saw Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cześć, Wybieramy się na Łebę w terminie od 2 stycznia, również 2 kolegów z forum i jeden kolega zapalony łowca salmonidów spoza forum nocleg w gospodarstwie agroturystycznym, miejscowość Garczegorze w okolicy Lęborka (25zł/os/doba). Cóż mogę powiedzieć więcej.. łowimy w miłej i błogiej atmosferze a że dzień krótki będzie sporo czasu na wędkarskie rozmowy, przeglądanie przynęt i budowanie klimatu Jeśli ktoś byłby chętny dołączyć, zapraszam na priv. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Sławek dawaj nad Rege do NowielicBedziemy tam w kilkunastu chłopaków od 01.01-05.01 Super atmosfera na kwaterze. Na dole w piwnicy kominek,kuchnia i ogolne miejsce wspolnych całonocnych spotkań i rozmów wedkarzy Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No widzisz, już mamy zaplanowane, generalnie dla mnie to wszystko jedno gdzie walnę tą 8-mkę ale dla chłopaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Szkoda Pamiętam swoje w życiu pierwsze trocie i mine kolegow ktorzy nie dowierzali jak przytachałem im 82cm czystego marcowego srebrniaka Proponuje następnym razem wrzucić info na forum i moze wspolnie by się paru chłopakow spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oj to zazdraszczam takiej trotki, długo nie mogliśmy się zdecydować gdzie jechać dlatego tak późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja i cała banda moich znajomych zawsze zaczynamy na Redze.Jak sie nic nie dzieje to w zasięgu jest ParsętaA jak całkiem bryndza to jeszcze w drodze powrotnej mamy Ine pod GoleniowemW 5-6dni idzie sie namachać ze pozniej z tydzień boli kregosłup i brzuch-to od śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra sekwencja Karol:-możliwe ładne srebro z brzydkiej Regi-potem piękna i pewnie pusta Parsęta,- ukojenie dla oka- i na koniec niebrzydka Ina z bardzo możliwymi średnimi rybami Może i mnie się uda w przyszłym roku znaleźć coś podobnego w moim brzydkim niemieckim industrialu :lol: Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Łeba rules. team kabanior też będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sławek dawaj nad Rege do NowielicBedziemy tam w kilkunastu chłopaków od 01.01-05.01 Super atmosfera na kwaterze. Na dole w piwnicy kominek,kuchnia i ogolne miejsce wspolnych całonocnych spotkań i rozmów wedkarzy Karol, 3 podkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Tak Patryk Znaczy się Dwie Podkowy Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja z kumplami przez ostatnie kilka lat spotykalem się w Bydlinie,na kwaterze było zawsze jeszcze kilka ekip m.in. z wawy, olsztyna ,częstochowy i było wesoło ,ale teraz przez ten syf z rybami już drugi rok z rzędu odpuszczam.... Myślę o Litwie wiosną bo mam nie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wobi,napisz w kilku zdaniach o Litwie,jak można byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sławek, pewnie wpadnę na jeden dzień, ale bardziej w charakterze towarzyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W Bydlinie byliśmy jeszcze w ubiegłym roku (ekipa z Olsztyna), nawet fajnie było ale teraz chcieliśmy gdzieś indziej.Łukasz, przyjedz chociaż na weekend, będą Twoje kompany z Rybactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak Patryk Znaczy się Dwie Podkowy ..oj, blisko do wody i klimat przedni...przekoczowałem tam parę nocek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sie wie Patryk Fakt do wody blisko jednak z roku na rok coraz ciężej o przyzwoity wynik Jest gdzie podeptać - od czarnej drogi po pompy Klimacik jest zawsze super a jak jeszcze zjadą chłopaki z kilku wiosek to dopiero jest jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wobi,napisz w kilku zdaniach o Litwie,jak można byłbym chętny. Jeszcze nie rozpracowałem tematu,ale mam znajomego który przyjaźni się z jednym litwinem który tam łowi.Sezon zaczyna się w marcu lub kwietniu i wiem że są fajne ryby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Cześć Wojtek! W sumie na Litwę też bym się udał w tym okresie (marzec-kwiecień). Chodzi to za mną od ubiegłego roku. Potrzebny jednak kontakt na miejscu do zakupu licencji. PozdrawiamRadzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Może się uda śmignąć fajną ekipą -oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja już woblery kilka razy przerzuciłem w pudełku, dzisiaj nawet kołowrotek do wędki przyczepiłem P.S- nawet coś napisałem:)http://www.wedkarskabrac.pl/index.php?wiad=103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Sławek, na jak długo chcecie jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 siemasz, założenie jest aby wyjechać w nocy z 1go na 2go, żeby już środę łowić a powrót w niedziele 6go. Tak więc jest kilka dni na łowienie i "złowienie" pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 W sylwka będę na śląsku, także ciężko będzie wrócić w jednym kawałku do Olsztyna przed wieczorem pierwszego. Zastanowię się jeszcze. Dam znać w temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi