Robert Dorado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yglo Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS. Mario ????dzwoń śmiało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dziękuję wszystkim za zdjęcia i filmiki! Wszystko już jest jasne, pozostaje dokupić kilka drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitpno Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Panowie który uchwyt do livescope jest najlepszy? Ten w całości z nierdzewki/aluminium czy ten z uchwytami do regulacji z plastiku( ten z kanału Radek Włodarczyk i przyjaciele)? Montaż do relingu. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Pitpno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Najlepszy w tej chwili to chyba KED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Panowie który uchwyt do livescope jest najlepszy? Ten w całości z nierdzewki/aluminium czy ten z uchwytami do regulacji z plastiku( ten z kanału Radek Włodarczyk i przyjaciele)? Montaż do relingu. U góry masz montaż by wędkarskasztyca.pl Krzysiek, czyli twórca ma obecnie już inny model jeszcze bardziej kompaktowy. Używam tego ze zdjęcia i jest ok, zaciski i montaże (nie mam do relingu bom pontoniarz trzymają ok. To chyba najpopularniejszy sprzęt obecnie na naszym rynku. Cena sprawą indywidualną, sam decydujesz i ty będziesz tego czy nie tego sprzętu używał. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) https://m.facebook.com/photo.php?fbid=769853517747917&id=100041698285177&set=pcb.769856067747662&refid=13&__tn__=%2B%3E Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 https://www.kaiser-edelstahl-design.de/geberstangen/geberstange-kedflex-festmontage/52/geberstange-kedflex?c=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Fajny ten niemiecki, ciekawe jaką prędkość wytrzymuje…czasem się zapomni podnieść ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Połamać od prędkości to się żaden nie połamie. Są na zaciskach, więc po prostu zacisk puszcza i sztyca zaczyna się podnosić.Sam mam tą sztycę od Adriana, czyli ta co u Radka Włodarczaka. Jest dobra, pracuje fajnie, trzyma pion do normalnych prędkości. Jak daję w palnik to zaczyna się podnosić i chlapie wodą po twarzy. Wiem wtedy, że tego nie złożyłem Jestem zadowolony. Mam też kolegę u którego ukręcały się gwinty w tych śrubach nastawnych, w ogóle mu to nie działało i nie był zadowolony.Jeśli chodzi o tą sztycę bez tulejek to nie wiem jak to ma dobrze funkcjonować przy tej śrubie wkręcanej bezpośrednio na sztycę - barbarzyństwo i niszczenie materiału.Jeśli chodzi o KED - nie znam nikogo niezadowolonego. Byłem teraz na targach w Berlinie i każdy Niemiec ma to na łodzi. Co ciekawe, widziałem nawet garminowski liverscope na sztycy Target Lock od Humminbird - niezła kombinacja. KED wygląda naprawdę dobrze. Jeśli będę zmieniał swoją to na niego. Na plus to, że sztyca ma małą średnicę i stawia mały opór w wodzie. Poza tym regulacja w każdym kierunku doskonała. Jeśli zdecydujesz się to zamawiać to zobacz co wchodzi w skład zestawu. Dodatkowo chyba trzeba dokupić mocowanie do odpowiedniej łodzi, a są na wszystkie szyny, powierzchnie, zaciski i relingi. Do tego chyba trzeba dokupić rączkę. Centrum wędkarstwa w Gorzowie Wlkp to ma u siebie i chyba nawet na OLX jest wystawione, sprawdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Widziałem ten od SkylaFajnie działa.Nie trzeba kierować ręką tylko nożnie.Kto powił ten wie że czasami rąk za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 A znacie cenę tego ze skylla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Elektrycznych rozwiązań na rynku jest kilka.Moje jest takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Co do sztycy do przetwornika to dla mnie osobiście płacenie 1500+zl za kilka rurek i zaciski to absurd[emoji2962][emoji2357]Dlatego też niezbędne części już czekają do sztycy jak na zdjęciu. Koszt max jaki wyjdzie to 500zł Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Grudnia 2022 przez Bielun22 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Co do sztycy do przetwornika to dla mnie osobiście płacenie 1500+zl za kilka rurek i zaciski to absurd[emoji2962][emoji2357]Dlatego też niezbędne części już czekają do sztycy jak na zdjęciu. Koszt max jaki wyjdzie to 500zł Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Zdradzisz gdzie kupiłeś te elementy i na rurkę jakiej średnicy są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kielson1 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Gdzie to zakupiłeś? Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Typowe złączki do automatyki przemysłowej. Np. elesa ganter, sklep kipp, ebmia i pewnie wiele innych. Tanie nie są, ale sam zamierzam iść w tym kierunku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Można ogarnąć wszystko,cenowo 1/3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Gdzie to zakupiłeś? Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu TapatalkaJa kupiłem wszystko w kipp.pl bo chciałem wszystko z jednego miejsca... Jedyny "problem" to to że sprzedają tylko dla firm. Ale są też inne firmy.Ja kupiłem pod fi25 ale rurka jaką zastosuje będzie fi22 bo kołnierz zaciskowy z tworzywa będę dorabia. Żeby nic się nie zacierało [emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Typowe złączki do automatyki przemysłowej. Np. elesa ganter, sklep kipp, ebmia i pewnie wiele innych. Tanie nie są, ale sam zamierzam iść w tym kierunku.Nie są najtańsze ale w ogólnym rozrachunku 1000 w kieszeni zostaje[emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Ja się zastanawiam czy iść w aluminium 15mm. Czy nierdzewkę 16mm. Ale tu koszt x 2,5. Do mojego przetwornika 20mm. będzie przesada chyba. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Ja się zastanawiam czy iść w aluminium 15mm. Czy nierdzewkę 16mm. Ale tu koszt x 2,5. Do mojego przetwornika 20mm. będzie przesada chyba. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 15mm to trochę cienko...Fi20 ze ścianką 1mm Ci w zupełności wystarczy Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mario
Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?
Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...
Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
14
10
9
Popularne dni
19 Sty
15
1 Gru
10
26 Cze
10
17 Wrz
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 18 odpowiedzi
Bielun22 14 odpowiedzi
rower26 10 odpowiedzi
zetika16 9 odpowiedzi
Popularne dni
19 Sty 2023
15 odpowiedzi
1 Gru 2022
10 odpowiedzi
26 Cze 2024
10 odpowiedzi
17 Wrz 2024
10 odpowiedzi
Popularne posty
gucio7
No i słowo materią się stało system wyposażyłem w żyroskop z kompasem. Obsługa banalna - namierzamy rybę wciskamy przycisk TARGET i automatyczny uchwyt przetwornika utrzymuje poziom, pion oraz wybrany
Bielun22
Tak jak zapowiedziałem. Sztyca skończona.... Koszt 425zl[emoji41] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Bielun22
Co do sztycy do przetwornika to dla mnie osobiście płacenie 1500+zl za kilka rurek i zaciski to absurd[emoji2962][emoji2357] Dlatego też niezbędne części już czekają do sztycy jak na zdjęciu. Koszt ma
Opublikowane grafiki
184 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi