Adamus Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam.Mam pytanie czy ten preparat będzie dobry do mocowania śrub np. rolki kabłąka.Chodzi mi przedewszystkim o to czy da się po zastosowaniu tego specyfiku bezproblemowo odkręcić śruby.Czy w przypadku delikatnych aluminiowych śrubek nie spowoduje całkowitego zabetonowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tego nie wiem. Sam zaryzykowałem z L 262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ten wydaje się ok . Zwykły silikon na gwincie też w zupełności zda egzamin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Loctite niebieski. Oryginalnie wiele śrub w młynkach też na niebiesko jast zabarwionych. Niestety mam buteleczkę bez etykiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dzięki ten właśnie jest niebieski. http://tds.loctite.com/tds5/docs/243%20NEW-PL.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Można również zwykłą farbą do metalu emaliowaną zabezpieczyć śruby przed odkręcaniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuta Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzięki ten właśnie jest niebieski. http://tds.loctite.c.../243 NEW-PL.PDFSmiało można do śrubek. Dobrze dopasowany wkrętak i odkręcamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tego nie wiem. Sam zaryzykowałem z L 262A ja przed chwilką spróbowałem odkręcić. Luzik. A niby w specyfikacji taki mocny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Można również zwykłą farbą do metalu emaliowaną zabezpieczyć śruby przed odkręcaniem się. ja kiedys uzywalem lakieru do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi