aigle Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 jak w temacie ... do jakiej wielkości przynęt ten multik jest.? Może ktoś posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja rzucałem takimi od 3 do około 40 cm... Jeśli zapytasz o wagę to od 8 do 110 gram.Jak dla mnie komfortowo od 12 do 60 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ... dowcipniś pytam bo na aledrogo wisi jeden taki ... ale sprzedający widocznie ma słabszy dzień i odesłał mnie na fora wędkarskie Tak jak piszesz , to raczej przedział gdzie dopłata do DC jest dopłatą do strefy luksusu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi