obcy91 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, z ciekawosci zapytam, kiedy bedzie mozna wspomoc portal zakupujac koszulke? Pewnie nie tylko mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) A moze by pogadać z ludźmi którzy znają się na temacie?Mifek zna człowieka, który robi rewelacyjne, m.in. dla Salmo.Zdecydowanie lepiej dac raz wiecej, niż za 40pln kupić shit który sczeznie po 3 tygodniach. I plis, nie kleń, boleń, ukleja i babka bycza...Coś zębatego, w temacie portalu?No to Boleń-zębaty.Moim zadaniem na koszulce powinno być tylko logo forum.Koszluki i czapki białe w mega jakości.Ja sobie zrobię taki zestaw. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 obcy91 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgadzam się, tylko logo. Portal jest "ogólnikowy" i wiele ryb drapieżnych się tutaj przewija, więc nie ma sensu pakować na koszulkę bolka czy klenia, logo na piersi i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soniacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Uważam, że koszulka to fajny pomysł, ale logo oczywiście aczkolwiek przydałby się jakiś rybny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 logo też jest rybne, no chyba, że to krokodyl zgadzam się, że jakość dzianiny musi być MAX, inaczej nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
obcy91
Witam, z ciekawosci zapytam, kiedy bedzie mozna wspomoc portal zakupujac koszulke?
Pewnie nie tylko mnie to ciekawi.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi