MWILCZ Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 WitamKoledzy podpowiedzcie gdzie by można kupić szczytówki węglowe solid lub hard solidSame końcówki do szczytowej części wędkiPołamałem już 2 i potrzebujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Najszybciej to chyba na Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 WitamKoledzy podpowiedzcie gdzie by można kupić szczytówki węglowe solid lub hard solidSame końcówki do szczytowej części wędkiPołamałem już 2 i potrzebujePozdrawiamZ czystej ciekawości Graphiteleadery ? ja już w jednym połamałem szczyt...Napisz do kolegi Mekamil, może coś będzie miał na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi