obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, z ciekawosci zapytam, kiedy bedzie mozna wspomoc portal zakupujac koszulke? Pewnie nie tylko mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasz-7 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, No nie tylko Ciebie ja też chętnie bym nabył takową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 jestem w tym! Czapkę z daszkiem też bym rozważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wystarczy troszkę dobrych chęci, projekt + trochę czasu i koszulki można zrobić. Jak robiłem ostatnio z boleniem goniącym ukleje zajęło to w sumie około miesiąca. Wiadomo trzeba zebrać chętnych, później kaskę i czas realizacji to około 2 tygodnie. Dla chętnego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Bardzo dobry pomysł. Popieram. Tylko nie najtańsz chińskie gó... co to po roku juz do noszenia sie nie nadaje. Tylu zalogowanych , to mysle , że 100 to bedzie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeśli cena będzie odpowiednia to i ja bym się pisał na taką koszulkę Np. z kleniem/jaziem lub bolkiem PS.Małe rozmiary tj. S też będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stubek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No ja chętny jestem bardzo:) A jak jeszcze czapeczka do koszulki dojdzie to jeszcze lepiej. Kolega @godski ma racje, byle nie jakiś badziew made in skośnookie;) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Fruit of the loom - w miarę dobre jakościowo i cenowo koszulki... aczkolwiek można znaleźć i coś lepszego. Niemniej te mogę polecić z czystym sumieniem. Są typowe koszulki, są polówki. jest w czym wybrać. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Uważam, ze przydatną i praktyczną rzeczą jest:koszula z długim rękawem no i oczywiście polar(materiały oczywiście muszą być jakościowo w obu przypadkach jak najlepsze).Czapeczki natomiast uważam za najpopularniejszy gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Takowe koszulki miały zastosowanie u mnie (chodzi o frutki) wykonane ok, jednak przy częstszych praniach widoczne już są zmiany koloru nadruku (nieco wyblakł) ale u mnie koszulki cały sezon były używane praktycznie (zalecają pranie tylko ręczne - ja wole jednak automat może dlatego). Nadruk trzyma się bardzo dobrze. Są wszystkie rozmiary nawet damskie, przy większych zamówieniach można wynegocjować fajne rabaty nawet na dwustronny nadruk, u mnie koszt wyszedł 35 zł za biała koszulkę z podwójnym nadrukiem w wymiarach 20x25cm przy zamówieniu 60szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Uważam, ze przydatną i praktyczną rzeczą jest:koszula z długim rękawem no i oczywiście polar(materiały oczywiście muszą być jakościowo w obu przypadkach jak najlepsze).Czapeczki natomiast uważam za najpopularniejszy gadżet. Rzucanie się na wszystko na raz nic nie da i będzie tylko mętlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Rzucanie się na wszystko na raz nic nie da i będzie tylko mętlik. Jak sobie spokojnie przemyślisz to może zrozumiesz ze koszulka i czapeczka to najbardziej popularne gadżety.Pytanie czy robisz masówkę czy coś z klasą? Podejrzewam, ze tu tez zdania będą podzielone. Ja osobiście wolałbym mieć coś unikalnego i praktycznego na lata (nadruk podpisany swoim nickiem) niż pokonywać się w białej koszulce wyemitowanej w 3000 egzemplarzach. Zdaje sobie sprawę, że wszystkim się nie dogodzi dlatego dobrze ze można sobie spokojnie podyskutować pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Takowe koszulki miały zastosowanie u mnie (chodzi o frutki) wykonane ok, jednak przy częstszych praniach widoczne już są zmiany koloru nadruku (nieco wyblakł) ale u mnie koszulki cały sezon były używane praktycznie (zalecają pranie tylko ręczne - ja wole jednak automat może dlatego). Nadruk trzyma się bardzo dobrze. Są wszystkie rozmiary nawet damskie, przy większych zamówieniach można wynegocjować fajne rabaty nawet na dwustronny nadruk, u mnie koszt wyszedł 35 zł za biała koszulkę z podwójnym nadrukiem w wymiarach 20x25cm przy zamówieniu 60szt. no ja napisałem o frutkach bo miałem z nimi do czynienia. biorąc pod uwagę stosunek cena -jakość wypadają nieźle, a nawet dobrze. kiedyś z innego forum na które zaglądam (nie wędkarskiego) też szła spora partia i koszulki wychodziły właśnie w granicy 30-35 zł. ode mnie jeszcze tylko taka luźna sugestia - byle nie białe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgadzam się z Tobą, tylko pewnie budżety na takowe gadżety też są ograniczone (przynajmniej niektórzy).Jasne, że koszulki i czapeczki są oklepane taki ich urok. Polar dobra rzecz, jednak cena za dobrej jakości materiał plus dodatek to koszt pewnie około 100zł jak nie więcej, w koszuli pewnie by w granicach 75zł się zakręciło. A jak wiadomo w dzisiejszych czasach wszystko zależy od ceny, a cena tym niższa im więcej chętnych. Zawsze można zrobić listy próbne czy w ogóle będzie zainteresowanie i na co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ode mnie jeszcze tylko taka luźna sugestia - byle nie białe!!! Za kolor płaci się niestety dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 koszt dobrej jakościowo koszulki ( t shirt) to okolo 40 zł, jak jest zainteresowanie to moge zapytac o takie koszulki , znam kilku producentów tego typu rzeczy.Dobre jakościowo rzeczy robią. Teraz pytanie czy nadruk czy np . wyszywany motyw ? Projekt też można załatwić , tylko co miało by być na tej koszulce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Do tej pory mam i ciągle używam trzech czarnych koszulek j.pl (z sandaczem Roberta), które kupiłem w 2007 lub 2008. Prane, suszone w suszarce, oczywiście lekko wyblakły, ale ciągle trzymają się kupy.Moja propozycja tego, co mogłoby się znaleźć na koszulce - nowe logo i jakaś wypasiony obrazek.Oprócz koszulek na pewno naklejki, może czapki i buff - czerwony z niebieskimi miniaturami loga j.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Naklejki tez robią, czapki również, ziomowe jak i z daszkiem ps co to buff ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Naklejki tez robią, czapki również, ziomowe jak i z daszkiem ps co to buff ? http://jerkbait.pl/topic/11310-buff-co-i-jak/page__st__20#entry1179581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no tak - buff = komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 obcy91 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Popatrzcie koledzy na tego typu koszulkę (nadruk, nie wiem co to? bo w dotyku jest wyczuwalne, troszkę jak guma ale nie do końca), mam 4sztuki tych koszulek i nic sie z nimi nie dzieje, a użytkowałem je w tym sezonie na zmianę. Ubolewam bo nie było czarnych koszulek, mimo iż w lecie wiadomo że do czarnego pali, ale lepiej się czuje w czerni i brązie, ew. zieleni.Na pewno nie biały... Raz że łatwo się wybrudzi dwa że będziemy bardziej widoczni dla ryb. Czapeczka raczej odpada mam swoją szczęśliwą - ulubioną więc jej nie zamienię Mam nadzieje że już za niedługo coś się pojawi, jakieś info. http://wildcreek.hom...iel_Dunajca/396 Edytowane 5 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A moze by pogadać z ludźmi którzy znają się na temacie?Mifek zna człowieka, który robi rewelacyjne, m.in. dla Salmo.Zdecydowanie lepiej dac raz wiecej, niż za 40pln kupić shit który sczeznie po 3 tygodniach. I plis, nie kleń, boleń, ukleja i babka bycza...Coś zębatego, w temacie portalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) A moze by pogadać z ludźmi którzy znają się na temacie?Mifek zna człowieka, który robi rewelacyjne, m.in. dla Salmo.Zdecydowanie lepiej dac raz wiecej, niż za 40pln kupić shit który sczeznie po 3 tygodniach. I plis, nie kleń, boleń, ukleja i babka bycza...Coś zębatego, w temacie portalu? Nie chcesz byczej babki na koszulce? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość J_J Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak zebatego to maże jakiś zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie chcesz byczej babki na koszulce? Już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
obcy91
Witam, z ciekawosci zapytam, kiedy bedzie mozna wspomoc portal zakupujac koszulke?
Pewnie nie tylko mnie to ciekawi.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi