rafaelo1996 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 to musze z panem andrzejem pogadac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Chyba najrozsądniejsze posunięcie Pozdrówka i połamania! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam szukam informacji o typowym woblerach kleniowych w najciezszym wariancie.Jest wiele 2-4cm wobkow ale waza one gora 2-4gr.Kto robi ciezsze wersje?? Znowu: pytanie - jedno, odpowiedzi - drugie.@grunwald1980 chce mieć wobka pod klenia 2-4cm, ale o wadze ponad 4gr, tylko czy to nie jest już boleniówka, czy tego wobka da się zwać kleniowym. Ja Ci mogę podesłać Shallowkę 3,5cm o wadze 11-12gr, ale to jest pod bolka, chwila ściemy, bajery i wcisnę, że klenia też złowisz. Ktoś zrobi 2cm o wadze 7gr, a`la ping pong i tez będzie zachwalał, że to kleniówka (wobler szerszy jak dłuższy) To ma być typowy wobler pod kleniojazie, ale przeciążony. Moje pytanie o ile? na co? w jakich warunkach używany? Czym rzucany, bo nawet ten 2cm/2-3gr dobrze poleci. Ktoś na małej rzeczce powie 3gramy pod klenia to już kamień, a u mnie na Odrze to normalny wobler. Dlatego za mało napisałeś na jaką wodę i do czego, żeby można było proponować.Specjalnie kiedyś testowałem dla siebie przeciążonego majowego (2,5cm) i spokojnie nadawał się pod bolenia, ale praca w nurcie z przytrzymaniem mogłaby skusić klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Jacku dales mi juz wyklad na privie i dziekuje za cenne uwagi.Chodzi o cos glebiej schodzacego wlasnei na zime.Jacku nie koniecznie chodzi mi o 2-3cm, pisalem ze glownie takie mozna nabyc.Na ta pore roku widze cos bardziej w okolicach 4-5cm Edytowane 4 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No widzisz, bardziej sprecyzowane pytanie, to i inni będą wiedzieć co pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a co do ciezszych wobkow ja Spiritem 9 klenia na oko 35 cm złapałem. Co prawda za płetwe grzbietowa i przy nogach sie spioł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a co do ciezszych wobkow ja Spiritem 9 klenia na oko 35 cm złapałem. Co prawda za płetwe grzbietowa i przy nogach sie spioł ;p Genialne podsumowanie dyskusji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Genialne podsumowanie dyskusji :):) no wlasnie o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Na ta pore roku widze cos bardziej w okolicach 4-5cm ... jak 5 cm to może flyer od BigBait'a... waży to coś z 5-6 g... i "lata jak raketa"... i pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) a co do ciezszych wobkow ja Spiritem 9 klenia na oko 35 cm złapałem. Co prawda za płetwe grzbietowa i przy nogach sie spioł ;p Dobre Edytowane 4 Grudnia 2012 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi