kubaS 1 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Czy Rarenium 4000 nie będzie zaduze do IST1142-F ? Chodzi mi o wyważeniei wygląd takiego kręćka przy kleniowym patyku A czy 2500 nie będzie za lekkie ?Dzięki za pomoc z góry.Do daje do kumulacji Stradica 2500 FD co lepsze? Edytowane 6 Grudnia 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam ten kreciołek, z podkładem i plecionką waży 272g, dla porównania team drago fd920 waży z plećką 280g. Wielkościowo jest spory, ale nie ma problemu. Okoniować nim nie będę, ale do całej reszty dla mnie to No 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czy bedzie wyglądać na za duży to mniej ważna sprawa, ważniejsze jest to jaką bedziesz posiadał lub posiadasz przelotkę wejściową (pierwszą od kołowrotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No właśnie tego nie kumam. Przy tym samym kiju kręcioł Fishmaker 1030 jedzie plećką po obwodzie i od góry w 1/4 przecina przelotkę, Rarenium 4000 w dole przelotki idzie tak samo a ścina w połowie. Jak dobrać wielkość przelotki i kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jednak będe chyba skłaniał się ku 2500.Nie będzie on znowu za lekki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przy długim kiju te 280g to takie optimum myślę. Ja nie mam problemu z wyważaniem spinnów, bo trzymam pół dłoni na korku/piance i pół na blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Właśnie, wyważenie mi chodzi. Teraz tak patrze po raven fishing. I biore też pod uwage Stradica 2500 FD ten waży 290g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak probujesz cukierki, to lizesz je przez szybe, czy preferujesz kubki smakowe? jezeli sklaniasz sie ku medodzie nr. 2, to proponuje pojsc do skelpu, z wyzej wymieniona wedka, i wyprobowac organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jeden problem. W żadnym sklepie w mojej mieścinie nie ma ww kołowrotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 no to milego lizania szyby zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi