Skocz do zawartości

Sant Krua Triumf 183 cm 7- 21 gram

mleko_1

Rekomendowane odpowiedzi

:huh: to ty kupiłeś jak mniemam pierwszy w życiu castingowy zesraw i nie byłeś z nim na d wodą?ja bym nie wysiedział w domu:blush: w moim przypadku jest tak, ze nawet jak ryby nie biora to rzucanie z casta to czysta przyjemność,

rób jak mowi @jersey żyła i nad wode

:mellow:

Dlaczego sadzisz ze to pierwszy zestaw i dlaczego ze nie bylem na rybach z castem. Od maja bylem juz dokladnie 17 razy z wynikiem podajze 6 szczupako ( w tym 2 szczupaczki ), kilka okoni i dwa leszczyki jako przylow. Teraz miales chodzic dzien w dzien ale wczoraj stracilem cala plecionke :angry:

Rzut i Slider zachaczyl sie o lisc krzaka na ladzie jeszcze i broda niczym Węzeł Gordyjski...czekam teraz na Berkley Fire Line 0,17 mm - kolor różowy

@mleko

Mam podobny sprzet tylko różni się tym ,że ja mam 100 hl a plecionke PP i w porównaniu do perseusa jest naprawde wielka różnica .Przedewszystkim bardzo przyjemny zestaw ,który jak w moim przypadku po paru wyjazdach daję się obsługiwać od 12 gr i tu nic nie wymyślisz.@Jerzy miał rację łowienie 8 gr poperem to rzuty maksymalnie na 15-20 m ale jest możliwe B) tylko czy to ma sens :( .Nic więcej nie będe Ci pisał sam zacząłem w tym roku i dużo wody w warcie upłynie zanim dojdę do wprawy.Dodam jeszcze ,że na pierwsze wyprawy zawsze zabierałem spina i casta a teraz tego pierwszego biorę w szczególnych przypadkach :mellow: stara miłosc nie rdzewieje :unsure:

Życze miłej zabawy

P.S daj mi raz na aukcji coś wygrać <_<