Banjo Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Cześć,nie bardzo interesowałem się woblerami Kenar stad moje pytanie: "Czy Kenrat miał kiedyś w swojej sprzedaży wobler, którego korpus jest podobny do korpusu woblera Rapala DT? Jeśli tak, to jak nazywa się ten model i ile ma cm długości? Z góry dziękuję za odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Było coś takiego ale to było raczej małe pod klenie nie wiem czy nie jakiś bizon czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Dzięki. Dowiedziałem się, to był model o nazwie: Bison, 6 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Kenart Bison, korpus 5.5cm. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Coraz bardziej podoba mi się ten korpus . Dziękuję Jacku za sprostowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Można je gdzieś dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPG Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Był jeszcze model bodajże Buster. Taki bardziej krąpikowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Rapala Dt06 wygląda i pracuje podobnie, tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi