mario Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ja kupiłem wszystko w kipp.pl bo chciałem wszystko z jednego miejsca... Jedyny "problem" to to że sprzedają tylko dla firm. Ale są też inne firmy.Ja kupiłem pod fi25 ale rurka jaką zastosuje będzie fi22 bo kołnierz zaciskowy z tworzywa będę dorabia. Żeby nic się nie zacierało [emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaJak będziesz miał problem z zakupem że względu że tylko na firmę, to odezwij się do mnie na priva - pomogę Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Połamać od prędkości to się żaden nie połamie. Są na zaciskach, więc po prostu zacisk puszcza i sztyca zaczyna się podnosić.Sam mam tą sztycę od Adriana, czyli ta co u Radka Włodarczaka. Jest dobra, pracuje fajnie, trzyma pion do normalnych prędkości. Jak daję w palnik to zaczyna się podnosić i chlapie wodą po twarzy. Wiem wtedy, że tego nie złożyłem Jestem zadowolony. Mam też kolegę u którego ukręcały się gwinty w tych śrubach nastawnych, w ogóle mu to nie działało i nie był zadowolony.Jeśli chodzi o tą sztycę bez tulejek to nie wiem jak to ma dobrze funkcjonować przy tej śrubie wkręcanej bezpośrednio na sztycę - barbarzyństwo i niszczenie materiału.Jeśli chodzi o KED - nie znam nikogo niezadowolonego. Byłem teraz na targach w Berlinie i każdy Niemiec ma to na łodzi. Co ciekawe, widziałem nawet garminowski liverscope na sztycy Target Lock od Humminbird - niezła kombinacja. KED wygląda naprawdę dobrze. Jeśli będę zmieniał swoją to na niego. Na plus to, że sztyca ma małą średnicę i stawia mały opór w wodzie. Poza tym regulacja w każdym kierunku doskonała. Jeśli zdecydujesz się to zamawiać to zobacz co wchodzi w skład zestawu. Dodatkowo chyba trzeba dokupić mocowanie do odpowiedniej łodzi, a są na wszystkie szyny, powierzchnie, zaciski i relingi. Do tego chyba trzeba dokupić rączkę. Centrum wędkarstwa w Gorzowie Wlkp to ma u siebie i chyba nawet na OLX jest wystawione, sprawdź.Też mam KEDa z silnikiem i sterowaniem pedałem noznym i nie mogę mu absolutnie nic zarzucić. Wykonanie perfekcyjne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Tak jak zapowiedziałem. Sztyca skończona.... Koszt 425zl[emoji41] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Aaaa nie 1425zl lub 2425zl??? ???? Nie brakuje nam 1 lub 2 z przodu? Superrobota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fxd Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 DLatego nie Rozumie mtej ceny z jedynka z przodu . ALbo i 2. TO przesada ok trzeba zarobic ale bez przesady . JA usyszalem jeden fajny txt - "Stac cie na sprzet za 20 K PLN to na uchwyt za 1.5Kpln nie masz .. .. ale dziadowanie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fxd Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) ALe na koncu potrzebujesz grubszej rurki . Nie pamietam dokladnego fi . Lecz na tak cienka LVS32 nie dasz rady zamontowac. Robota piekna za nieduza kase. Ciekawy jestem czy pordzewieje po sezonie bo uchwyty to ocynk ? Czy nierdzewka ? Tak jak zapowiedziałem.Sztyca skończona.... Koszt 425zl[emoji41]Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Stycznia 2023 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Enio Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Gdzie kupiłeś te zamki z pokrętłami? Czy jest tam regulacją do/od łodzi? Sam muszę swoją sztycę trochę przerobić. Edytowane 19 Stycznia 2023 przez Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Warto wspomnieć że cała ta konstrukcja nie jest z nierdzewki, (rurki wyglądają na nierdzewne) bo to by cenę podniosło dwukrotnie. Sklep kipp, do wyboru do koloru. Złączki firmy elesa+ganter.Sam poszedłem w złączki aluminiowe i rurki kwas. polerowane. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Stycznia 2023 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Warto wspomnieć że cała ta konstrukcja nie jest z nierdzewki, (rurki wyglądają na nierdzewne) bo to by cenę podniosło dwukrotnie. Sklep kipp, do wyboru do koloru. Złączki firmy elesa+ganter.Sam poszedłem w złączki aluminiowe i rurki kwas. polerowane. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaW moim przypadku nierdzewna, aluminium i tuleje plastikowe. Więc nie rdzewieje tutaj nic[emoji41] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Gdzie kupiłeś te zamki z pokrętłami? Czy jest tam regulacją do/od łodzi? Sam muszę swoją sztycę trochę przerobić.Kipp.plRegulacji od /do łodzi nie potrzebuje więc jej nie robilem ale jest możliwość zrobienia. Potrzeba tylko dospawać do tej krótszej rurki pod kątem 90stopni 10cm kawałek nierdzewki[emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 ALe na koncu potrzebujesz grubszej rurki . Nie pamietam dokladnego fi . Lecz na tak cienka LVS32 nie dasz rady zamontowac. Robota piekna za nieduza kase. Ciekawy jestem czy pordzewieje po sezonie bo uchwyty to ocynk ? Czy nierdzewka ?Tak potrzebuje... Mam tuleje dorobioną z plastiku[emoji6][emoji6][emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Brawo w końcu ktoś wyszedł na przeciw tym pseudo sprzedawcom uchwytów za 1500zł czy 2500zł, patologia, tak wiem, nie chce nie muszę kupować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Aaaa nie 1425zl lub 2425zl??? [emoji16] Nie brakuje nam 1 lub 2 z przodu? Superrobota!Jak ktoś nie potrafi liczyć swoich pieniędzy to niech płaci 1000+ za półtora metra nierdzewnej rurki która w detalu kosztuje 19zl/m i trochę aluminium[emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ja zapłaciłem na uchwyt 1000+ i nie żałuję, co kto lubi.Także z tymi komentarzami to Panowie trochę ochłońcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ja zapłaciłem na uchwyt 1000+ i nie żałuję, co kto lubi.Także z tymi komentarzami to Panowie trochę ochłońcie.Ochłonąłem bo kilka stówek w kieszeni zostalo[emoji6]...I tu nie chodzi o to czy kogoś stać czy nie.Pytanie jest czy trochę "złomu" jest warte 1k+..-dla mnie nie[emoji2369]! Pozdro[emoji106] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Na upartego można jeszcze taniej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Na upartego można jeszcze taniej Wersja budżetowa[emoji106]... Jak ktoś wypożycza lub pływa na roznych łódkach bardzo wskazana[emoji108][emoji108] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Na upartego można jeszcze taniej Sam mam podobny tylko nie na plastiku a na rurze z nierdzewki i po sezonie pływania stwierdzam ,że mi nic więcej nie potrzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Każdy kto zrobił sobie sam uchwyt to wie jaka jest cena wykonania. Te konstrukcje za tysiące złotych to jest lekkie przegięcie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kostek Kleń Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Panowie pytanie mam odnoście optymalnej średnicy rury pod montaż przetwornika? Wystarczy 22mm czy lepiej cos o większej średnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 U mnie 25 plus gumowe podkładki.Dasz grubsze lub więcej podkładek i będzie dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 U mnie 28 mm bo taki idealnie wchodzi w uchwyt do silnika widoczny 6 postów wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kostek Kleń Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zawsze na końcu mogę przyspawać grubsza rurkę nie wiedziałem tylko jaka srednica jest najlepsza. Dzięki za pomoc panowie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Panowie pytanie mam odnoście optymalnej średnicy rury pod montaż przetwornika? Wystarczy 22mm czy lepiej cos o większej średnicy?Wystarczy... W zupelnosci Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Też stoję przed wyborem sztycy.Myślałem o tym https://www.olx.pl/d/oferta/uchwyt-przetwornika-live-panoptix-CID767-IDU0lWc.htmlale jak pokazałeś tego keda to musze przemyśleć bo niewielkie pieniądze a moze byc to ciekawe rozwiązanie. Wędkarska sztyca to ma troche chore ceny, ale ponoc prowadzenie działalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mario
Czy ktoś z użytkowników posiada zamocowany przetwornik LVS na sztycy od silnika elektrycznego Minn Kota (rufowego, nie dziobowego)?
Jeżeli tak, to czy mógłby się podzielić zdjęciem / zdjęciami? Gdzieś w sieci widziałem takie mocowanie, ale mi przepadło...
Posiadam taką sztycę (zdjęcie poniżej) i zastanawiam się nad jej wykorzystaniem do przetwornika LVS.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
14
10
9
Popularne dni
19 Sty
15
1 Gru
10
26 Cze
10
17 Wrz
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 18 odpowiedzi
Bielun22 14 odpowiedzi
rower26 10 odpowiedzi
zetika16 9 odpowiedzi
Popularne dni
19 Sty 2023
15 odpowiedzi
1 Gru 2022
10 odpowiedzi
26 Cze 2024
10 odpowiedzi
17 Wrz 2024
10 odpowiedzi
Popularne posty
gucio7
No i słowo materią się stało system wyposażyłem w żyroskop z kompasem. Obsługa banalna - namierzamy rybę wciskamy przycisk TARGET i automatyczny uchwyt przetwornika utrzymuje poziom, pion oraz wybrany
Bielun22
Tak jak zapowiedziałem. Sztyca skończona.... Koszt 425zl[emoji41] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Bielun22
Co do sztycy do przetwornika to dla mnie osobiście płacenie 1500+zl za kilka rurek i zaciski to absurd[emoji2962][emoji2357] Dlatego też niezbędne części już czekają do sztycy jak na zdjęciu. Koszt ma
Opublikowane grafiki
184 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi