wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Tak troszkę nie na temat ale , nadeszły już mrozy dziś rano w Oławie -6 i po parunastu rzutach wróciłem do domu pletka jak rzemyk sztywna .Jakie plecionki zimowe polecacie max 15lb co można we Wrocku wyrwać w przyzwoitej cenie . Edytowane 2 Grudnia 2012 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Najlepiej nasaczone olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jakie plecionki zimowe polecacie Nie wiedziałem że takie istnieją - są czy żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Widziałem u qmpla rapali plecień,fajna może być bo śliska,spiekana,jak żyłka.Stary patent-posmarować olejem np.słonecznikowym kujawskim PP dobrze trzyma olejek,choć co jakiś czas trzeba polać znowu.Nie ma mrozu na ten knyf Niestety plecionka jest już tylko do takiego łowienia,w lecie się już nią nie połowi.Pozdro Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie wiedziałem że takie istnieją - są czy żart?Nie Jacku to nie żart są plecionki przeznaczone do łowienia w ujemnych temperaturach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Widziałem u qmpla rapali plecień,fajna może być bo śliska,spiekana,jak żyłka.Stary patent-posmarować olejem np.słonecznikowym kujawskim PP dobrze trzyma olejek,choć co jakiś czas trzeba polać znowu.Nie ma mrozu na ten knyf Niestety plecionka jest już tylko do takiego łowienia,w lecie się już nią nie połowi.Pozdro Wro.Kiedyś stosowałem podobny wybieg nasączałem plecionkę Tuf Line plus wd40 działało rewelacyjnie nie tylko zimą , plecionka oprócz tego ze nie zamarzała zachowywała dłużej dobre parametry i mniej się mechaciła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Sproboj psiknąć Silikonem w sprayu na linke i przelotki.Ja stosuje zwykły w sprayu dostepny w kazdym sklepie motoryzacyjnym bądz na kazdej stacji benzynowej.Działa bo stosuje w chłodne pory i na wyjazdach trociowych zimą.Chociąż przy -5 stopniach już pojawiają sie problemy szczegolnie z plećką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na razie tylko coś takiego znalazłem jak niema łączonych szpul to lipka . http://www.firmadragon.pl/index.php/oferta/yki-i-plecionki/plecionki/plecionki-dragon-i-momoi/dragon-ice-braid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 kumpel spiritem polewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Plecionka, która nie była już nowa, osłabiona gdzieś pewnie, pękła...A co u Was? A ja ostatnio zainwestowałem 38PLN za 135m najcieńszego, nowego, Mistralla i dziś przy szczupakach na lekko, za ogon, wyciągnąłem metrowego amura. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 kumpel spiritem polewał Piłeś nie łów jeden wypad z kumplami mnie tego nauczył za drogo wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A ja ostatnio zainwestowałem 38PLN za 135m najcieńszego, nowego, Mistralla i dziś przy szczupakach na lekko, za ogon, wyciągnąłem metrowego amura.Łowiłem ostatnimi metrami niedawno kupionej Daiwy; gdy na zaczepie strzeliła w połowie, musiałem odwinąć resztę. Podkładem była stara PP, prawdopodobnie 0,15, zacząłem tym łowić i to był błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 http://www.belonka.pl/plecionka-dega-titanit-0-25mm-15-1kg-160m.html Tutaj jest fajna plećka . Mozna łapac nia w ujemnych temperaturach . Wujek jej używał jak na dorsze jeździł sprawdzała się mu rewelacyjnie ;] Tutaj masz Cieńszą http://www.belonka.pl/plecionka-dega-titanit-0-13mm-7-8kg-160m-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dzięki Panowie za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi