grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Witam szukam informacji o typowym woblerach kleniowych w najciezszym wariancie.Jest wiele 2-4cm wobkow ale waza one gora 2-4gr.Kto robi ciezsze wersje?? Edytowane 3 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Woblery z jajem, te moga wazyc tyle co najwieksza kulka olowiu + lakier,drut,ster,kotwice, estetyka srednia,ale wobek wedlug Twoich wymagan.I zalezy kto i jak pomaluje. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Te z jajem to juz kazdy robi a wiem ze @forecast sie tym zajmowal i jak narazie nei wystawia.chodzi mi raczej o sprawdzone modele tzn co nie tylko ladnei lataja ale dobra robote w wodzie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Pogadaj z Tomy jego wobki sa odpowiedniej wagi no i z łownością nie ma problemu - sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dzieki Karol nie omieszkam napisac.Sledze watek narazie same pod bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Z takich mega masowek, to Kenart Hunter (ten najmniejszy) tonacy,bylem zdziwiony zasiegiem rzutu, a i sporo polowilemna niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 a i Juniorki Lipinskiego dają rade bynajmniej u nas na Odrze.Z troszke lżejszych pogadaj z Kubą vel Forecast. Super wobki , piękna praca tylko z lotnością na mega dystanse troszeczke słabo. Za to łowne jak cholera. Nie tylko klenio-jazie bo i piękne garbusy na nie siadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) No do @forecasta pisalem , narazie nie ma nic mam nadzieje ze to sie zmieni z tym ze lepiej byloby gdyby dalej lataly juniorki mam, jak na ta wielkosc to naprawde sa ciezkie Edytowane 3 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 "Te z jajem to juz kazdy robi " ja nie no dobra probowalem,ale mnie sie te woby nie podobaja dlatego nie pociagnalem dalej produkcji w ta strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja kocham woby z cyckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Tylko takie robisz Kuba, ale bedzie to Twoimznakiem rozpoznawczym wiec lajcik no i teraz boleniowe. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Boleniowe też zrobie z cyckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nawiaz wspoprace z producentem biustonoszy Dobra, borobimy offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Tzw Cycole ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kuba pytales o nazwe boleniowek jak maja miec cycki to Sabrinki boys boys boys sabrina na golasa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Oprócz wyżej wspomnianego Juniorka, polecam też Pixela, oraz Bulleta.Jeśli chodzi o tego ostatniego, to miałem przyjemność zakładać go na agrafkę jeszcze w fazach przedsprzedaży- to jest pocisk! (jak sama nazwa wskazuje ) 3cm prawie 4g, a 3,5cm to już 5g skupionej masy. Na kleniowym zestawie leci po horyzont. A praca, do jakiej już nas Andrzej przyzwyczaił.... Łowią W pierwszym dniu łowienia tak mnie jedne brzanisko przegoniło po brzegu, że hoho PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 pływajace te pixele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 pływajace te pixele ?31mm i dwie kotwice- razem 3g, a więc woblerek tonący, ale nie ma problemu z łowieniem na płytkiej rafie czy przelewie. Zresztą Bulleta też nietrudno (z racji konstrukcji steru) poprowadzić płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Letnia Odra to niestety nie Nałęczowianka Ale widać, że dupką pracuje zdrowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 mniej wiecej na ile ten pixel schodzi ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Myślę, że około metra. Kwestia jeszcze uciągu, grubości linki i sposobu prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 uciag dosc spory na odrze na przelewie. Prowadzenie Powolne Pod Nurt prawie wgl nie sciaganie linki sporadycznie wolne pod krecanie. Zyłka 0.18 /0.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Glownie chodzi mi o to czy sie w mocnym nurcie beda trzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 O "trzymanie się wody" to Ty się martwić nie musisz. Te woblery powstały właśnie nad Odrą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi