mleko_1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kupilem wedek jak w temacie...jaka ona jest bo narazie nie moge isc na ryby z powodu oczekiwania na plecionke- Różową Berkley <_< Bedzię w piatek...W porownianiu z Digital to jest patyczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fotki dwie ostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 zamiast czekać kup jakąkolwiek żyłkę i zmykaj nad wodę. sam zobaczysz coś nabył... może nawet coś złowisz pozdro,j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 to ty kupiłeś jak mniemam pierwszy w życiu castingowy zesraw i nie byłeś z nim na d wodą?ja bym nie wysiedział w domu:blush: w moim przypadku jest tak, ze nawet jak ryby nie biora to rzucanie z casta to czysta przyjemność,rób jak mowi @jersey żyła i nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dlaczego sadzisz ze to pierwszy zestaw i dlaczego ze nie bylem na rybach z castem. Od maja bylem juz dokladnie 17 razy z wynikiem podajze 6 szczupako ( w tym 2 szczupaczki ), kilka okoni i dwa leszczyki jako przylow. Teraz miales chodzic dzien w dzien ale wczoraj stracilem cala plecionke Rzut i Slider zachaczyl sie o lisc krzaka na ladzie jeszcze i broda niczym Węzeł Gordyjski...czekam teraz na Berkley Fire Line 0,17 mm - kolor różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a to zwracam honor moje niedopatrzenie z tym castem:blush: ale mimo wszystko nie wytrzyma bym i musiałbym iśc na rybki rybnego testu plećki życzę jasne ze C&Rpozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fire Line to kiepski wybór, przynajmiej mi i kilku osobą sie nie sprawdziła. A wogóle to nie plecionka a linka kompozytowa. Ja bym polecił Ci PP lub Strena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 @TomCast ma rację, ja tez juz dawno przesiadłem sie na PP..jest o niebo lepszy lepszy od Fireline, Spiderwire... nie ma niego mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 @mlekoMam podobny sprzet tylko różni się tym ,że ja mam 100 hl a plecionke PP i w porównaniu do perseusa jest naprawde wielka różnica .Przedewszystkim bardzo przyjemny zestaw ,który jak w moim przypadku po paru wyjazdach daję się obsługiwać od 12 gr i tu nic nie wymyślisz.@Jerzy miał rację łowienie 8 gr poperem to rzuty maksymalnie na 15-20 m ale jest możliwe tylko czy to ma sens .Nic więcej nie będe Ci pisał sam zacząłem w tym roku i dużo wody w warcie upłynie zanim dojdę do wprawy.Dodam jeszcze ,że na pierwsze wyprawy zawsze zabierałem spina i casta a teraz tego pierwszego biorę w szczególnych przypadkach stara miłosc nie rdzewieje Życze miłej zabawy P.S daj mi raz na aukcji coś wygrać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Warciak jak chcesz cos wygrac to daj znac ze Ci zalezy to cos wykombinuje i wygrasz <_< Plecionka PP- to jest Power Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi